aFLO scrie:Atunci cred ca nu are de ce sa-mi para rau ca nu merg cu ei.Oricum nu ma asteptam sa aleaga cine stie ce balta. Mersi de informatie si ....
man .. eu vorbeam de balta de la Pristol , care este in spatele gradinii mele .
Referitor la baltile de la gruia stiu urmatoarele :
A ) Balta de caras & pui de somn & pui de crap ( max 1 kg ) - taxa e de 20 ron / zi si se retine tot ce se prinde - am fost pe balta vreo 3 sapt la rand , in weekend - se prinde f f bine caras mai mare decat palma , la rama rosie si viermisori incepand de pe la ora 5 pana pe la ora 13 ... apoi dupa amiaza , de la ora 17.00 . Am folosit nada speciala de caras in combinatie cu ttx `ul ptr caras . Ajungi si la 10 kg pe zi de caras daca il momesti bine si-l intretii. ( cel mai bine merge langa podul peste care se trece inainte de a ajunge la cladirea fermei - in gura podului sunt crengi multe aruncate sub apa pentru a nu putea da ""baietii" cu prostovoale - pescuiti in lateral ) . In ultima vreme a aparut si ceva vegetatie care incurca putin , dar studiind apa , vei gasi un loc bun . La ora 5.30 dimineata , toate locurile bune sunt deja ocupate .
B) Balta de crap - 50 ron / 12 h -- peste este , se prinde , dar personal nu am incercat la crap acolo . Se pot retine 5 kg de crap . Bucatile sub 1 kg si peste 5 kg se elibereaza .
C) Balta de stiuca , salau si alt rapitor - 70 ron / 12 h ( intra in pret si o barca care o poti lua de acolo ) ... pana acum n-am vazut pe nimeni pe balta de rapitor .. cel putin de cate ori am fost eu .
Concluzie - daca este ceva organizat si este pe balta de caras , cred ca merita sa mergi pentru ca te vei distra foarte tare cu caraseii pe care si un incepator ar fi capabil sa-i pacaleasca .
Astept si eu impresii de pe acolo ... am niste foto , la serviciu , de pe acea balta ..o sa le postez maine .
sanatate .