Okuma Distance Carp Pro 60
Moderatori: gor965, florentiniuga
- ionut_catalin
- utilizator
Okuma Distance Carp Pro 60
Salut,
desi am citit despre aceasta mulineta foarte mult nu sunt inca decis sa o cumpar, ar mai fi si la Okuma Distance Carp Pro Integrator 80 problema ar fi ca intregrator nu se gaseste in Romania.
Sunt incepator , pescuiesc sportiv de 2 ani am folosit lansete si mulinete Lineaeffe, deci nu am experienta cu produse mai de calitate.
Sa trec la intrebari:
JRC Contact 3.60m 3lbs 2segm + Okuma Distance Carp Pro 60 se "pupa"?
(greutate lanseta 295g, mulineta 585g)
Partide de pescuit pe an 30-35
Unde voi pescui :
-Dunare(mediu 10 partide/an)
-Balti salbatice(slab 5 partide/an)
-Balti private (intens 10-15 partide/an)
(lansetele JRC le pot cumpara cu 160 ron bucata noi din Anglia)
(Okuma Distance Carp Pro 60 -este 300 ron in mai toate magazinele, pe Okazii am gasit aceasta oferta:
http://www.okazii.ro/pescuit/mulinete/v ... a124751431
pare prea ieftin ..cum imi dau seama daca este "originala" ?)(P.S: nu fac reclama doar imi intaresc o intrebare)
Va multumesc si astept cat mai multe pareri despre aceste doua produse.
desi am citit despre aceasta mulineta foarte mult nu sunt inca decis sa o cumpar, ar mai fi si la Okuma Distance Carp Pro Integrator 80 problema ar fi ca intregrator nu se gaseste in Romania.
Sunt incepator , pescuiesc sportiv de 2 ani am folosit lansete si mulinete Lineaeffe, deci nu am experienta cu produse mai de calitate.
Sa trec la intrebari:
JRC Contact 3.60m 3lbs 2segm + Okuma Distance Carp Pro 60 se "pupa"?
(greutate lanseta 295g, mulineta 585g)
Partide de pescuit pe an 30-35
Unde voi pescui :
-Dunare(mediu 10 partide/an)
-Balti salbatice(slab 5 partide/an)
-Balti private (intens 10-15 partide/an)
(lansetele JRC le pot cumpara cu 160 ron bucata noi din Anglia)
(Okuma Distance Carp Pro 60 -este 300 ron in mai toate magazinele, pe Okazii am gasit aceasta oferta:
http://www.okazii.ro/pescuit/mulinete/v ... a124751431
pare prea ieftin ..cum imi dau seama daca este "originala" ?)(P.S: nu fac reclama doar imi intaresc o intrebare)
Va multumesc si astept cat mai multe pareri despre aceste doua produse.
Keep calm and go fishing
Re: Okuma Distance Carp Pro 60
sunt originale dar vandute pe sub mana, fara tva...
probabil ca le scoti la 1000 lei setul de 4
probabil ca le scoti la 1000 lei setul de 4
Critic echilibrat
- pescarulrobert
- membru activ
Te sfatuiesc sa nu ei de pe okazii, sunt numai tepari.
Vrei exemplu ? Uite-l..Un adolescent a dat comanda pe okazii de o tableta. A vb cu ala, sa rezolvat..prin posta.
Se duce sa`l ridice, da banii + taxa postala adica 30 de mil. si pleaca happy acasa. Il deschide ghici ce era in pachet ? Pietre
Vrei exemplu ? Uite-l..Un adolescent a dat comanda pe okazii de o tableta. A vb cu ala, sa rezolvat..prin posta.
Se duce sa`l ridice, da banii + taxa postala adica 30 de mil. si pleaca happy acasa. Il deschide ghici ce era in pachet ? Pietre
- ionut_catalin
- utilizator
cel care le vinde e din Bucuresti ...ma pot intalni cu el ca sa le si vad ... dar pentru o diferenta de 40 ron bucata mai bine le cumpar din magazin si am si garantiepescarulrobert scrie:Te sfatuiesc sa nu ei de pe okazii, sunt numai tepari.
Keep calm and go fishing
in acest caz se contacteaza politia.pescarulrobert scrie:Te sfatuiesc sa nu ei de pe okazii, sunt numai tepari.
politia va urmari mandatul, va vedea cine ridica banii de pe "tableta" si il va aresta pt inselaciune
Critic echilibrat
Sit-ul Okazii are anumite reguli in a-si cataloga sau evalua utilizatorii. In general cei mai de incredere sunt cei ptr. care sit-ul garanteaza. Apoi, sunt o groaza de reguli dupa care te poti ghida in a alege sa faci o tranzactie...calificativele, portofoliul, garantia de livrare, etc. Cand ai posibilitatea sa ti-i se livreze coletul la sediul Okaziii, sau sa verifici coletul inainte de face plata, zic eu ca e suficient sa ai incredere sa cumperi ceva de acolo !
- ionut_catalin
- utilizator
...totusi cred ca o sa merg la un magazin sa le cumpar , ce spuneti de combinatia JRC Contact 3.60m 3lbs 2segm + Okuma Distance Carp Pro 60?
Keep calm and go fishing
- Allen Besnovich
- Veteran
Salut. Nu am folosit lanseta jrc contact, dar am vazut-o la un pescar. La prima vedere pare interesanta, insa cam atat. Respectivul era cam nemultumit de ele, nu prea te ajuta sa lansezi prea departe. Am incercat si eu o aruncare (nu sunt cine stie ce arucator ) si n-am mai incercat a 2a oara Eu nu mi-as lua lansetele astea!
Stiu ca esti nerabdator, dar eu iti recomand sa nu cumperi o lanseta inainte sa te joci cu ea, sa vezi daca-ti place. Din specificatii poate arata ideal, dar in realitate s-ar putea sa ai o surpriza neplacuta si sa nu-ti placa. Nu ai fi primul si nici ultimul (inclusiv eu am facut asta).
Arunca o privire si la
Hakuyo MTX 12 3,60 3,5 lbs. Ce-a mai buna varianta in suma asta de bani, poti pescui linistit cu momitor sau saculet solubil. Cam rigide dar Sunt destul de puternice, poti pescui si pe Dunare cu ele, cu plumb mai greu.
http://danmitranescu.ro/205-598/LANSETE ... -5-lbs.php
Sigur le gasesti pe forum la un pret bun!
Stiu ca esti nerabdator, dar eu iti recomand sa nu cumperi o lanseta inainte sa te joci cu ea, sa vezi daca-ti place. Din specificatii poate arata ideal, dar in realitate s-ar putea sa ai o surpriza neplacuta si sa nu-ti placa. Nu ai fi primul si nici ultimul (inclusiv eu am facut asta).
Arunca o privire si la
Hakuyo MTX 12 3,60 3,5 lbs. Ce-a mai buna varianta in suma asta de bani, poti pescui linistit cu momitor sau saculet solubil. Cam rigide dar Sunt destul de puternice, poti pescui si pe Dunare cu ele, cu plumb mai greu.
C.S. OLTENIA FISHING
- ionut_catalin
- utilizator
multumesc pentru raspuns, dar ce era deranjant la ea, era prea moale ? ce fir folosea pescarul ? cu ce greutate ai aruncat cu ea?aleendark scrie:Salut. Nu am folosit lanseta jrc contact, dar am vazut-o la un pescar. La prima vedere pare interesanta, insa cam atat. Respectivul era cam nemultumit de ele, nu prea te ajuta sa lansezi prea departe. Am incercat si eu o aruncare (nu sunt cine stie ce arucator ) si n-am mai incercat a 2a oara Eu nu mi-as lua lansetele astea!
Arunca o privire si la
Keep calm and go fishing
prietene ...imi pare rau s-o spun ...dar esti naiv tare...povestile astea spune-le pe forumurile cu utilizatori cu varsta de pana in 5 ani ..poate ei te cred...!!!pescarulrobert scrie:Te sfatuiesc sa nu ei de pe okazii, sunt numai tepari.
- arhanghelu
- membru activ
Am eu lansetele JRC Contact, numai ca sunt din 3 bucati. Pot sa-ti spun ca daca ai un fir de 0,28 si plumb de 80-90g sigur vei arunca 100 de metri, daca vrei sa atingi distante mai mari de 110-120 metri te sfatuiesc sa cumperi altceva, eu pescuiesc cu lansetele mele mai mult la plantat dar am si 2 balti unde ma duc numai la aruncat.ionut_catalin scrie:...totusi cred ca o sa merg la un magazin sa le cumpar , ce spuneti de combinatia JRC Contact 3.60m 3lbs 2segm + Okuma Distance Carp Pro 60?
nici eu nu recomand jrc pt aruncari la distanta
eu am renuntat la ele (eu aveam defender) pt ca nu puteam sa dau cu naditor mai mult de 60m
acum mi-am luat baracuda competition 3,90 3,75lbs, cu ele arunc 100m cu naditorul plin
eu am renuntat la ele (eu aveam defender) pt ca nu puteam sa dau cu naditor mai mult de 60m
acum mi-am luat baracuda competition 3,90 3,75lbs, cu ele arunc 100m cu naditorul plin
Critic echilibrat
cat au costat lansetele alea ??/ ( baracuda competition )
- ionut_catalin
- utilizator
daca nu JRC, atunci ce lanseta se potriveste cu mulineta pentru lansari lungi ...?
Daiwa Black Widow 3,60m/3,5lbs, 2 tronsoane sau Okuma Epix V2 3.60/3.5lb 2 tronsoane?
Daiwa Black Widow 3,60m/3,5lbs, 2 tronsoane sau Okuma Epix V2 3.60/3.5lb 2 tronsoane?
Keep calm and go fishing
gasesti baracuda competition 3,90m 3,75 lbs la 1000 lei setul de 4 noi
Critic echilibrat