Daiwa Windcast Z sau Shimano BBRLC?
Moderatori: gor965, florentiniuga
Daiwa Windcast Z sau Shimano BBRLC?
M-ar interesa si pe mine o parere obiectiva..as vrea sa-mi mai achizitionez,4 mulinete,si nu ma pot decide...BBRLC-ul,lL cunosc...Daiwa Windcast-Z,e aparuta ln 2010...are tambur de rezerva,sistemul baitrunner QD(QUICK DRAG),ca la Basia,tambur conic,long cast..cred ca ,,arunca" mai bine ca bbrlc-ul,dupa lungimea si forma tamburului...pretul pt. BBRLC=124£...DAIWA WINDCAST Z=139£...ln anglia...mulinetele daiwa se pot vedea aici..Daiwasports.co.uk....poate ma ajuti si pe mine George...stiu ca te pricepi,si apreciez parerea ta...multumesc..
Re: Daiwa Windcast Z sau Shimano BBRLC?
Nu pot sa emit o parere obiectiva fiindca nu am pus mana inca pe Daiwa . De aruncat mai bine decat BBRLC n-as zice ,cu siguranta ,fiindca difera la marimea si forma tamburului si se poate corobora acest lucru cu tipul lansetei ...adica in diferite combinatii ,ambele pot fi mai bune una decat alta ! In rest , Daiwa are ceva mai multe avantaje ce tin de latura noua in domeniul mulinetelor pe cand Shimano merge in continuare pe fiabilitate.
Mie-mi plac sculele mai subtiri si mai usoare ,motiv ptr. care intre cele 2 mulinete as opta ptr. Daiwa care se pare ca are 600 - 610 gr.
P.S.
Cel mai bine asteapta sa le aduca Arrow (cel tarziu Martie) si sa le vezi , ptr. ca doar asa poti face o alegere corecta.
Mie-mi plac sculele mai subtiri si mai usoare ,motiv ptr. care intre cele 2 mulinete as opta ptr. Daiwa care se pare ca are 600 - 610 gr.
P.S.
Cel mai bine asteapta sa le aduca Arrow (cel tarziu Martie) si sa le vezi , ptr. ca doar asa poti face o alegere corecta.
multumesc George..da,asa o sa fac..cand le aduce Arow-ul,ma duc si le vad...m-am gandit ca ar fi mai bune pt distanta,datorita tamburului conic,si lung(gen Daiwa Basia QDX)..luand ln calcul ca as folosi bbrlc pe acelasi tip de lanseta cu daiwa windcast..si o parere despre Energoteam ET long cast?e cam 130 ron,ff ieftina,si se vrea o copie dupa basia QDX...cel putin tamurul conic si foarte lung,e bun pt distanta..nu stiu cat de buna e..are jocuri,are mult plastic(carcasa)..?scuze pt. off topic...
Despre Daiwa eu inca n-am reusit sa aflu care-i treaba cu modelul LD (long distance) ...adica in ce consta diferenta fata de un model normal si de-aia zic ca e bine sa fie vazute inainte .Tibi30 scrie:multumesc George..da,asa o sa fac..cand le aduce Arow-ul,ma duc si le vad...m-am gandit ca ar fi mai bune pt distanta,datorita tamburului conic,si lung(gen Daiwa Basia QDX)..luand ln calcul ca as folosi bbrlc pe acelasi tip de lanseta cu daiwa windcast..si o parere despre Energoteam ET long cast?e cam 130 ron,ff ieftina,si se vrea o copie dupa basia QDX...cel putin tamurul conic si foarte lung,e bun pt distanta..nu stiu cat de buna e..are jocuri,are mult plastic(carcasa)..?scuze pt. off topic...
Despre ET longcast s-a discutat mai demult Aici !
la modelul LD(long distance),singura diferenta,e adancimea tamburului...lncape mai mult fir..pt cei ce practica mai mult plantatul,la distante mai mari..
Citisem descrierea asta dar nu imi dadeam seama daca doar despre atata lucru era vorba (vazusem o poza cu un model de 4000 ...din 2009 ...varianta ptr. surf )!Tibi30 scrie:la modelul LD(long distance),singura diferenta,e adancimea tamburului...lncape mai mult fir..pt cei ce practica mai mult plantatul,la distante mai mari..
am vazut si eu niste modele ,,surf",de la daiwa,pe un site din japonia...de mi-a luat capul foc...destul de scumpute,dar pt distanta,nu cred ca au rival..se preteaza fara probleme si la pescuitul crapului,cele care au frana,ca sant modele si cu tambur fix,fara frana pt.casting,care sant folosite doar ln concursurile de aruncat la distanta,si sant facute ln serie foarte mica..cred ca doar la comanda..
japonezii...niste oameni micuti si perfizi ,carora le plac sa ne faca in ciuda si sa ne invrajbeasca...cum poti sa alegi intre astea 2 ,care-i mai buna in casting ?! ...ahh ,daca pun mana pe ei ...Tibi30 scrie:am vazut si eu niste modele ,,surf",de la daiwa,pe un site din japonia...de mi-a luat capul foc...destul de scumpute,dar pt distanta,nu cred ca au rival..se preteaza fara probleme si la pescuitul crapului,cele care au frana,ca sant modele si cu tambur fix,fara frana pt.casting,care sant folosite doar ln concursurile de aruncat la distanta,si sant facute ln serie foarte mica..cred ca doar la comanda..
nu mai posta poze din astea ca ma ia oftatul,cand ma uit la ele,Georgeee..da..sant foarte ,,rai",japonezii astia..
- mario_kempes10
- senior
George , pe unde tot gasesti OZN-uri din astea. Dati naibii japonezii.
"TAURUS CARP TEAM"
Uite aici OZN ...si la ce pret are ,alde Salam ,Minune ,Guta ,etc., ar fi in stare s-o puna cu lant la gat !
...s-or gasi si pe Mov ?!
...s-or gasi si pe Mov ?!
- mario_kempes10
- senior
Doamne!!! Sa am asa ceva , cred ca le-as tine in seif la banca.
"TAURUS CARP TEAM"
Doamne ce bijuterie...
Mi-as lua un set si le-as vinde peste 30-40 ani ca mulinete de colectie.Oare cat as lua pe ele?
George cat costa mulineta?
Pe care site ai gasit-o?
la ce pret au aceste bijuterii sigur faci un abonament de 1 an la Sarulesti sau Tncabesti sa ramanem in sfera realului iei un set de scule destea si poti sa zici ca dai cu Bmw in balta scuze de off topic
645 USD pe E-bay ....iar Aero Kisu e 999 USD !Neamtul scrie:
Doamne ce bijuterie...
Mi-as lua un set si le-as vinde peste 30-40 ani ca mulinete de colectie.Oare cat as lua pe ele?
George cat costa mulineta?
Pe care site ai gasit-o?