de shahjaban » Astăzi, , 13:31
...si nu are nicio legatura cu conceptul de pescar modern
Si care este conceptul de pescar modern??????????
CANALUL DE APA CALDA CERNAVODA
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
Re: CANALUL DE APA CALDA CERNAVODA
Ultima oară modificat 14 Feb 2013, 16:58 de către oliver, modificat 1 dată în total.
Peştele care scapă din undiţa pescarului este întotdeauna cel mai mare.
- bosscrap2708
- membru activ
- bosscrap2708
- membru activ
shahjaban scrie:crezi ca este un motiv de mandrie sa imi arati toti pestii care ii tii intr-o galeata ?? mici si mari ?? ...fa o poza cu cei mai mari si gata...
mai bine ai fotografia cum le dai drumul , daca nu la toti macar la o mare parte din ei..............
galeata aia cu platicute e jenanta din punctul meu de vedere ...si nu are nicio legatura cu conceptul de pescar modern....sorry.
sa nu zici ca urma sa le dai drumul ca nu te cred.....!!!!!!!!!!!!!!
degeaba faci gesturi din astea marete !!! platicile alea din galeata erau moarte oricum.....
cu o floare nu se face primavara !!!!!!!!!!!!! ....dupa ce ai postat galeti pline cu pesti morti .......este tardiv ( probabil nu ai fi postat poza cu eliberarea daca nu as fi zis eu ceva despre asta....sa fii sanatos , eu oricum nu mai deschid topicul asta , niciodata......poti posta linistit ce vrei...am vazut ca ai si adepti care te aproba si le place ..:DD )
cu o floare nu se face primavara !!!!!!!!!!!!! ....dupa ce ai postat galeti pline cu pesti morti .......este tardiv ( probabil nu ai fi postat poza cu eliberarea daca nu as fi zis eu ceva despre asta....sa fii sanatos , eu oricum nu mai deschid topicul asta , niciodata......poti posta linistit ce vrei...am vazut ca ai si adepti care te aproba si le place ..:DD )
SAL !!! A fost cineva recent la apa calda ??? Am auzit ca unu din reactoare este oprit pentru revizie si nu mai vine apa calda. Doresc sa fac o iesire si nu vreau sa bat drumul degeaba. Multumesc RESPECT !!!
- florentiniuga
- Master Admin
Mai e un topic cu informatii recente aici.cai99 scrie:SAL !!! A fost cineva recent la apa calda ??? Am auzit ca unu din reactoare este oprit pentru revizie si nu mai vine apa calda. Doresc sa fac o iesire si nu vreau sa bat drumul degeaba. Multumesc RESPECT !!!