Mulineta EnergoTeam Long Cast
Moderatori: gor965, florentiniuga
- marian_popescu
- Veteran
Re: copilu lu basia
ze, am vrut sa scriu boticul, e de la febra. nu de alta dar mi-e sa nu-mi sara in cap altii mai depteptii, stiu ei care
Fishing is life. The rest...just details
Energo Team Long Cast 8000
Ce parere aveti despre aceasta mulineta oare poate chiar asa de mult ?Am un prieten care se lauda cu aceasta impreuna cu o Baracuda X-Force 3,90/4lbs 2 buc, ca arunca lejer 150 m
Re: Energo Team Long Cast 8000
S-a mai discutat despre ea AICI ...cat despre partea cu aruncatul lejer la 150 m ...cezar100 scrie:Ce parere aveti despre aceasta mulineta oare poate chiar asa de mult ?Am un prieten care se lauda cu aceasta impreuna cu o Baracuda X-Force 3,90/4lbs 2 buc, ca arunca lejer 150 m

mulineta e super ok pt bani pe care ii dai pe ea!
la partea cu lanasatu intradevar e foarte buna pt casting da si mie imi vine greu sa cred ca prietenul tau arunca ata!
si aici iau in calcul si batu
eu am combinat et-ul cu niste JRC si pot sa iti spun ca nu trec de 135 m cu nailon de 25 si doar cu plumb

la partea cu lanasatu intradevar e foarte buna pt casting da si mie imi vine greu sa cred ca prietenul tau arunca ata!
si aici iau in calcul si batu

eu am combinat et-ul cu niste JRC si pot sa iti spun ca nu trec de 135 m cu nailon de 25 si doar cu plumb

Powered by
end 

Da intradevar l-am tras de limba si mi-a spus ca betele au fost HI-200. A-si vrea parerea celor care au folosit-o anul acesta
- florin crapanu
- senior
mie personal ET-ul mi se pare un mare shit....iar despre prietenul tau...ET+Xforce= SHIT
- marian_popescu
- Veteran
si eu mi-am luat un ferrari enzo si l-am pus pe gaz, ca sa ies mai ieftin
tu chiar crezi ca amicul tau da o caruta de bani pe un bat si o combina cu o mulinete de 10 ori mai ieftina? eu nu...
nici mie nu-mi plac mulinetele alea deloc si am mai citit (deci nu experienta proprie) ca la lanseurile in forta face ditamai perucile, in special cuplate cu bete tari, de distanta
tu chiar crezi ca amicul tau da o caruta de bani pe un bat si o combina cu o mulinete de 10 ori mai ieftina? eu nu...
nici mie nu-mi plac mulinetele alea deloc si am mai citit (deci nu experienta proprie) ca la lanseurile in forta face ditamai perucile, in special cuplate cu bete tari, de distanta
Fishing is life. The rest...just details
- Allen Besnovich
- Veteran
Este cam vechi topicul, dar astazi am vazut mulineta la magazin si din cauza aspectului destul de frumos am vrut sa caut informatii despre ea. Eu aveam deja o parere nu tocmai buna despre mulinetele astea (am avut power feder 5000 si aia e varza) dar nu puteam zice nimic insa vad ca doar aspectul este de ea.
Cineva aici pe forum a scris, citez "mulineta asta ii da clasa la powerliner si la multe mulinete scumpe" si vroiam sa vad si eu, ce clasa ii da..... dar cred ca are atatea clase ca si trenul
Cineva aici pe forum a scris, citez "mulineta asta ii da clasa la powerliner si la multe mulinete scumpe" si vroiam sa vad si eu, ce clasa ii da..... dar cred ca are atatea clase ca si trenul

C.S. OLTENIA FISHING
Sfat in legatura cu mulinetle Energo-Team Long Cast 8000
A folosit cineva ceva pareri. MS
- Allen Besnovich
- Veteran
Re: copilu lu basia - EnergoTeam Long Cast 8000
Am mai gasit una identica, se cheama Centurion 6000. Este identica. Ma intreb daca o fi la fel de prost facuta ca si cea de la energoteam....?!?!
C.S. OLTENIA FISHING
- stefanflorin
- Veteran
mai e una identica facuta de TFG (total fishing gear) compania lui Matt Hayes, deci e clar ce scula e. 

Work is for people who can't fish!
- Allen Besnovich
- Veteran
Si lineaeffe are una la fel, si costa 300 lei
Oricum, mai degraba as avea incredere in Centurion sau cea care ai zis tu mai sus, decat cea de la energofish sau liniaeffe..

Oricum, mai degraba as avea incredere in Centurion sau cea care ai zis tu mai sus, decat cea de la energofish sau liniaeffe..
C.S. OLTENIA FISHING
Sal am 4 buc la bani astia sunt destul de bune nu ma plang.Spunemi si mie ce modificari pot sa fac la tambur ?.Sa scot din saibe sau sa mai pun una sau doua dar nu cred ca intra.De recuperat fir recupereaza 80 cm la o rotatie de manivela completageorge-alexandru scrie:pescuim si noi cu aceasta mulineta.este o mulineta fabricata in China si acum vad ca este brenduita si vopsita si de alte firme.este ok in aruncare,pare solida,la firul de 0.23 pe care la/m pus pe dansa trebuie umblat putin la saibele de la tambur deoarecenu asaza firul pana in capatul din fata al tamburului,in rest este ok exceptand recuperarea interminabila pe care o are

ce parere aveti de ET Long Cast 8000 ?
ET Long Cast 8000 - are cineva ? a folosit cineva ?
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan