va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns pentru a nu repeta aceeasi greseala in sezonul 2010
Moderatori: gor965, florentiniuga
cu siguranta NU asa trebuie sa faci ! (doar daca nu esti inginer sau proiectant la shimano)marius6251 scrie:acelasi lucru am patit si eu anul trecut cu okuma pl865
cei drept mult mai ieftina decit bblc dar tot deo mama facute se pare
eu am rezolvat : am desfacut capacul la pickup si acolo am strins un surub.
cei drept nu mai revine pikupu asa usor si nu mai face ''clanc'', dar nici nu mai sare singur la aruncare.
cu siguranta acelasi lucru tre sa faci la la astea.
Se intampla doar la una singura sau la toate, daca e la toate problema este la tine daca este doar la una sunt sanse mari ca sa fi nimerit una ''defecta'' ,dar ma indoiesc?damialina07 scrie:am 3 mulinete BBLC, cumparate noi, iar sezonul trecut mi s-a intamplat de cateva ori sa-mi sara pickul dupa lansare si am pierdut monturilemotiv pentru care va rog sa-mi spuneti daca executarea lansarii poate determina pickul sa sara (are pick-ul un punc in care daca este ridicat nu declanseaza si apoi sare la lansare) sau ce alte cauze poat determina pickul sa sara
va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns pentru a nu repeta aceeasi greseala in sezonul 2010
da sunt de acord ca nu este ok, dar e o solutie de compromisrobertpescar scrie: ca sa previi acest lucru ,atunci cand lansezi,accelereaza progresiv nu brusc sau cauta pozitia manerului in care este echilibrat pikupul atunci cand lanseta se afla deasupra capului!daca strangi suruburi pana nu mai functioneaza in parametri ...unge cu super glue si atunci sa vezi fire intinse!!!
=nu mai functioneaza in parametrimarius6251 scrie: cei drept nu mai revine pikupu asa usor si nu mai face ''clanc''.
In ce pozitie deschizi pickup-ul inainte de aruncare ? (il rabatezi in fata ...spre dreapta ..)damialina07 scrie:am 3 mulinete BBLC, cumparate noi, iar sezonul trecut mi s-a intamplat de cateva ori sa-mi sara pickul dupa lansare si am pierdut monturilemotiv pentru care va rog sa-mi spuneti daca executarea lansarii poate determina pickul sa sara (are pick-ul un punc in care daca este ridicat nu declanseaza si apoi sare la lansare) sau ce alte cauze poat determina pickul sa sara