DUNAREA

Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003

Scrie răspuns
Sebastian
site team
site team

Re: DUNAREA

Mesaj de Sebastian » 29 Ian 2011, 23:54

mini_mic scrie:Ca sa terminam polemica si off topicurile o sa mediez eu treaba aici, cel putin azi ( cunoscatorii stiu de ce ).
Psiho "te stiu" de ceva ani ( am citit pe forumuri ) si pot spune ca esti un om bine intentionat in ceea ce priveste pescuitul sportiv asa ca te rog sa dai dovada de putina maturitate si gandire in profunzime. Cam atat despre tine.
In ceea ce l priveste pe Sorin va pot asigura ca este un baiat bun care traieste de o viata la tara, langa Dunare. Eu zic ca este de admirat ca a putut sa fie modern, sa pescuiasca cu lanseta, sa elibereze pesti si sa gazduiasca zeci de pescari la el acasa ( va pot spune ca pe la el pe acasa au trecut pescari buni, chiar renumiti, de salau ). Iti mai pot spune ca a investit multi bani si timp in pescuitul cu lanseta, spre deosebire de consatenii lui care dau cu curent si plase mono.
Restul ramane la atittudinea ta in a fi tolerant sau nu !
Numai bine !
sincer nu imi place atitudinea aceasta de -unii mai egali in fata legi decit altii-expui problema de parca, el ,daca locuieste in zona respectiva se considera zona devaforizata si are mai multe drepturi ,sau ilegalitatile pot fi trecute cu vederea?partea cu investitia?e o falsa problema,pt ca atata cat a bagat omul in investitie pt o,,afacere profitabila si lipsita de riscurile crizei''eu bag intr- o iesire in delta.trecem peste.DA,frumos salaul, desi prea aratat de zeci de ori pe acest forum.nu vreau sa dezvolt un roman pe aceasta tema si nici nu sunt de acord cu jignirile gratuite lansate de unul de altul,suntem toti oameni ,cu bune si rele ,cu interese si mai ales cu instinct [din ce in ce mai puternic] de conservare,toti iubim, pina la disperare dunarea,delta dunarii ,natura,etc,insa nu mi se pare corect sa pozezi in mielusel, in mesia dunarii si pe alta parte [adica real]sa cutezi a,,baga bisturiul in lucrarea DOMNULUI'' simtindu te ofensat atunci cind ti se atrage atentia ca gresesti sau mai rau sa minti niste confrati,care fie vba intre noi savureaza fiecare poza ,informatie si in esenta gest ce tine de acest colt de rai.da sunt de acord ca posturile ,,erudito-desptepte''si nihiliste ,nu sunt de preferat unor informatii concrete,dar adevarul trebuie sa primeze.ma declar departe de partipriuri sau pseudo-bisericute,insa tin prea mult la acest forum ca sa imi permit sa il vad mintit si dezavuat prin demersul unora sau altora ,mai mult sau mai putin material,interesati.

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 30 Ian 2011, 19:19

PsiHo scrie:gafa aia e specifica braconierilor! sa ia chinezu mai repede!
salau ala e plin de sange la coada (probabil din cauza pietrelor,scoici in timpul DRILULUI)
pozitia pozei nu e clara sa-mi pot da cu parerea dar unde-i COAMA??!
ochii ... e de mult mort
ce face prima data pescaru cand prinde un trofeu?! il pozeaza..
alte poze cu el mai aveti?!
asta sigur e prins la plasa!!!!!!!!!!!!!!!!
cata dreptate avea cel cu caricaturile cand il avea pe sorprodan in barca cu plasele dupa el si-l saluta pe Politist !
cu asta am terminat ! Mare Pescar sorprodan asta !!! si iti promit cum vine primavara la fiecare partida iau aparatu cu mine sa ma laud si eu cu dastia intre 2-5 kg dar prinsi REGULAMENTAR !

P.S asta pentru mariusica : astea's noile informatii de pe dunare ! un braconier se plimba lejer pe ea
maestre , multe din poze mi le-am facut pe mal dupa ce am foo pe dunare 5 -6 ore . zona unde ne deloc semnal , tel,m fiind in mnasina din motive lesne de inteles,,, asta a avut 10,5 kg dupa 6 ore, tind sa cred ca avea 11,5 atunci cand l-am prins
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 30 Ian 2011, 19:23

sebastian scrie:
mini_mic scrie:Ca sa terminam polemica si off topicurile o sa mediez eu treaba aici, cel putin azi ( cunoscatorii stiu de ce ).
Psiho "te stiu" de ceva ani ( am citit pe forumuri ) si pot spune ca esti un om bine intentionat in ceea ce priveste pescuitul sportiv asa ca te rog sa dai dovada de putina maturitate si gandire in profunzime. Cam atat despre tine.
In ceea ce l priveste pe Sorin va pot asigura ca este un baiat bun care traieste de o viata la tara, langa Dunare. Eu zic ca este de admirat ca a putut sa fie modern, sa pescuiasca cu lanseta, sa elibereze pesti si sa gazduiasca zeci de pescari la el acasa ( va pot spune ca pe la el pe acasa au trecut pescari buni, chiar renumiti, de salau ). Iti mai pot spune ca a investit multi bani si timp in pescuitul cu lanseta, spre deosebire de consatenii lui care dau cu curent si plase mono.
Restul ramane la atittudinea ta in a fi tolerant sau nu !
Numai bine !
sincer nu imi place atitudinea aceasta de -unii mai egali in fata legi decit altii-expui problema de parca, el ,daca locuieste in zona respectiva se considera zona devaforizata si are mai multe drepturi ,sau ilegalitatile pot fi trecute cu vederea?partea cu investitia?e o falsa problema,pt ca atata cat a bagat omul in investitie pt o,,afacere profitabila si lipsita de riscurile crizei''eu bag intr- o iesire in delta.trecem peste.DA,frumos salaul, desi prea aratat de zeci de ori pe acest forum.nu vreau sa dezvolt un roman pe aceasta tema si nici nu sunt de acord cu jignirile gratuite lansate de unul de altul,suntem toti oameni ,cu bune si rele ,cu interese si mai ales cu instinct [din ce in ce mai puternic] de conservare,toti iubim, pina la disperare dunarea,delta dunarii ,natura,etc,insa nu mi se pare corect sa pozezi in mielusel, in mesia dunarii si pe alta parte [adica real]sa cutezi a,,baga bisturiul in lucrarea DOMNULUI'' simtindu te ofensat atunci cind ti se atrage atentia ca gresesti sau mai rau sa minti niste confrati,care fie vba intre noi savureaza fiecare poza ,informatie si in esenta gest ce tine de acest colt de rai.da sunt de acord ca posturile ,,erudito-desptepte''si nihiliste ,nu sunt de preferat unor informatii concrete,dar adevarul trebuie sa primeze.ma declar departe de partipriuri sau pseudo-bisericute,insa tin prea mult la acest forum ca sa imi permit sa il vad mintit si dezavuat prin demersul unora sau altora ,mai mult sau mai putin material,interesati.
maestre daca unii dau 150 ron , pentru 24 ore pe balta ,de ce altii n-ar da mai putin pentru o aventura pe DUNARE?????
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

PsiHo
senior
senior

Mesaj de PsiHo » 30 Ian 2011, 21:31

pff ce repede a mai slabit 1kg in 6ore, nu l-ai intrebat si tu de reteta?
si..cu poza asta am terminat ca nu ajung nicaieri cu tine,degeaba incerc sa le arat persoanelor ca esti un ''pescar sportiv de dabuleni'' care te-ai lasat de renel,japca,mono,tot ce inseamna braconier.

in poza se vede destul de clar ca e ranit in cap, sau cand l-ai adus la mal i-ai dat cu bata-n cap?! =)) ar trebui sa-i faci o invitatie lui tibanu ca va potriviti de minune
Fişiere ataşate
lovit in cap !
lovit in cap !
sorpodan.JPG (25.33 KiB) Vizualizat de 2195 ori

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 30 Ian 2011, 22:03

ce da lume invidioasa. ;;) nu mai poate omu sa faca un ban cinstit dan prins peste #-o ca sare astia cu gura ca la furat ! :-w ce te superi bre Psihopatule ca a papat un avat doi :-?? ca la uni lea dat drumu :^O si are martor pa tovarasu care iera cu el in barca ! ;) ala macar a recunoscut ca dan 50 da chile cat a prins in ziua aia majoritatea ia dus acasa la bucale sa le arate capitala si viata da noapte dan cuptor ! :-q cei asa grav sa pleci cu minim 25 da cchile 2 insi intro zi ? :P nu ie grav maestre ca nenea prodan poate si mai mult ! :)] poate nai vazut in tinerete cum prindea novac la lingurita si somn la varshe ! (:| <:-P
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 30 Ian 2011, 22:11

Nu știu cum l-ai prins Sorine ... personal sincer te invidiez pentru un așa exemplar !!!
Recordul meu la șalău e de exact 7,200 Kg. ... din nefericire, atunci nu am avut posibilitatea imortalizării trofeului.
După perioada de prohibiție voi pescui mult la șalău ... așa cum o fac, cam în fiecare an până în toamnă, când mă dedic mai mult pescuitului la crap. Anul trecut am ratat sezonul de șalău.
Vom vedea cum va fi sezonul ăsta!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 30 Ian 2011, 22:19

craparulsef scrie:Nu știu cum l-ai prins Sorine ... personal sincer te invidiez pentru un așa exemplar !!!
Recordul meu la șalău e de exact 7,200 Kg. ... din nefericire, atunci nu am avut posibilitatea imortalizării trofeului.
După perioada de prohibiție voi pescui mult la șalău ... așa cum o fac, cam în fiecare an până în toamnă, când mă dedic mai mult pescuitului la crap. Anul trecut am ratat sezonul de șalău.
maestre , salaul e un peste ifosit rau de tot , tocmai de aceaa m-am si apucat de el pentru ca musca foarte iute si al fel ai si da drumul, tre sa ai bulan frate sa intepi un salau adevarat,,,,,

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 30 Ian 2011, 22:29

sorprodan scrie:...
maestre , salaul e un peste ifosit rau de tot , tocmai de aceaa m-am si apucat de el pentru ca musca foarte iute si al fel ai si da drumul, tre sa ai bulan frate sa intepi un salau adevarat,,,,,
Am bulane bre ... n-ai vazut in mazzgalicele lu Sarumanu? =)) =)) =))

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 30 Ian 2011, 22:36

craparulsef scrie:
sorprodan scrie:...
Am bulane bre ... n-ai vazut in mazzgalicele lu Sarumanu? =)) =)) =))
cinei Sarumana si da ce ie cu violet ? :-? ie da la pdl ? @-) jos Basexu ! ~x(
ppss
Salau e fighter si dacai sare tandara sare la scandal dan orice pozitie ;) si fuge cu prada in dinti. :D timp in care cumatra stiuca deja la inghitit pa fraier ! I-) iar bulan la peste iti trebuie mereu mancatias ca sa dai da un loc cu peste :P ca daca dai in galeata #-o poti sa fi si castigator la 6 din 49 ca peste o sa prinzi sula ! :-S
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 30 Ian 2011, 22:46

gogu steriade scrie:....
cinei Sarumana si da ce ie cu violet ? :-? ie da la pdl ? ...
De ce spui bre nea Gogule ... "Sarumana"?
Ce e fetita? Eu stiam ca e baietel. O fi deghizata bre? Ciudata lume in care traim !!! =)) =)) =))

PsiHo
senior
senior

Mesaj de PsiHo » 31 Ian 2011, 04:13

prea o da in diverse... m-am saturat sa tot posteze aici de 20jdemii de ori aceleasi filme si poze.
mai era un viteaz.. care la fiecare iesire prindea cate 6-7-8novaci toti trecuti de 5kg (dar la ala nu vedeam poze) si cand am intervenit, a lasat-o moale cu postarile astea gen reclama la o anumita balta.
va doresc ce-mi doriti si voi mie :D

Dan Mitranescu
Partener
Partener

Mesaj de Dan Mitranescu » 31 Ian 2011, 22:36

sorprodan scrie:
craparulsef scrie:Nu știu cum l-ai prins Sorine ... personal sincer te invidiez pentru un așa exemplar !!!
Felicitari pentru captura. Nu prea le am eu cu "felicitarile" , dar captura aia chiar merita ...Am si eu unul de 10 ! :)
Salai ca acela nu se prind nici in plase si nici cu curent ... un "braconier" stie ! :D
Nu port ranchiuna "tineretului" din pescuit . Sper sa ajungem cum vor ei ...
Acum 10 ani nu pomenea nimeni de eliberat peste , iar acum real exista un procent de maxim 10 % din pescari care fac acest lucru .Pacat ca acestia militeaza pentru ideea lor jignind ...este mai urat decat sa duci un peste acasa.
Suntem inca o tara saraca si un peste proaspat pe masa pentru unii este o mare bucurie ...Sau daca trece pe la Metro nu este acelasi peste ?!?!

Nu pescarii cu lansetele "saracesc'' apele !

P.S. Spun asta acum cand eliberez tone de crap in fiecare an !

PsiHo
senior
senior

Mesaj de PsiHo » 01 Feb 2011, 09:48

nu am o afacere,nu am un salariu mare, nu-mi permit scule de clasa!! Dar de 3ani RESPECT Dunarea!
daca ma duc pe-o balta unde dau 100lei si am voie sa iau 10kg de peste si il prind..IL IAU!! la cei 100lei mai adauga si nada/mancare/bautura/tigari se ajunge la 200 lei o partida de 24ore.(castig undeva la 800lei pe luna)
infine eu tot cred..si nu numai eu ca acel salau nu e lua nici la spinnig si nici la stationar !
cum am mai zis..gafa aia e specifica Jepcarilor:D

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 01 Feb 2011, 10:52

domnule Psiho,nimeni[cu bun simt ]din cadrul acestui forum,nu o sa iti bage in seamna,convingerile si judecatile tale chiar daca sunt fondate sau nu ,atata timp cat ele se materializeaza sub forma unor jigniri.uite si eu am admirat aceea captura si nu numai aceea,am felicitat pe posesorul ei,desi inclin sa cred ca metodele sunt cele la care faci tu referinta si cu care nu sunt de acord, si exemplele pot continua[a se vedea cazul pozelor-datate in perioada de prohibitie,numarul de lansete asezate intr o barca pneumatica si rapsunsul posesorului cum ca erau o duzina de pescari[sa fim seriosi -cati incap intro barca de genu [-x ]totul culmind cu novaci fara nr si somni insirati pe caldarim,varsele,etc,s.a.m.d].insa niciunul dintre ,,colegii de suferinta'' de pe acest forum nu a reactionat proferind jigniri gratuite.eu, zic, ca o confruntare de idei, cu sorti de izbanda de partea adevarului,se face[si te rog si pe tine [altii] sa o faci[faceti],atata timp cat sunt eu moderator aici,si nu numai aici]intr un cadru civilizat,pe un ton chiar machiavelic daca se impune ,insa mai ales fara jigniri.si noi respectam dunarea ,cum frumos ai spus tu,eu de 9 ani si daca ma gandesc bine ,inca inainte de a face cunostinta cu ea,pt ca acesta este fondul meu, esenta mea ,genetica daca vrei,dar nu putem cere respect daca noi insine nu ne respectam intre noi.spun toate acestea tinind cont de cele spuse de tine care in fond se rezuma la o singura premiza-CE POATE FI MAI TRIST CIND ADEVARUL NU ESTE DECIT MINCIUNA. [-x.PS.stiu ca ,poate,iti cer prea mult-sa respecti oameni,dar te pot obliga sa respecti acest forum.

PsiHo
senior
senior

Mesaj de PsiHo » 01 Feb 2011, 12:26

sebastian scrie:domnule Psiho,nimeni[cu bun simt ]din cadrul acestui forum,nu o sa iti bage in seamna,convingerile si judecatile tale chiar daca sunt fondate sau nu ,atata timp cat ele se materializeaza sub forma unor jigniri.uite si eu am admirat aceea captura si nu numai aceea,am felicitat pe posesorul ei,desi inclin sa cred ca metodele sunt cele la care faci tu referinta si cu care nu sunt de acord, si exemplele pot continua[a se vedea cazul pozelor-datate in perioada de prohibitie,numarul de lansete asezate intr o barca pneumatica si rapsunsul posesorului cum ca erau o duzina de pescari[sa fim seriosi -cati incap intro barca de genu [-x ]totul culmind cu novaci fara nr si somni insirati pe caldarim,varsele,etc,s.a.m.d].insa niciunul dintre ,,colegii de suferinta'' de pe acest forum nu a reactionat proferind jigniri gratuite.eu, zic, ca o confruntare de idei, cu sorti de izbanda de partea adevarului,se face[si te rog si pe tine [altii] sa o faci[faceti],atata timp cat sunt eu moderator aici,si nu numai aici]intr un cadru civilizat,pe un ton chiar machiavelic daca se impune ,insa mai ales fara jigniri.si noi respectam dunarea ,cum frumos ai spus tu,eu de 9 ani si daca ma gandesc bine ,inca inainte de a face cunostinta cu ea,pt ca acesta este fondul meu, esenta mea ,genetica daca vrei,dar nu putem cere respect daca noi insine nu ne respectam intre noi.spun toate acestea tinind cont de cele spuse de tine care in fond se rezuma la o singura premiza-CE POATE FI MAI TRIST CIND ADEVARUL NU ESTE DECIT MINCIUNA. [-x.PS.stiu ca ,poate,iti cer prea mult-sa respecti oameni,dar te pot obliga sa respecti acest forum.
ok,imi cer scuze ca l-am facut fomist,dar braconier tot ramane :)
credeam ca dupa atatea felicitrari nu baga nimeni de seama ca e prins in alte circumstante decat cele mentionate de el.
sau simtit foarte multi ofensati de postare mea cu referire la retinerea pestilor sub limita admisa.
Noi sa Fim Sanatosi!

Scrie răspuns

Înapoi la “Pe rauri si Dunare”