Ai perfecta dreptate, dar cei care agita apele sunt 99% cei care din varii motive s-au lasat de sportul acesta ( pescuitul ) dar daca nu posteaza ceva intr-o zi se simt mai rau ca Mutu in cele 9 luni de repauz sibutraminic posteaza ce au visat noaptea sau ce viseaza live cu ochi deschisi din aceasta cauza uni cu rezultate foarte bune prefera sa nu mai posteze . Sanatate tuturorcoool_marius scrie:Fratilor , am si eu 2 cuvinte de spus ...
Incetati cu galceava asta si hai sa vedem ce / cine / unde si la ce a prins peste .
Cred ca asta e cel mai important lucru .
Sunt pescari care s-au cam saturat de aceste apropouri la adresa unora care defapt ii incrimineaza pe ei , pescari care prefera sa mearga linistiti la peste si sa nu mai posteze pe aici ... nu dau nume , dar sunt destui ...
Daca se continua cu astfel de discutii ... nu ajungem niciunde .
Parerea mea.
DUNAREA
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
- Butaru Gabriel
- Veteran
Re: DUNAREA
foarte bine,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,maestreMulta Bafta scrie:Ai perfecta dreptate, dar cei care agita apele sunt 99% cei care din varii motive s-au lasat de sportul acesta ( pescuitul ) dar daca nu posteaza ceva intr-o zi se simt mai rau ca Mutu in cele 9 luni de repauz sibutraminic posteaza ce au visat noaptea sau ce viseaza live cu ochi deschisi din aceasta cauza uni cu rezultate foarte bune prefera sa nu mai posteze . Sanatate tuturorcoool_marius scrie:Fratilor , am si eu 2 cuvinte de spus ...
Incetati cu galceava asta si hai sa vedem ce / cine / unde si la ce a prins peste .
Cred ca asta e cel mai important lucru .
Sunt pescari care s-au cam saturat de aceste apropouri la adresa unora care defapt ii incrimineaza pe ei , pescari care prefera sa mearga linistiti la peste si sa nu mai posteze pe aici ... nu dau nume , dar sunt destui ...
Daca se continua cu astfel de discutii ... nu ajungem niciunde .
Parerea mea.
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
Si inca n-a venit iarna...sa vezi atunci sevraj !Multa Bafta scrie: Ai perfecta dreptate, dar cei care agita apele sunt 99% cei care din varii motive s-au lasat de sportul acesta ( pescuitul ) dar daca nu posteaza ceva intr-o zi se simt mai rau ca Mutu in cele 9 luni de repauz sibutraminic posteaza ce au visat noaptea sau ce viseaza live cu ochi deschisi din aceasta cauza uni cu rezultate foarte bune prefera sa nu mai posteze . Sanatate tuturor
In alta ordine de idei ,in zona 382-384 se prinde f. bine ciortan si salau ! Frate-miu a fost Marti ,Miercuri si Joi cate 6-7 ore si-a luat cativa ciortani (3-6 bucati in special dimineata devreme...cel mai mare de 2 kg) iar un vecin a luat azi 4 salai din 7 trasaturi, la bucata (cel mai mare 2,5 kg) . Ciortanas la litra e mult al draq...erau pescari care luau la viermusi cate 10-15 kg pe zi ! Cel mai mare crap prins zilele trecute a avut 10 kg ( e o groapa mai adanaca in zona indicatorului de la 383) . Cine are timp, sa se duca dimineata devreme ptr. ca atunci trage ...si atunci dau navala toti pescarii !
-
- VIP+++
cei aia vintira ? adica varshe ? pai inacape un somn da 100 kg intr-o varshe ? cat sa face varshele da mari la voi ? da daca ma gandesc ca la voi creste pepenii mari cat un zepelin nu ma mai mira nimic desi la 100 da kile deplasament lua 100 da varshe dupa iel !parol !sorprodan scrie:somnul a foo prins in primavara -vara de niste pescari intr-o vintira,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
pai a luat-o bre,,,,,,, dar a luat directia grasita intr-o japsa,,,,,, cu tot cu varsa ,,,,,,,,,,,,,,iti dai seama bre ce ciocan iti datea asta la lanseta??????gogu steriade scrie:cei aia vintira ? adica varshe ? pai inacape un somn da 100 kg intr-o varshe ? cat sa face varshele da mari la voi ? da daca ma gandesc ca la voi creste pepenii mari cat un zepelin nu ma mai mira nimic desi la 100 da kile deplasament lua 100 da varshe dupa iel !parol !sorprodan scrie:somnul a foo prins in primavara -vara de niste pescari intr-o vintira,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
aaaaaaaa?
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
Aaaaaaiiiiaaaaiiiiiaiiii ce varza de Bruxelles... aaaaaaaa....
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
MAESTRE nu mi-e rusine cu mine pe niciunde bre,,,,,,,,,apropode varza aia ai gustat-ooooo?sorin1362 scrie:Aaaaaaiiiiaaaaiiiiiaiiii ce varza de Bruxelles... aaaaaaaa....
- craparulsef
- Veteran
Nene Gogule, se confecționează și vintire de dunăre , care întradevăr sunt mari. deci încăpătoare și în mod sigur încăpem lejer amândoi într-unul, aproape ca într-un cort Nash 2 man !!!gogu steriade scrie:cei aia vintira ? adica varshe ? pai inacape un somn da 100 kg intr-o varshe ? cat sa face varshele da mari ...sorprodan scrie:somnul a foo prins in primavara -vara de niste pescari intr-o vintira,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
- coool_marius
- senior
LA MULTI ANI LA TOATA LUMEA SI SPERAM CA ANUL CE VINE SA ADUCA LA TOTI PESCARI CIT MAI MULTE CAPTURI CA ANU ASTA BATRANA DUNARE A CAM LASAT DE DORIT.Sa aveti fire intinse!!!!!!
am fost ieri pe DUNARE ,apa mare cota 550 la BECHET, cormorani pe apa la vanat la greu,,,, concluzia :este peste pe batrana doamna,,,,,,
- coool_marius
- senior
in perioada asta numai fitofagul se mai plimba in voie pe dunare ... de altfel , cea mai buna metoda de localizare a fitofagilor o constituie cardurile de cormorani ... dupa ale caror excremente se spune ca vin fitofagii ... deci unde-s carduri de cormorani , ar tre sa fie si fitofagi ...sorprodan scrie:am fost ieri pe DUNARE ,apa mare cota 550 la BECHET, cormorani pe apa la vanat la greu,,,, concluzia :este peste pe batrana doamna,,,,,,
LA MULTI ANI TUTUROR SI FIRE CAT MAI INTINSE .
mai jos , cateva poze de sapt trecuta din cazanele mici ale dunarii ... in incercarea de a pacali niste salai ...
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin
cand nu trage deloc noi tot prindem de 2kg. ca sa nu ne iesim din mana,,,,,,nu???
- stefan_kwr
- Veteran
Sper ca nu faci reclama la anumite produse???sorprodan scrie:cand nu trage deloc noi tot prindem de 2kg. ca sa nu ne iesim din mana,,,,,,nu???
nici vorba,,,,,,,,,,,,,,,,