oare pe Dunare cum merge ?
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
- lupul singuratic
- junior
oare pe Dunare cum merge ?
VA SALUT PE TOTI .......SI FARA PREA MULTE OCOLISURI VA ROG SA IMI SPUNETI SI MIE DACA STIE CAREVA CARE ESTE SITUATIA PESCUITULUI PE DUNARE ,AS VREA SA MERG IN ZONA BECHET SI NU STIU CARE E TREABA CU TAXELE PE ACOLO SI NICI DACA SE MERITA DIN PUNCTUL DE VEDERE AL PESCUITULUI. VA RAMIN INDATORAT PT. FIECARE SUGESTIE SI VA MULTUMESC ANTICIPAT ! :
Re: oare pe Dunare cum merge ?
Salut! Pentru cei interesati. Se prinde crap, caras, salau si platica,SOMN la varsarea Vedei in Dunare. Este plin de bucuresteni si nimeni nu spune nimic.DECI : Bucuresti-Giurgiu-Zimnicea. Inainte cu 25 km. de Zimnicea Vedea traverseaza drumul si se varsa in Dunare. Cum treci podul faci stinga pe dig si mergi spre varsare. Este estuarul de varsare ce se formeaza in astfel de situatii.
ce bre ai probleme cu Bucurestenii?Alex ps scrie:Salut! Pentru cei interesati. Se prinde crap, caras, salau si platica,SOMN la varsarea Vedei in Dunare. Este plin de bucuresteni si nimeni nu spune nimic.DECI : Bucuresti-Giurgiu-Zimnicea. Inainte cu 25 km. de Zimnicea Vedea traverseaza drumul si se varsa in Dunare. Cum treci podul faci stinga pe dig si mergi spre varsare. Este estuarul de varsare ce se formeaza in astfel de situatii.
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
da da chiar asa
Nu bre ,dar sunt si eu din bucuresti ,totusi si ma mira faptul ca erau de fiecare data mai multe persoane din Capitala decat din zona respectiva la pescuit si nimeni nu a postat nimic.
- MadaPescar
- membru activ
Din ce am vazut eu pe unde am mers cam toata lumea va injura.nando scrie:ce bre ai probleme cu Bucurestenii?Alex ps scrie:Salut! Pentru cei interesati. Se prinde crap, caras, salau si platica,SOMN la varsarea Vedei in Dunare. Este plin de bucuresteni si nimeni nu spune nimic.DECI : Bucuresti-Giurgiu-Zimnicea. Inainte cu 25 km. de Zimnicea Vedea traverseaza drumul si se varsa in Dunare. Cum treci podul faci stinga pe dig si mergi spre varsare. Este estuarul de varsare ce se formeaza in astfel de situatii.
Si la cum conduc unii dintre voi.......
Dar majoritatea sunt OK.
- Ion Mironov
- Partener
MadaPescar scrie:Din ce am vazut eu pe unde am mers cam toata lumea va injura.nando scrie:ce bre ai probleme cu Bucurestenii?Alex ps scrie:Salut! Pentru cei interesati. Se prinde crap, caras, salau si platica,SOMN la varsarea Vedei in Dunare. Este plin de bucuresteni si nimeni nu spune nimic.DECI : Bucuresti-Giurgiu-Zimnicea. Inainte cu 25 km. de Zimnicea Vedea traverseaza drumul si se varsa in Dunare. Cum treci podul faci stinga pe dig si mergi spre varsare. Este estuarul de varsare ce se formeaza in astfel de situatii.
Si la cum conduc unii dintre voi.......
Dar majoritatea sunt OK.
madaline daca vii in bucuresti fac pariu ca lasi masina la intrare si iei metroul
nu fi asa rau . vine cu maxi taxi si coboara la gara de est
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
- MadaPescar
- membru activ
Suntem totusi off topic sa lasam oamenii sa isi dea cu parerea de Dunarea noastra cea.......curentata de toti.