DUNAREA

Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003

Scrie răspuns
Alin_Tm
junior
junior

Re: DUNAREA

Mesaj de Alin_Tm » 03 Mai 2009, 23:57

florin opris scrie:Bun gasit tuturor .pentru Domnul Alin-tm ( sper ca am retinut bine ) ce tine de jud. CS de la Bazias la Cozla va pot ajuta cu ce informatii doriti cu referire la crap , in schimb ce tine de alte zone din aval nu va pot spune mare lucru , fiindca nu am pescuit in mod deosebit , comparativ cu zona CS .
Domnule Florin Opris chiar va rog sa-mi dati niste imformati nu ma intereseaza decat Jud.CS :D :D :D locuri?momeli?apa mica?apa mare?curent puternic?eu prefer dunarea ca la balta sa stea apa dar poate acolo nu umbla crapul :-??Am citit pe forum en si en retete de mamaliga ca nu stiu care sa o fac ~x( :?:
Astept rasunsul D-voastra.
Cu deosebit respect Alin_TM
C&R

ROSCA MIREL
senior
senior

Mesaj de ROSCA MIREL » 04 Mai 2009, 08:05

03-06-07_1535.jpg
25-05-07_1152.jpg
ce mai zici marius ? la girla mare este

ROSCA MIREL
senior
senior

Mesaj de ROSCA MIREL » 04 Mai 2009, 08:25

salut si bine- ai venit florin . mamaliga este urmatoarea;apa in tuci ; harpacas in functie de cita mamaliga fac si cind fierbe adaug faina de malai ; asta este mamaliga pe care o folosesc eu naturala ; de ce ? crapul pe dunare este invatat de ani de zile cu porumb , griu ,mamaliga . montura este pe un singur cirlig cu plumb fix ; blumb si cirligul deasupra; la culisant cu acul in fata si plumbul dupa dau numai cind vine iarba pe dunare ; aceste monturi le folosesc si la borumb iar borumbul il pun direct pe ac nu mai mult de 2 boabe ; de ce ? niciodata nu am loat la 3 boabe. ps; ii multumesc lui nelutu si sa mai pescuiasca si el pe net pina pe 29

Alin_Tm
junior
junior

Mesaj de Alin_Tm » 04 Mai 2009, 11:48

ROSCA MIREL scrie:salut si bine- ai venit florin . mamaliga este urmatoarea;apa in tuci ; harpacas in functie de cita mamaliga fac si cind fierbe adaug faina de malai ; asta este mamaliga pe care o folosesc eu naturala ; de ce ? crapul pe dunare este invatat de ani de zile cu porumb , griu ,mamaliga . montura este pe un singur cirlig cu plumb fix ; blumb si cirligul deasupra; la culisant cu acul in fata si plumbul dupa dau numai cind vine iarba pe dunare ; aceste monturi le folosesc si la borumb iar borumbul il pun direct pe ac nu mai mult de 2 boabe ; de ce ? niciodata nu am loat la 3 boabe. ps; ii multumesc lui nelutu si sa mai pescuiasca si el pe net pina pe 29
Mersi de informatie dar era vorba despre mine nu de Domnul Florin :)) :)) :)) si te rog daca poti sa dai o reteta de mamaliga exacta ca pun harpacasul si cand fierbe malaiul nu prea pot sa o dau la plesneala spune te rog cantitatile exacte.Apropo frumoase capturi ai prins :D
cu deosebit respect Alin_TM :D
C&R

ROSCA MIREL
senior
senior

Mesaj de ROSCA MIREL » 04 Mai 2009, 12:03

domnule alin nu cititi tot de pe forum ! cititi pag. 14 in care domn" florin a intrebat cite ceva. cit despre zona care dv, intrebati nu cunosc decit pina la svinita si un pic mai sus parca cozla daca va pot fii de folos cu alt ceva asi fi bucuros sa pot ajuta

Alin_Tm
junior
junior

Mesaj de Alin_Tm » 04 Mai 2009, 13:07

ROSCA MIREL scrie:domnule alin nu cititi tot de pe forum ! cititi pag. 14 in care domn" florin a intrebat cite ceva. cit despre zona care dv, intrebati nu cunosc decit pina la svinita si un pic mai sus parca cozla daca va pot fii de folos cu alt ceva asi fi bucuros sa pot ajuta
Scuzele mele citeam numai inainte.
C&R

florin opris
utilizator
utilizator

Mesaj de florin opris » 04 Mai 2009, 14:00

Bun gasit tuturor. sunt in pauza de masa si am '' trecut '' pe la voi. :D Ptentru Alin ( cu permisiunea de a va tutui ) ca locuri de crap IN CURS !! si nu acolo unde sta apa , de la Bazias - la cimitir ( in fata cimitirului primavara ) , dupa cote pe primul platou ( chiar pe varf ) , la arcade ( parapet cu aspect de arcada ) , cateva locuri razlete , ca niste parcari mici ,urmeaza o portiune de mal curat , fara desisuri ( cam de 200 m un singur dud mic cam la jumate ), urmeaza o portiune de cam 300 m de parapet normal dupa care poti intra cu masina , si am ajuns la mosu cu rulota , la n'ea Filip , locul numinduse la Ribis ( daca ajungeti pe la el intrebati de Florinache ).Asta ar fii o prezentare in mare a zonei Bazias - Divici . Ca particularitati fiecare loc le are ; praguri , agataturi , asa zise mofturi de zona .Ar fii multe de vbit dar cel mai bine se invata prin practica.Intrebatima pe ''bucatele '' si in limita posibilitatii va ajut cu cea mai mare placere.Cad despre mamaliga , depinde unde dati si cat de moale sau de tare trebuie , ca daca e de momitor se face din faina mai grosiera ( de la tarani din piata ,macinata mai mare ) daca de carlig sa fie ceva mai fina ,Sa termin pauza si tre sa pl. mai multe '' vbim'' disearadupa 19.00. ZI placuta tuturor.

florin opris
utilizator
utilizator

Mesaj de florin opris » 04 Mai 2009, 14:03

Salut Mirel si multam de primire ,dupa 19.00 am mai multa vreme sper si ne putem conversa . zii placuta tuturor

Nelutu
senior
senior

Mesaj de Nelutu » 04 Mai 2009, 16:09

Mirel, pescuiesc pe net, pana-n 29, dar mai trag cate o fuga si la balti cu plata, sa nu ruginesc!! :D
Planul meu este facut ptr. inceputul lui iunie, de luni, 1 iunie si pana vineri sau sambata, in functie de cum decurge partida, asa ca vezi cum iti rezolvi de libere in acea perioada.
Alin, cel mai bine ar fi sa pescuiesti langa Filip, mosu cu rulota, il rogi sa-ti arate unde pescuieste Nelutu, cel care doarme sub copacii cu serpi, :)) si de acolo sa dai putin oblic spre aval. Din pacate nu-i loc decat ptr. o singura persoana si numai cu 3-4 bete.Mai poti incerca si putin mai sus de locul lui, chiar unde se varsa paraiasul in Dunare sa ai primul bat iar celelalte mai in amonte.

fonnyhs
utilizator
utilizator

Mesaj de fonnyhs » 04 Mai 2009, 20:22

Dl-e Rosca Mirel ati fost cumva la km 493 la Giurgiu , asa zisu' flotant? Tataie are salupa ancorata acolo si ma bate gandu sa ma apuc serios de pescuit la crap. Insa ma intereseaza ce momeala sa folosesc aici , momentan apa e crescuta , sunt aproximativ 20 m intinsura ( 1-2 m ) iar apoi creste semificativ . O mamaliga pentru aceasta zona ? Scuze da sunt incepator , trebuie sa ma informez!

Fir intins!

ROSCA MIREL
senior
senior

Mesaj de ROSCA MIREL » 04 Mai 2009, 20:53

sanatate si bun venit !fonnyhs imi pare rau nu cunosc zona giurgiu decit in amonte pina la svinita care este mai sus de orsova si in aval pina la cetate. gor965 te poate ajuta cunoaste zona giurgiu

cornel G
membru activ
membru activ

Mesaj de cornel G » 05 Mai 2009, 08:45

fonnyhs scrie:Dl-e Rosca Mirel ati fost cumva la km 493 la Giurgiu , asa zisu' flotant? Tataie are salupa ancorata acolo si ma bate gandu sa ma apuc serios de pescuit la crap. Insa ma intereseaza ce momeala sa folosesc aici , momentan apa e crescuta , sunt aproximativ 20 m intinsura ( 1-2 m ) iar apoi creste semificativ . O mamaliga pentru aceasta zona ? Scuze da sunt incepator , trebuie sa ma informez!

Fir intins!
salutare tuturor!
in zona giurgiu am avut rezulate la patratica de mamaliga,
facuta cu putina faina si fiarta ca si boilisul.
toate cele bune!

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 05 Mai 2009, 09:27

ROSCA MIREL scrie:sanatate si bun venit !fonnyhs imi pare rau nu cunosc zona giurgiu decit in amonte pina la svinita care este mai sus de orsova si in aval pina la cetate. gor965 te poate ajuta cunoaste zona giurgiu
Nu cunosc zona Giurgiu...n-am trecut mai sus de Dorobantu ! De fapt zona pe care o calc de obicei pe frontiera este bucata din dreptul canalului magistral de la Rasa (388) pana la Chiciu (370) .
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

fonnyhs
utilizator
utilizator

Mesaj de fonnyhs » 05 Mai 2009, 16:18

cornel G scrie:
fonnyhs scrie:Dl-e Rosca Mirel ati fost cumva la km 493 la Giurgiu , asa zisu' flotant? Tataie are salupa ancorata acolo si ma bate gandu sa ma apuc serios de pescuit la crap. Insa ma intereseaza ce momeala sa folosesc aici , momentan apa e crescuta , sunt aproximativ 20 m intinsura ( 1-2 m ) iar apoi creste semificativ . O mamaliga pentru aceasta zona ? Scuze da sunt incepator , trebuie sa ma informez!

Fir intins!
salutare tuturor!
in zona giurgiu am avut rezulate la patratica de mamaliga,
facuta cu putina faina si fiarta ca si boilisul.
toate cele bune!
Multumesc , am inteles! Si ai luat doar crap sau mai sa nimerit si altceva? O sa incerc dupa ce se termina prohibitia :-< . Eu ca pescar incepator am avut succes numai la boaba de porumb ( platici 300-600 g ) in rest nimic.

Fir Intins!

florin opris
utilizator
utilizator

Mesaj de florin opris » 05 Mai 2009, 20:51

Bun gasit tuturor.nu am mai ''trecut'' pe la voi ca am avt fff multa treaba la masina ( defect cutie ) , asta e daca merg mult ( auto de scoala ) . Nelutu, pe locul tau s-a adunat multa agatatura , si locu in sine nu mai exista fiindca a bagat primaru pamant pe tot platoul si l-a inaltat, la facut drept si ; PRIVAT se cheama . nici mosu nu stie daca mai sta anu asta pe locu lui , ( primaru vrea sa incepa sa construiasca , nu stiu ce ) mai degraba daca prinde loc dincolo de parau , in amonte stii tu. :-??

Scrie răspuns

Înapoi la “Pe rauri si Dunare”