informatie
Moderatori: gor965, florentiniuga
- vintanraul
- membru activ
informatie
daca poate sa-mi spuna cineva unde gasesc mulinete mai ieftine ------BANAX HELICON 5600-----sau okuma pl--------multumesc
- Butaru Gabriel
- Veteran
Re: informatie
Vezi ca ai un MP.vintanraul scrie:daca poate sa-mi spuna cineva unde gasesc mulinete mai ieftine ------BANAX HELICON 5600-----sau okuma pl--------multumesc
Domnule dc stiti ,,locul comorii`` = de unde sa gasim scule pescaresti de calitate superioara si la pret bun , nu ezitati sa-mi spuneti si mie. Un MP si raman dator dc veniti prin zona km 333 pe Dunare. Cate site-uri si magazine n-am batut sa vad care e mai convenabil... Inca o data multumesc domnului Gor...cel mai cumsecade administrator.
Nu ma ingropa de viu ...nu sunt administrator !!!Closcutz scrie:............ Inca o data multumesc domnului Gor...cel mai cumsecade administrator.
P.S
Puteti spune numele magazinului ...dar fara linku-uri directe catre el ... sa nu sune a reclama gratuita !
@MultaBafta
Avem liber la spus numele magazinului.
Te rog
Te rog
Nu ma ingropa de viu ...nu sunt administrator !!!gor965 scrie:Closcutz scrie:............ Inca o data multumesc domnului Gor...cel mai cumsecade administrator.
Moderator excelent! Da la cate sectiuni moderati si pt faptul ca raspundeti foarte prompt...Sper sa o tineti tot asa
Da nu prea vrea nimeni sa spuna magazinul minune....(poate pt ca nu exista in Romania)
Eu am un prieten in Anglia, care vine cam in doua saptamani, dar trebuie sa vad dc o fi vreun avantaj sa-mi ia ceva de pe acolo. Ce ziceti?
- Butaru Gabriel
- Veteran
Expoaventuri costelinocostelino scrie:@MultaBafta
Te rog
Acum 2 ani a avut loc la Polivalenta.Super preturi,cozi nebune,promotii ne-am calcat in picioare sa apucam ceva.Anul trecut ce au zis ei? Ba romanasii nostri au bani ia sa dam noi in preturi!!! Si-au dat fratioare de m-am invartit 2 ore prin Romexpo si-am iesit cu 5 borcane de la Carp Zoom.Adevarul ca singura coada acolo era.
Sa vedem si anul asta unde-i duce tupeul mai ales ca-i criza.
Sa vedem si anul asta unde-i duce tupeul mai ales ca-i criza.
N-ar fi rau o reducere de preturi,daca tot vor sa vanda.Daca continua ca anul trecut ....atunci sa fie sanatosi.
Mai bine stau si pandesc ofertele de sezon la magazinele online.
Mai bine stau si pandesc ofertele de sezon la magazinele online.
Anul trecut doar in ultima zi au fost reduceri considerabile si-a fost aglomeratie ca la circ. In restul zilelor ,marfa era mai scumpa decat pe on-line (eu mi-am luat lansetele mai scump cu 10 ron/buc...dar am preferat sa stiu ca le verific si le transport eu in siguranta pana acasa) . Parerea mea e ca daca aveau reduceri de la inceput erau mult mai castigati (marfa pe stoc sa fii avut ). Fortand o comparatie , succesul Hyper market-urilor se bazeaza pe volumul de vanzari ,nu pe marimea adaosului comercial aplicat. La cum au crescut preturile la anumite firme si cum s-a procopsit romanul cu salariul inghetat( acelasi de anul trecu) , fara reduceri substantiale la marfa expusa... nu mai baga lumea mana la ariciul din buzunar !