shimano big baitrruner
Moderatori: gor965, florentiniuga
shimano big baitrruner
curiozitate, merita 300 de euro 3 buc shimanoo big baitruner folosite 2 sezoane sau ?
always think like a fish
Re: shimano big baitrruner
Sincer, nu! Chiar daca ar fi folosite un sezon dar macar sa stii in ce conditii, ca daca le-a mancat pe concursuri...daramite doua sezoane...
La un alt calcul jidanesc 100 euro = 430 lei x 3 = 1290.
Cu 1300 lei am avut in mana 4 bucati folosite omeneste un sezon si nu le-am luat. Nu prea imi pare rau ca am luat ultegra pana la urma, fiind mult mai usoara.
La un alt calcul jidanesc 100 euro = 430 lei x 3 = 1290.
Cu 1300 lei am avut in mana 4 bucati folosite omeneste un sezon si nu le-am luat. Nu prea imi pare rau ca am luat ultegra pana la urma, fiind mult mai usoara.
2 sezoane nu conteaza prea mult la tipul asta de mulineta...problema e ca s-au gasit noi, la reducere, si cu 114 euro !miska scrie:curiozitate, merita 300 de euro 3 buc shimanoo big baitruner folosite 2 sezoane sau ?
cam scumpe dupa 2 sezoane dar merita chiar daca sunt folosite
NO BEEEP....... NO PARTY
Hai lasati-o dreaq de treaba.
Ce alta mulineta serioasa iei in banii astia?
Eu am vandut in martie anul acesta 4 BBLC cumparate in 2009 cu 2400lei.
Merita cu varf si indesat 300e/3 buc !
O sa mai imi cumpar si eu vreo 2-3 asa, de rezerva.
Bah Neamtule, discutia e mai mult legata de pret, nu de calitatea mulinetei ! Ce pret avea una noua in Martie anul acesta, cand tu le-ai vandut pe ale tale ?...si la ce procent din pretul de achizitie le-ai dat ? Cum sa-ti vina mai usor sa dai 100 euro pe una SH cand s-au gasit noi cu 14 euro mai mult ? Ptr. 15-20 de euro in plus per bucata merita sa ti-i le iei de noi !Neamtul scrie:Hai lasati-o dreaq de treaba.
Gor are dreptate,daca gasesti la 114 € noi nu are rost sa cumperi sh cu 100 €,miska roagal pe gor poate i-ti da si tie link-ul cu magazinul unde sunt in oferta .
NO BEEEP....... NO PARTY
Au fost si nu mai sunt, ptr. ca au lichidat stocul f. repede !alin81 scrie:..........link-ul cu magazinul unde sunt in oferta .
Magazinul era din Olanda :
http://www.hengelsportvught.nl
Pacat,ero o super oferta,era de asteptat sa nu mai fie la un asemenea pret.gor965 scrie:Au fost si nu mai sunt, ptr. ca au lichidat stocul f. repede !alin81 scrie:..........link-ul cu magazinul unde sunt in oferta .
Magazinul era din Olanda :
http://www.hengelsportvught.nl
NO BEEEP....... NO PARTY
Eu le-am luat cu 3x630lei + 1x670lei si le-am vandut dupa 2 ani cu o pierdere de 160lei dar e adevarat ca ale mele erau in stare perfecta. In urma cu vreo 2 luni mi-am luat BBLC-uri noi cu mai putin decat am luat pe alea sh in primavara. Asta da afacere.gor965 scrie:Bah Neamtule, discutia e mai mult legata de pret, nu de calitatea mulinetei ! Ce pret avea una noua in Martie anul acesta, cand tu le-ai vandut pe ale tale ?...si la ce procent din pretul de achizitie le-ai dat ? Cum sa-ti vina mai usor sa dai 100 euro pe una SH cand s-au gasit noi cu 14 euro mai mult ? Ptr. 15-20 de euro in plus per bucata merita sa ti-i le iei de noi !Neamtul scrie:Hai lasati-o dreaq de treaba.
George,multi de aici viseaza cai verzi pe pereti. Se gaseau la 110-115e...candva si nu la noi.In prezent in Germania le gasesti de la 125e in sus.
L noi costa ~600lei. Crezi ca-i mult 400lei pe una folosita? Adica e mult 66-70% din pretul de magazin? Nici nu poti sa-ti bati joc de om cu oferte de 300lei/buc.
Stiu, la noi toata lumea viseaza BBLC la pret de Okuma.
Singurul lucru pe care nu-l inteleg este pretul exagerat de mare cerut de toti pe tamburii de rezerva de BBLC. Unii cer cam cat costa si in magazin. Un tambur sh nu ar avea voie sa coste mai mult de 70-80 hai sa zicem 90lei maxim.
Autorul topicului posteaza din Italia, asa ca stiu eu de ce am zis ca ar putea sa gasesasca oferte mai bune !...dupa cum bine ai subliniat si tu ca ai cumparat mulinete noi la un pret mai mic decat le-ai vandut pe cele SH ! In functie de stocul ramas pe piata si de succesul pe care l-ar putea avea noile modele de BBRLC, s-ar putea in iarna sa mai apara oferte de genul: 115 euro/buc !Neamtul scrie:.....
George,multi de aici viseaza cai verzi pe pereti. Se gaseau la 110-115e...candva si nu la noi.
De unde frate zi-ne si noua de unde asa de ieftin ,in UK au preturi fixe indiferent de magazin ,indiferent de cate bucati cumperi (multiple purchase ) si costa 160 lire alea mari si 150 piticaniile ,asta inseamna 8 si 7 milioane ? De unde ai luat mai ieftin de atata ,imparte cu noi te rugam informatia aceasta.Neamtul scrie: In urma cu vreo 2 luni mi-am luat BBLC-uri noi cu mai putin decat am luat pe alea sh in primavara. Asta da afacere.
Multumim.
Fire intinse.
PS On topic :daca nu ai nimic impotriva greutatii lor consider ca merita suta de euro chiar si dupa 2 sezoane daca nu ai de unde cumpara cu 114 sau pe acolo.
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.
Era vorba de mulinete BBRLC (modelul vechi), dar NOI -> ca si uzura, nu ca si model !mirceasd scrie:De unde frate zi-ne si noua de unde asa de ieftin ,in UK au preturi fixe indiferent de magazin ,indiferent de cate bucati cumperi (multiple purchase ) si costa 160 lire alea mari si 150 piticaniile ,asta inseamna 8 si 7 milioane ? De unde ai luat mai ieftin de atata ,imparte cu noi te rugam informatia aceasta.Neamtul scrie: In urma cu vreo 2 luni mi-am luat BBLC-uri noi cu mai putin decat am luat pe alea sh in primavara. Asta da afacere.
Multumim.
Fire intinse.
El s-a referit ca si-a luat de noi vechiul model de bbrlc acum 2 luni, nu ca a luat noul model.
Ai citit la repezeala.
Ai citit la repezeala.
Da frate ,am citit la repezeala ,chiar ma trecuse transpiratiile ca eu am dat 160 lire/buc ,acum mi-am mai revenit.
Multumesc.
Fire intinse.
Multumesc.
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.