DUNAREA IN ZONA CARAS SEVERIN
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
Re: DUNAREA IN ZONA CARAS SEVERIN
De fapt taxa de 1 ron constitue o plata pt. cel care se deplaseaza din partea filialei in cele doua judete pt. viza.
- marius_dan
- utilizator
am predat si eu carnetul cuiva pentru a obtine vizele jud. CS+TM; este normal ca cel care se deplaseaza sa fie platit; doar ca e aiurea sa-ti pretinda permisul pentru a primi viza atata timp cat PF din MH stie bine ca permisele nu sunt inca tiparite iar noi am mai si pescui nitel daca tot am dat banii...sau cer prea mult?
Salutare NELUTU ! mersi pt informatii.Iar cartea de un leu pt.viza de PG mi se pare anormala pt. ca nu cred ca trebuie sa platim PF de 2 ori pentru acelasi lurcu pe care il fac.Sa auzim numai de bine te astept sa ne intalnim la partida de pescuit in primavara.Nelutu scrie:Adi, viza ptr. permis la AP Banatul este de 60 lei! Doar viza de PG este un leu, adica accesul pe Dunare si apele de granita din cele 3 judete.
**==Fir Intis !
Salut Adi! Daca se mentine actualul ordin cu prohibitia, adica sa se deschida Dunarea in 19 mai, asta pica intr-o miercuri, voi iesi sapt. urmatoare, nu vreau sa am de-a face cu aglomerarea ce va fi la deschidere!
Cred ca voi iesiti si inainte de inchidere, nu? Eu s-ar putea sa ajung pe la Pitesti, tot ma amana de pe o saptamana pe alta, sper sa nu se lungeasca povestea asta prea mult, in orice caz, nu stiu daca o sa pot sa ies si inainte de prohibitie. Oricum tinem leg., fie prin Mirel sau Luigi, ne auzim noi!
Cred ca voi iesiti si inainte de inchidere, nu? Eu s-ar putea sa ajung pe la Pitesti, tot ma amana de pe o saptamana pe alta, sper sa nu se lungeasca povestea asta prea mult, in orice caz, nu stiu daca o sa pot sa ies si inainte de prohibitie. Oricum tinem leg., fie prin Mirel sau Luigi, ne auzim noi!
anuntatii sh pe cei din motru daca trage cv sa mearga sh ei in general anul trecut pe vremea asta s-a prins crap frumos cred ca sh anul acesta daca avem noroc oricum .......Fir intins!Pt cei care merg la rapitor sunt curios cum merge as vrea sapatmana viitoare sa merg daca stiti cv postati sh aici
Si aici dau tot de TINE? Cate bag seama ai ceva personal cu cei din MOTRU? Sau esti putin furstrat ? sau mult? Ca cei de la MOTRU chiar prind PESTE iar TU!!!julio scrie:anuntatii sh pe cei din motru daca trage cv sa mearga sh ei in general anul trecut pe vremea asta s-a prins crap frumos cred ca sh anul acesta daca avem noroc oricum .......Fir intins!Pt cei care merg la rapitor sunt curios cum merge as vrea sapatmana viitoare sa merg daca stiti cv postati sh aici
**==Fir Intis !
Salut.Nelutule numai dai niciun semn de viata?sper ca vom face o iesire inainte de prohibitie undeva pe 26-29 martie,daca te rezgandesti te asteptam..FIR INTINS !
**==Fir Intis !
Ceva nou pe la dunare?A fost careva anu asta a prins ceva?