bratul macin
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
- tzu_tzu_rel
- senior
Re: bratul macin
Incepe sa creasca.. il mai ''misca'' de pe locurile lui.. Trebuia sa bagi vreo 2 la porumb si sa le uiti acolo, poate .. poate.. Am avut surprize de genu` dar nu la 3 kile.. ''balene'' ! Cand ti-o baga cu botu in pamant si lua fir..te speriai, eu unul alerg cu inima in gat , ca un drogat , nici Szabo nu ma intrece! Dar o data ce ia fir si in primele s. nu esti tu sefu` , greu il mai opresti..
- georgemarian
- Veteran
Re: bratul macin
am avut 2 la porumb tot timpul,le lasam cate 2,3 ore...dar decat atunci cand am ajuns a tras de doua ori dupa deloc...mie imi spui,cate cazaturi am luat,m-am schimbat de vreo 3 ori,eram plin de pamant mi-am facut trepte pe acolo ca sa nu cad in apa... nu sa uitat si el la mine cat am muncit sa imi dea unu macar asa frumusel,nu zic ''porc''macar cat un purcelus de lapte asatzu_tzu_rel scrie:Incepe sa creasca.. il mai ''misca'' de pe locurile lui.. Trebuia sa bagi vreo 2 la porumb si sa le uiti acolo, poate .. poate.. Am avut surprize de genu` dar nu la 3 kile.. ''balene'' ! Cand ti-o baga cu botu in pamant si lua fir..te speriai, eu unul alerg cu inima in gat , ca un drogat , nici Szabo nu ma intrece! Dar o data ce ia fir si in primele s. nu esti tu sefu` , greu il mai opresti..