Fox Stratos 10000E
Moderatori: gor965, florentiniuga
Fox Stratos 10000E
Ce parere aveti de aceste mulinete ? Am inteles ca sunt versiunea mai ieftina a stratos-urilor 10000 simple ("doar" 10 rulmenti).
La senzor sunt 290 lei.
Ma gandeam intre astea si Anaconda Magic Runner 2.
La senzor sunt 290 lei.
Ma gandeam intre astea si Anaconda Magic Runner 2.
Re: Fox Stratos 10000E
Nu ma indoiesc de calitatea lor ,dar prea sunt pe tiparul englezesc ...ptr.balti inguste ,lanseuri scurte ,bat subtire ,usor ,inel mic la plecare...tambur mic ,maner dublu
Am folosit una , anul trecut , la doua iesiri , nu mi-au placut , minerul dublu mi se pare cam scurt , parca mulinezi in gol , altfel , aseaza firul superb , arunca bine , pentru pescuit la caras si ciortan ar merge , asta e parerea mea , poate altora le-a facut o impresie mai buna . fire intinse .
Multumesc frumos.
Eram indecis... intre astea si modelul Anaconda. Acum stiu pt. ce sa optez
Andrei.
Eram indecis... intre astea si modelul Anaconda. Acum stiu pt. ce sa optez
Andrei.
Manerul nu poate fi reglat ,ptr. a marii forta la tractiune ?vali003 scrie:Am folosit una , anul trecut , la doua iesiri , nu mi-au placut , minerul dublu mi se pare cam scurt , parca mulinezi in gol , altfel , aseaza firul superb , arunca bine , pentru pescuit la caras si ciortan ar merge , asta e parerea mea , poate altora le-a facut o impresie mai buna . fire intinse .
Am vazut la multiplicatoare genul asta de manivela si se reglau ptr. a modifica efortul la mulinare !
Nu se poate modifica si fiind cam scurt nu merge cum trebuie , am vazut ca de anul acesta au bagat cu ambele feluri de minere , cred , si-au dat seama ca nu prea merge .
Ei ...anul asta au scos-o pe Mama Lor :Fox Stratos 12000 Mag
La ce pret sunt astea?
Fox Stratos FS 10000 E 290 ron , Fox Stratos 12000FS MAG 1390.00 ron ....costelino scrie:La ce pret sunt astea?
Dan Serban
Modelul big pit Stratos Mag 12000 are 17 rulmenti ,673 gr si raport de recuperare 4.5 la 1 - 170-200 lire sterline
Modelul cu baitrunner Stratos Mag FS 12000 are 20 de rulmenti ,774 gr si raport de recuperare 4.2 la 1- 225-270 lire sterline
Modelul cu baitrunner Stratos Mag FS 12000 are 20 de rulmenti ,774 gr si raport de recuperare 4.2 la 1- 225-270 lire sterline
Anaconda este un fel de Banax Helicon, sub aceasta titulatura este comercializata in Ro. Destul de bune cele facute in anii trecuti, in Coreea, acum am inteles ca ar fi ceva probleme cu cele facute in China. :?
- Driscu Radu
- senior
Eu Nelutu am trei helicoane din China la 200 roni bucata merg foarte bine important este si cum te porti cu ele si mai ales sa nu dai peste vreun lot cu defecte .Mentionez din nou ca folosesc textil pe ele ca linie principala.Numai bine fir intins.
Nu neg, deabia mi-am achizitionat si eu 3 buc., la prima vedere par OK! Am spus ca asa s-a inteles din unele discutii de pe diferite forumuri, cel putin eu asa am inteles. Sa le stapanim sanatosi si sa scoata pesti de doua cifre, daca se poate!
- julian mihai
- senior
Re: Fox Stratos 10000
Tocmai mi-am cumparat patru mulinete Fox Stratos 10000,16 rulmenti tambur inox+cel de rezerva,maner dublu dar si unul simplu de rezerva(care este mai mare) 500ron/buc.Credeti-ma,o bijuterie,se vede calitatea iar in comparatie cu alte marci cunoscute pe care le-am vazut,eu zic ca am facut treaba
FairPlay Team
Sa le stapanesti sanatos ! Ai avut cumva posibilitatea sa le compari cu Stratos 10000 E ?