Stiti cumva unde pot gasi piese de schimb pentru mulinetele Okuma Powerline 865?
Mai exact ma intereseaza jumatate de carcasa de mulineta, jumatatea care are manerul de fixare pe bat.
Mulineta Okuma PL865
Moderatori: gor965, florentiniuga
-
- senior
Mulineta Okuma PL865
"Well done is better than well said" Benjamin Franklin
- florin_chiculita
- carpZone team
Re: Mulineta Okuma PL865
Intreaba la Arrow International. Ei importa mulinetele astea in Romania. Sunt sanse sa te poata rezolva.
Ca idee, eu as cumpara una facuta praf, dar cu partea de carcasa intacta. E o vorba care spune ca daca faci o Dacie din piese de la rebut iese de 2-3 ori mai scumpa decat una proaspat iesita pe poarta uzinei.
Mult succes, si numai bine !
Ca idee, eu as cumpara una facuta praf, dar cu partea de carcasa intacta. E o vorba care spune ca daca faci o Dacie din piese de la rebut iese de 2-3 ori mai scumpa decat una proaspat iesita pe poarta uzinei.
Mult succes, si numai bine !
-
- senior
Re: Mulineta Okuma PL865
Depinde cat costa mulineta aia facuta praf, si da poti iesi mai scump decat una noua!
Eu am BBLC-uri pe lansete, insa facand curatenie in depozitul de scule am dat peste aceste 2 mulinete, stricate, ambele au aceeasi problema si m-am gandit sa le repar! Sper sa nu coste o avere ca sa merite reparatia lor. Ma gandeam ca de rezerva nu strica sa fie in trusa. Buna ideea cu Arrow. Am sa ii sun sa vedem daca se pot gasi aceste "piese".
Eu am BBLC-uri pe lansete, insa facand curatenie in depozitul de scule am dat peste aceste 2 mulinete, stricate, ambele au aceeasi problema si m-am gandit sa le repar! Sper sa nu coste o avere ca sa merite reparatia lor. Ma gandeam ca de rezerva nu strica sa fie in trusa. Buna ideea cu Arrow. Am sa ii sun sa vedem daca se pot gasi aceste "piese".
"Well done is better than well said" Benjamin Franklin