un sfat va rog!
Moderator: florentiniuga
- stefan_kwr
- Veteran
Re: praf!
Ce treaba are domne fundulea 2 cu ce se discuta in acest topic??? Aveti grija pe unde va deschideti topicurile...Phyranya scrie:Fundulea 2 e praf.numai minciuni.varza! varza! varza!
Re: un sfat va rog!
Am impresia ca e un bug al forumului. Am mai vazut o eroare asemanatoare.
I Fish. Therefore I am.
Buna ziua...
Daca nu ma insel, georgemarian spunea in prima pagina a topicului ca acolo pescuieste.
Cat despre saculetul solubil, folosit cand dai cu momitor, nu prea merge. Pentru ca de pe momitor, faci o nadire locala, precisa, si la 10 cm de momitor alte firimituri?? n'are rost, bani dati aiurea pe saculetul solubil. Bine, nu a zis nimeni ca nu se foloseste saculetul in asemea conditii, dar tu spuneai ca nu o duci prea bine cu fondurile.
Sper ca ti-am fost de folos.
Fire "incinse"
Daca nu ma insel, georgemarian spunea in prima pagina a topicului ca acolo pescuieste.
Cat despre saculetul solubil, folosit cand dai cu momitor, nu prea merge. Pentru ca de pe momitor, faci o nadire locala, precisa, si la 10 cm de momitor alte firimituri?? n'are rost, bani dati aiurea pe saculetul solubil. Bine, nu a zis nimeni ca nu se foloseste saculetul in asemea conditii, dar tu spuneai ca nu o duci prea bine cu fondurile.
Sper ca ti-am fost de folos.
Fire "incinse"
"Respecta-ti partenerul de la celalalt capatul al firului..."
- georgemarian
- Veteran
da domne,dar mi se pare aiurea sa dai la porumb uscat fara saculet doar cu momitorul,cand la porumb fiert ar merge dar asa.....si saculetul este 50/bani 1 leu,imi ajungeau cativa daca le scoateam la 3/4 ore...
- georgemarian
- Veteran
si cu fundulea 2,nu fac reclama s-au altele,putin imi pasa doar sa mai adus vorba unde pescuiesc daca este mal,si de aia am adus vorba....