Dunare - Corabia
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
Dunare - Corabia
Sa programat o plecare "spontana" pe Dunare la Corabia.
Cam ce se prinde prin zona si la ce momeli?
Teoretic mergem la somn da sunt curios si daca mai trage ceva in acea zona.
Cam ce se prinde prin zona si la ce momeli?
Teoretic mergem la somn da sunt curios si daca mai trage ceva in acea zona.
Re: Dunare - Corabia
Cum e postul degeaba, celputin sa scriu eu ce am facut.
Peisajul frumos, padure, apa nu are un curet foarte puternic, somnul a miscat dar nu mare lucru 2 somni pe timp de noapte, doua platici totul la rama, in rest nu a mancat mai nimic, si erau destul de multi pe malul garlii.
Cat despre perioada aleasa mare greseala, frig noaptea de crapau pietrele -3 grade.
Peisajul frumos, padure, apa nu are un curet foarte puternic, somnul a miscat dar nu mare lucru 2 somni pe timp de noapte, doua platici totul la rama, in rest nu a mancat mai nimic, si erau destul de multi pe malul garlii.
Cat despre perioada aleasa mare greseala, frig noaptea de crapau pietrele -3 grade.
Nasol...poate data urmatoare...
Sent from my iPad Air using Tapatalk HD
Sent from my iPad Air using Tapatalk HD
In ce zona ai fost?In stanga spre monument sau in dreapta spre cetate?
scuze de tarziul raspuns, am fost in stanga de monument, in padure
- florin_chiculita
- carpZone team
Ai pescuit din barca, sau de pe mal ?Panterik scrie:Cum e postul degeaba, celputin sa scriu eu ce am facut.
De pe mal.
Au fost si cu barca doi baieti dar nu au facut mare lucru, cativa salai de 3-5 kile.
In laterala de unde am dat cineva a fost inpirat dupa ce a luat platica si sa dus in sat si a cumparat boabe de porumb, a nadit si a luat cateva platici frumoase.
Au fost si cu barca doi baieti dar nu au facut mare lucru, cativa salai de 3-5 kile.
In laterala de unde am dat cineva a fost inpirat dupa ce a luat platica si sa dus in sat si a cumparat boabe de porumb, a nadit si a luat cateva platici frumoase.
Cum a trecut vremea, urmeaza la sfarsitul lunii iulie inca o tura pe Dunare la Corabia, vizati crapi, platica si noaptea somn, da nu somn de voie:))
Pescuit pe fund la porumb, atat conserva cat si uscat, posibil pelete pentru crap si platica, somnu ramane de rama si coropisnita.
Ceva sugestii de momeala?
Pescuit pe fund la porumb, atat conserva cat si uscat, posibil pelete pentru crap si platica, somnu ramane de rama si coropisnita.
Ceva sugestii de momeala?
Nu e nimeni de pe malul Dunarii cu ceva recomandari, pareri de moment, cum e apa, daca misca ceva, toate informatiile sunt bune.
PANTE. zi-mi si mie un loc bun acolo la Corabia sa pot sa intru si cu masina, ca vreau sa stau vreo 3 zile, da si tu un id de mess, de facebook sa mai vb.Sa ai fire intinse!