merge oare de spod?

Moderatori: gor965, florentiniuga

Scrie răspuns
stefanflorin
Veteran
Veteran

merge oare de spod?

Mesaj de stefanflorin » 05 Iul 2009, 20:00

am o mulineta shimano super baitrunner xte 10000, intrebarea este desi stiu ca nu este exact ceea ce trebuie, oare cum se comporta la spod stie cineva? teama mea e ca e manivela aia dubla scurta si n-are forta . parca nu as vrea sa mai dau banii pe altceva si de asta nu-mi pare rau.
Work is for people who can't fish!

gor965
Site Admin
Site Admin

Re: merge oare de spod?

Mesaj de gor965 » 05 Iul 2009, 21:07

Forta ar avea ,ca raportul de recuperare e relativ mic ,4.5/1 parca ...problema eu o vad la viteza de recuperare ,mai exact la lungimea de fir recuperat ! La o nadire mai serioasa cu racheta ,o sa balacesti apa si-o sa te plictisesti cat o sa dai la manivela ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

marian_popescu
Veteran
Veteran

Mesaj de marian_popescu » 05 Iul 2009, 22:32

pacat de ea, bijuterie de mulineta. m-as incumeta sa-ti fac eu rost eu de o mulineta buna de spod, dar esti indreptatit sa ceri si diferenta. mulineta nu e lipsita de forta, poti sa te lasi cu incredere pe manivela. nici eu nu prea inteleg de ce au facut-o asa, dar cunosc baieti care folosesc intens varianta de 8000 din barca la dunare si cand vor sa forteze pestele strang frana la maxim si infig mana in ambele brate ale manivelei. dupa mine, cu mulineta aia si un textil bun, poti sa dai cu incredere in orice peste de pe meleagurile noastre
Fishing is life. The rest...just details

stefanflorin
Veteran
Veteran

Mesaj de stefanflorin » 06 Iul 2009, 00:32

este modelul vechi, nu cel XTE-A, merge ceas ce sa zic, pare plina de forta, daca avea si o manivela pe masura cred ca era troliu insa e ceva tipic englezesc cu manerul dublu...ma rog, eu in sept vin in tara si as fi dispus sa o dau pt un bat de spod bunicel si eventual sa cumpar ceva big pit pt spod dar in fine, pana atunci mai e destul. Ca recuperare e undeva sub 90 (parca 87 sau ceva de genul) pe tura de manivela, oricum nici prea rapida nici prea lenta dar e manivela scurta si dai turele repede deci cam tot pe la efortul ala ajungi.
Work is for people who can't fish!

Scrie răspuns

Înapoi la “Mulinete”