Convertor Daiwa

Moderatori: gor965, florentiniuga

Scrie răspuns
nastase
senior
senior

Convertor Daiwa

Mesaj de nastase » 26 Ian 2010, 00:18

A vazut cineva de unde se poate cumpara acest convertor din poza si cat costa?
convertorul este pus pe o mulineta Daiwa Emblem
produse cu cu aceasta sigla MCF am vazut si eu pe site-urile noastre online
primul convertor de la Daiwa il cunosc,dar pretul este prohibitiv dupa parerea mea
Fişiere ataşate
!BkBHqegB2k~$(KGrHqMH-DsEs+,dDCVZBLV1d+B+!!~~_14.jpg
(967 Octeţi) Descărcat de 242 ori
poza este luata de pe ebay...
poza este luata de pe ebay...

nastase
senior
senior

Re: Convertor Daiwa

Mesaj de nastase » 26 Ian 2010, 01:19

nu stiu de ce s-a incarcat prima poza asa mica...poate reuseste vreun moderator s-o mareasca...merci.

florin crapanu
senior
senior

Mesaj de florin crapanu » 26 Ian 2010, 18:27

Poate merge si asta
Fişiere ataşate
convertor_bite_n_run.gif
convertor_bite_n_run.gif (6.54 KiB) Vizualizat de 1747 ori

Tavi2
Veteran
Veteran

Mesaj de Tavi2 » 26 Ian 2010, 20:37

Se poate si fara convertor - e gratis, va trebuie doar o surubelnita fina si curaj, mai ales daca "scula" e noua @-)

Stima
Octavian

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 26 Ian 2010, 21:11

Sa fim seriosi...in felul ala rezolvi eliberarea tamburului dar faci praf frana de lupta propriuzis !
Arcul ala are rol de a regla tensiunea aplicata pe discurile de frana . In momentul in care este scos butonul apasa direct pe aceste discuri si in functie de cat este pasul filetului si nr. de discuri miscarea (strangerea) este mai rapida (mai scurta ) . Parerea mea e ca dupa ce ti-a tras pestele si vrei sa intri in lupta si sa folosesti frana ,esti terminat daca nu sti s-a dozezi exact presiunea in discurile alea !...parerea mea !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

Tavi2
Veteran
Veteran

Mesaj de Tavi2 » 26 Ian 2010, 23:20

Adevarat ca iti trebuie exercitiu sa te obisnuiesti cu frana dupa ce scoti arcul. N-am incercat, dar ma bate gandul sa modific o mulineta...din lipsa de fonduri mai incercam si altceva, ca din pacate nu-mi permit sa-mi schimb sculele anul asta.

Daca se va intampla ceva notabil la mulineta modificata (ceva crapi adevarati) o sa povestesc ;;)

tonny
senior
senior

Mesaj de tonny » 27 Ian 2010, 17:09

eu zic ca nu merita scos arcul acela de la frana deoarece este pus acolo cu un anumit scop in principiu eu cred ca dupa o perioada mai lunga de timp mulineta care este folosita fara acel arculet poate da reale semne de uzura iar mai ales daca o sa modifici o mulineta noua cu garantie si ti se va strica acela care se pricepe cand o vei duce la reparat isi v-a da seama din care cauza anume a decurs defectiunea in rest nu este o idee rea mai ales in lipsa de fonduri pentru un convertor numai sa nu ne trezim ca in loc sa fii dat banii pe un convertor tre sa cumparam alta mulineta din cauza acelui arculet. ~x(

Scrie răspuns

Înapoi la “Mulinete”