Nuuuuuu...eu le mai scot din cand in cand, ca uit cum arata !Amstel scrie:Aha, si le-ai scos din cutie ca macar sa vad si el cum arata in realitategor965 scrie: ... era bine daca stateau in vitrina, dar din pacate cel mic se joaca cu ele din cand in cand...si inca nu renunt la ele ! Un lucru e cert...nu au pic de rugina !
okuma powerliner
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: okuma powerliner
N-am mai avut rabdare si am demontat-o. Intr-adevar clema aceea este rupta. Am gasit-o in carcasa. Nu stiu insa de ce nu se mai decupla baitrunner-ul, pentru ca in timp ce inca era desfacuta am testat sa vad ce se intampla si acum functiona fara probleme. N-am apucat sa vad daca era clema blocata pe undeva sau daca ceva bloca arculetul. Cert e ca acum functioneaza. La fel de rapid am si asamblat-o si acum parca nu mai merge asa "smooth" si au aparut niste sunete ciudate, ca de frecare.... Cred ca tre` sa repet operatiunea mai cu atentie si sa mai si ung din piese. Intr-o zi cu mai mult timp liber o sa incer sa refac clema. Iau de buna ideea cu lama de ras .
I Fish. Therefore I am.
Eu am 4 bucati PL 860 si sunt foarte multumit de ele. Sper sa nu am probleme si sa isi faca treaba.
Respect !!!
Respect !!!
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!