M-ar interesa si pe mine pareri despre echilibrarea monturilor pentru pescuitul cu pop up la crap romanesc.Dupa unele pareri, la pescuitul crapului, este recomandat ca pop upul sa nu ridice in masa apei si carligul, acesta fiind necesar a sta pe fundul apei.Nu acelasi lucru este recomandat si pentru pescuitul tenului??
Astept pareri.
montura pop up pentru pescuitul crapului
Moderator: florentiniuga
- Madalin Dirla
- Veteran
-
- VIP+++
Re: montura pop up pentru pescuitul crapului
Domle niu ma-ti lamurit:explicati-i domlemdi.mai pe larg...montura
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Mai Gogule chiar nu vezi ce tastezi?Ma chinui sa descifrez harababura aia de scris.
-
- VIP+++
Domle costel,,,de ce sinteti nervos,aici se discuta serios!am spus ca na-m intles montura,esplicatim-i dumneavoastr.
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
- Madalin Dirla
- Veteran
Gogule, esti frate cu CRINU? .....se zvarcoleste in groapa PRUTEANU cand vedem cum te "exprimi"gogu steriade scrie:Domle costel,,,de ce sinteti nervos,aici se discuta serios!am spus ca na-m intles montura,esplicatim-i dumneavoastr.
Rugam un moderator sa intervina pls
idem
o fi baiatul pescar, dar la gramatica sa ma fereasca dumnezeu..........(nu c-as avea ceva cu cei care nu stiu, dar nu intelegi nimic din ce vrea omul sa spuna...........)
eu nu am inteles aproape nimic......
cu stima.
o fi baiatul pescar, dar la gramatica sa ma fereasca dumnezeu..........(nu c-as avea ceva cu cei care nu stiu, dar nu intelegi nimic din ce vrea omul sa spuna...........)
eu nu am inteles aproape nimic......
cu stima.
- bobo250969
- utilizator
daca nu cititi printre rinduri