pescuit in italia
Moderator: vali003
- victoricarpteam
- membru activ
Re: pescuit in italia
se strica vremea, asa ca pana iese soarele ne apucam de facut monturi noi si de rulat bile.vreau sa incerc bile solubile sa vedem cum reactioneaza domni crapi italieni. am dat anu trecut cu solubile 1016 si pe lacul din mantova merg binisor. cine stie poate e o noutate pt. ei. a mai incercat cineva ?http://www.youtube.com/watch?v=xWe8YrrE8z4
no kill&catch&release
Am eu de la senzor solubile 4-5 gusturi,marimi diferite de la 14-20.O sa le incercam impreuna pe lacul Mandarino.Cat despre monturi tocmai acum am facut cateva pentru porumb flotant si le incercam in acvariu.
NO BEEEP....... NO PARTY
- victoricarpteam
- membru activ
ce monturi?
sa vad si eu, fa poze. da-mi adresa de mess sa iti trimit ceva poze, poate te inspira.
no kill&catch&release
- victoricarpteam
- membru activ
Da am vazut pe blog-ul tau,maine i-ti trimit ceva poze ca tot nu avem ce face.Apropo am citit pe PCF ca au inceput sa mearga pe Mandarino.victoricarpteam scrie:sau uitate pe blog ca am cateva acolo, le-ai vazut?
NO BEEEP....... NO PARTY
- victoricarpteam
- membru activ
pe mandarino sa deschis la mijlocul lui februarie, ca am vorbit cu propprietarul lacului la carpitaly, acuma sa vad cum stau cu timpul si cum are el ceva loc liber sa trag si eu o fuga ca au prins radacini lansetele de cand a venit iarna si timpul asta naspa, ieri ningea in zona, asa ca mai asteptam putin sa se incalzeasca.
no kill&catch&release
Am fost si eu la Gonzaga la Carpitaly sambata 5 feb.,dar nu am stat decat 5 ore ,i-mi pare rau ca nu ne-am cunoscut mai devreme.victoricarpteam scrie:pe mandarino sa deschis la mijlocul lui februarie, ca am vorbit cu propprietarul lacului la carpitaly, acuma sa vad cum stau cu timpul si cum are el ceva loc liber sa trag si eu o fuga ca au prins radacini lansetele de cand a venit iarna si timpul asta naspa, ieri ningea in zona, asa ca mai asteptam putin sa se incalzeasca.
NO BEEEP....... NO PARTY
- victoricarpteam
- membru activ
eu merg de fiecare data la carpitaly pt ca e la 20 de km de mine asa ca merg si sambata si duminica.de cunoscut nu iti fa probleme, niciodata nu-i tarziu.avem tot timpul la dispozitie, tu fate bine sa putem iesi
no kill&catch&release
- victoricarpteam
- membru activ
noutati de pe alte locuri bune de pescuit are cineva?alte lacuri unde se prinde bine?as fi interesat de lago chitina daca a fost cineva pe acolo sa ne dea si noua informatii
no kill&catch&release
- eduard valentyn
- utilizator
Buna baieti eu sunt de putin timp in Italia , dar de cand sunt de un an de zile, ma simt ca pestele pe uscat aici in Sanremo ... Daca organizati o iesire ,pe undeva si nu va deranjeaza un conational pe langa voi , cu mare placere as iesi la o partida mai ales ca voi nu duceti lipsa de locatii ... In schimb aici pe langa mine (vorba vine 100km..dar fff acceptabil zic eu )numai Cassien ne poate oferi ceva mai frumos!
Rock"n roll baby ...
- victoricarpteam
- membru activ
salut valentyn, bine ai venit printre noi, sigur o sa organizam anul acesta multe partide, la care esti invitat bineinteles daca iti face placere.acum vremea sa tina cu noi ca de restu ne ocupam noi.tinem legatura
no kill&catch&release
Cu cea mai mare placere poti veni cu noi daca km pentru tine nu sunt o problema.Cat despre cassien un sfarsit de saptamana cred ca nu este ideajuns.eduard valentyn scrie:Buna baieti eu sunt de putin timp in Italia , dar de cand sunt de un an de zile, ma simt ca pestele pe uscat aici in Sanremo ... Daca organizati o iesire ,pe undeva si nu va deranjeaza un conational pe langa voi , cu mare placere as iesi la o partida mai ales ca voi nu duceti lipsa de locatii ... In schimb aici pe langa mine (vorba vine 100km..dar fff acceptabil zic eu )numai Cassien ne poate oferi ceva mai frumos!
NO BEEEP....... NO PARTY
- victoricarpteam
- membru activ
azi am facut o tura sa vad ce mai e nou in zona mantova, e plin peste tot , nu ai unde arunca o pluta. si nu se prinde nimic, e vremea urata , vant , inca apa rece . nimic nu am vazut sa imi placa. m-am intors acasa plin de draci. incep sa cred ca mai bine e pe lacuri private unde se prinde cat de cat si unde nu vine nimeni sa rupa..... ,.asa ca cat mai mult mandarino anul asta.
no kill&catch&release
Nici eu nu am iesit astazi datorita vremei reci.Cat despre mandarino nu pot sa zic decat uraaaaaaa.victoricarpteam scrie:azi am facut o tura sa vad ce mai e nou in zona mantova, e plin peste tot , nu ai unde arunca o pluta. si nu se prinde nimic, e vremea urata , vant , inca apa rece . nimic nu am vazut sa imi placa. m-am intors acasa plin de draci. incep sa cred ca mai bine e pe lacuri private unde se prinde cat de cat si unde nu vine nimeni sa rupa..... ,.asa ca cat mai mult mandarino anul asta.
NO BEEEP....... NO PARTY
- victoricarpteam
- membru activ
era programat si pe sapt. viitoare , dar e deja ocupat tot, cu pontele , s-a ocupat tot. asa ca imi ramane de prenotat dupa 1 aprilie, poate primul weekend.sa vedem.acum mai fac sondaje si pe alte lacuri ca sa avem alternative la mandarino. ca mai sunt zile cand sunt concursuri sau reuniuni si e ocupat tot.
no kill&catch&release