DUNAREA
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
- adyadryan1992
- membru activ
Re: DUNAREA
Nimic de la Dunare????,din cate am inteles a inceput sa muste ciortanul.
- AcidAzotic
- membru activ
Un subiect mort in ultimul timp ,ce poti sa crezi ca vizitatorii acestui sait nu mai pescuiesc pe Dunare ,sau cei care postau pe acest topic au ajuns la concluzia ca este mai bine sa olase mai moale cu povestitu despre iesirile la Dunare.
hai sa dam un pic de CULOARE,,,,,
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
nu faceti ca el,,,, toata ziua se duce la DUNARE,,,,
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
nu ascultati de copii,,,,mergeti in natura
SUPER!!!
- cosmin mihut
- Veteran
- cosmin mihut
- Veteran
Unde e facuta poza,in ce zona?sorprodan scrie:hai sa dam un pic de CULOARE,,,,,
Anul acesta ,pauza,COSMINE
- cosmin mihut
- Veteran
Imi pare rau ,nici Sorin nu merge ?Eu vreau sa mai merg dupa 20 sept . la o iesire ,asta din iulie a fost naspa de tot ,am ajuns acolo vineri dimineata ,totul a fost ok apa, vremea totul bine dar sambata seara sa tulburat apa si servus capturi ,dar totusi au intrat doi crapi unul de 7 ,si altul de 5 kg . In rest doar somotei ,printre care si unul mai rasarit 3kg. Am vrut sa raman pana joia dar am plecat spre casa miercuri dimineata .Si nu vreau sa-mi mai aduc aminte de tantari ...teroare frate asa ceva nu am mai vazut de cand merg in Delta .Mai vorbim ,o sa pun si ceva poze .Pa.Fire intinse tuturor celor care sunt si care vor merge la pesti ...
MERCEDES S
- fane_mincinosu
- membru activ
dunarea e un subiect mort anu' asta. la ce fluctuatii au fost pestele a fost zapacit rau...un sezon dezastru
- adyadryan1992
- membru activ
Nimic de la Dunare chiar nici-o miscare??
Buna!As dori sa merg in concediu in Delta, Sulina, in vara.As prefera gazda.Puteti sa imi recomandați pe cineva sau sa ma ajutați cu nr de tel?Multumesc
- cosmin mihut
- Veteran
Salut ,fratilor pescari de Dunare ,am si eu o intrebare : Mai stie cineva ceva despre prietenul nostru Sorin Prodan ? Zici ca a disparut frate ,nici o captura ,nici o poza ,nici o vizita pe aici pe forum ,oare ce sa intamplat cu el domnule ....??? Nici macar la telefon nu mai raspunde ,adica nu mai are nr alocat ...Ce faci legumicultorule de nu dai un semn ??
MERCEDES S