am o oferta de 3 ultegra 14000xtb,toate la 440 euro....merita? sau mai bine i-mi cumpar 3 bbrlc chiar daca le platesc un pic mai mult.
poate poate cineva sa-mi dea un sfat ?:D
shimano ultegra 14000 xtb sau bbrlc?
Moderatori: gor965, florentiniuga
-
- VIP+++
Re: shimano ultegra 14000 xtb sau bbrlc?
Ultegra e noi ? daca e noi la banii aia e bune ca are si tambur da rezerva ! 

Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
- misu_sipanu
- Veteran
Ultegra,tambur buza ovalizata,br.frontal,fiabilitate maxima,as alege-o fara discutie
Pai daca nu le vrei tu le cumpar eu.daniel_c scrie:am o oferta de 3 ultegra 14000xtb,toate la 440 euro....merita? sau mai bine i-mi cumpar 3 bbrlc chiar daca le platesc un pic mai mult.
poate poate cineva sa-mi dea un sfat ?:D
La banii astia...e pomana.
Verifica-le bine sa nu ai surprize.
Pretul e incredibil de mic,chiar suspect as zice.
bineinteles, dupa ce ai selectionat shimano 

- mircearusu
- senior
Eu personal as alege Ultegra la orice ora in defavoarea lui BBLC.
Bastoane de nadit fibra carbon
SuperVeloce
Killer Design
SuperVeloce
Killer Design
Eu as incerca sa pescuiesc cu ambele modele in paralel.Parerile sunt impartite.Multi prefera BBLC pentru pret si traditie(fiabila,forta bruta,etc.).Ultegra XTB e un model nou,frumos,performant....dar aproape la fel de greu ca un BBLC.
Daca le iei din Germania de ex. se merita afacerea pentru ca le scoti la ~650-700lei,adica exact cat costa Big Baitrunner dar daca esti obligat sa dai 800-825lei atunci sincer prefer o Daiwa Infinity.Chiar daca nu arunci cu Infinity cat arunci cu Ultegra sau BBLC,eu zic ca angrenajele la Infinity sunt net superioare.
Strict intre Ultegra si BBLC as alege Ultegra->dar numai daca le cumpar de dincolo cu pretul mentionat de mine,altfel BBLC al the way.
Daca le iei din Germania de ex. se merita afacerea pentru ca le scoti la ~650-700lei,adica exact cat costa Big Baitrunner dar daca esti obligat sa dai 800-825lei atunci sincer prefer o Daiwa Infinity.Chiar daca nu arunci cu Infinity cat arunci cu Ultegra sau BBLC,eu zic ca angrenajele la Infinity sunt net superioare.
Strict intre Ultegra si BBLC as alege Ultegra->dar numai daca le cumpar de dincolo cu pretul mentionat de mine,altfel BBLC al the way.