powerliner model vechi vs model nou

Moderatori: gor965, florentiniuga

Neamtul
Veteran
Veteran

Re: powerliner model vechi vs model nou

Mesaj de Neamtul » 06 Iul 2009, 00:07

marian_popescu scrie:de kk pt tine neamtule, unii fac credit sa-si ia longbow si le folosesc ani buni
abtine-te sau cauta un topic cu scule mai pe valoarea ta
George,inainte de BBLC...am avut Daiwa Tournament L X :D (si sincer cred ca am gresit cand le-am dat. :( )
Chiar am inceput direct cu clasa premium. :))
Acum serios,chiar nu merita sa plangeti dupa PL.
Domnu Popescu cred ca ati inteles putin gresit ce am scris mai sus.Nu sunt copil de bani gata si nici nu imi permit prea multe si sa stiti ca si eu mi-am imprumutat bani ca sa-mi cumpar mulinete. :) (mulinete pe care o sa le vand sa-mi cumpar iarasi Daiwa >:))

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 06 Iul 2009, 00:26

Neamtul scrie: George,inainte de BBLC...am avut Daiwa Tournament L X :D (si sincer cred ca am gresit cand le-am dat. :( )
Chiar am inceput direct cu clasa premium. :))
Acum serios,chiar nu merita sa plangeti dupa PL.
Domnu Popescu cred ca ati inteles putin gresit ce am scris mai sus.Nu sunt copil de bani gata si nici nu imi permit prea multe si sa stiti ca si eu mi-am imprumutat bani ca sa-mi cumpar mulinete. :) (mulinete pe care o sa le vand sa-mi cumpar iarasi Daiwa >:))
Lasa ca stiu ca ai avut Daiwa si le-ai dat ...aiurea ! ~x( ...Okuma Beachcaster ai folosit ? ...asa parca citisem si eram curios daca nu-ti par de kko fata de PL ? :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

Neamtul
Veteran
Veteran

Mesaj de Neamtul » 07 Iul 2009, 13:51

Am avut si un Beachcaster Pro 65.Ce sa zic,la banii care i-am dat pe el(vre-o 80lei)eu zic ca a fost ok.O mulineta foarte buna ce am avut-o este Avenger BF 65.Powerliner e mult peste Beachcaster dar nu cred ca e peste Avenger.Singurul avantaj pe care il are PL este tamburul long cast,in rest...
De Daiwele alea chiar imi pare rau,am vrut sa le cumpar inapoi dar nu reusesc sa dau de tipul caruia ii le-am dat.Las ca-mi cumpar Entoh 5500 cu tambur de ISO QD(cu baitrunner pe tambur)si gata cu joaca. >:)(sau direct Infinity >:) )

nimitz
membru activ
membru activ

Mesaj de nimitz » 07 Iul 2009, 17:48

am si eu doua deastea noi dar in afara se estetica manivelei nu cred ca sant alte diferente fata de modelul anterior(comparatie magazin) si am constatat acasa ca tamburul de la synex 660 potriveste la fix la pl 660

marian_popescu
Veteran
Veteran

Mesaj de marian_popescu » 10 Iul 2009, 20:27

am vazut si eu noul model. manivela, desi i-a fost schimbat aspectul, tot un aliaj metalic este. in niciun caz nu este materialul plastic din care e facuta carcasa. in rest nicio diferenta, nici macar la pret. la arrow ploiesti este tot 277 de lei. in banii astia se gaseste tica abyss si iti ramane si de o rola de 250 de metri de sufix ultraknot fluo...si un pachet de gume orbit
Fishing is life. The rest...just details

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 11 Iul 2009, 19:05

marian_popescu scrie:am vazut si eu noul model. manivela, desi i-a fost schimbat aspectul, tot un aliaj metalic este. in niciun caz nu este materialul plastic din care e facuta carcasa. in rest nicio diferenta, nici macar la pret. la arrow ploiesti este tot 277 de lei. in banii astia se gaseste tica abyss si iti ramane si de o rola de 250 de metri de sufix ultraknot fluo...si un pachet de gume orbit
Cam "surprinzatoare " caderea pretului la Tica Abyss ,daca stau sa ma gandesc ca acum vre-o 3 ani cand am vazut o cutie de Abyss ,eticheta cu pretul pus pe ea indica 699 lei ! ...fisela inca le are la 547...la totalfishing sunt 467 ...la profishing la 316 ...:-?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

marian_popescu
Veteran
Veteran

Mesaj de marian_popescu » 11 Iul 2009, 23:28

cred ca depinde si de pretul de depozit la care au fost achizitionate. cel mai bine e sa iei pe oferte, iar gipo a facut unele misto in ultimii ani. am mai vazut mulinete tica, nu numai de crap, care cam bat okuma la funduletu gol, raportandu-ne la pret. intradevar, in ultima vreme, gipo le-a matrashit si pe astea. le recunosti usor daca ai apucat sa vezi modelul original. am vazut sportera veche si modelul nou. diferenta clara, cea noua e mult mai slaba, nu trebuie sa faci cine stie ce teste. am mai vazut si dolphin se 9000 model nou. mulineta era la inceput tot vreo 6 milioane, bijuterie...cu adaos de gipo, dar era misto. nu am putut sa-l conving pe vanzator ca e alta mulineta pana nu ne-am uitat la raportul de recuperare. originalul avea 4,2 (o vroiam eu pt somn), asta noua avea 5,1, era mai usoara si mai lipsita de forta. finisaje frumusele. daca negociezi cu vanzatorii de la gipo, te scoti, se descurca ei intre atatea oferte, le combina, le imbarliga ei, iti fac un pret care sa te avantajeaza si pe tine, si lor le iese ceva
Fishing is life. The rest...just details

Scrie răspuns

Înapoi la “Mulinete”