probleme pescuit la distanta
Moderator: florentiniuga
probleme pescuit la distanta
Am citeva locuri , unde trebuie sa pescuiesc la 120-130 m , acum in primavara prefer sa pescuiesc cu momitoare , cam la a treia lansare gasesc rigul incurcat , am incercat si cu tubing , leadcore , am scurtat lungimea rigului , cam acelasi rezultat , mai nou am pus spuma solubila pe ac si a mers , dar i-mi reduce din distanta de lansare , stiu ca as putea sa pun acul in pasta de pe momitor , dar dind cu bile mari de 24-26 mm. , in aruncare ies din pasta , a gasit cineva o rezolvare ? Multumesc anticipat .
Re: probleme pescuit la distanta
E posibil ca incurcatura sa nu se produca la aruncare ci la recuperare si in cazul asta nu e nici o problema.
O solutie ar fi sa legi carligul de momitor cu banda solubila.
O solutie ar fi sa legi carligul de momitor cu banda solubila.
Ciao,
eu procedez in felul urmator in cazul in care folosesc plumbi in-line si vreau sa ating distante cat mai mari.
Leg pe leadcore un pufulete solubil cu banda solubila, dupa care infig varful carligului in pufulete. In acest mod las plumbul cat mai liber (in timpul "lansarii" nu se mai dezechilibreaza, miscarea st-dr de catre rig). Cred ca acelasi procedeu s-ar putea folosi si in cazul "plumbului pierdut".
Cu respect,
Bogdan Corbu
eu procedez in felul urmator in cazul in care folosesc plumbi in-line si vreau sa ating distante cat mai mari.
Leg pe leadcore un pufulete solubil cu banda solubila, dupa care infig varful carligului in pufulete. In acest mod las plumbul cat mai liber (in timpul "lansarii" nu se mai dezechilibreaza, miscarea st-dr de catre rig). Cred ca acelasi procedeu s-ar putea folosi si in cazul "plumbului pierdut".
Cu respect,
Bogdan Corbu
pe asta nu o stiam, e o treaba desteapta.Bodi scrie:Ciao,
Cu respect,
Bogdan Corbu
Tel0762.865.274