M-am intors astazi de dimineata de la o partida foarte scurta de pescuit de o noapte pe care am sa o memorez probabil vreo 2 luni de acum incolo pentru ca am plecat plin de nervi si m-am intors supra-saturat de spume

. Este o balta pe care o cunosc destul de bine si ai parte de maxim 2 trasaturi serioase pe noapte dar atunci cand trage este de obicei o captura pe cinste. Zis si facut, m-am apucat de gratar si de spritz cu partenerii fata de care eram pozitionat la cca 20 m unii de altii,iar pe la ora 2.30 au adormit cu totii mai putin varul meu care se plictisea si a binevoit sa ma cheme la el la stand.Eu m-am conformat desi stiam foarte bine care pot fi consecintele si ne-am apucat de discutii indepartandu-ma considerabil de lansetele mele. La un moment dat dupa vreo 10 minute a inceput dintr-o data sa se "cutremure" rod-podul din cauza personajului de la capatul firului care lua fir de am crezut ca se duce naibii cu tot cu baitrunner si cu cei 350 metri de P-line de pe mulineta. Ca un facut imediat ce am ajuns mai mult zburand catre lanseta cu pricina a inceput sa se opreasca luand foarte putin fir dar am apucat sa ridic lanseta de pe suport si ... stupoare: am luat teapa!!!!!
Mi-a pierit tot cheful de orice instantaneu si acum urmeaza analiza: unde a fost greseala???
Am folosit un carlig Mugga curved shanked no.6, montura cu plumb pierdut de 70 gr cu lead-core, saculet solubil si clasicul porumb uscat cu pop-up la mijloc (sandwich) pe firul de par.
Ce ziceti ma puteti ajuta cu un sfat ca nu mai am chef de nimik cand rememorez trasatura respectiva rupta din manual???
Multumesc anticipat.