MONTURA CRAP
Moderator: florentiniuga
Re: MONTURA CRAP
Tot ce se poate. Nu am testat montura pe baltă. Dacă englezii au publicat-o......
- stefan_kwr
- Veteran
Uita-te mai atent si iti vei da seama.Se iau 3 bucati de fir textil de apoximativ 10 cm cum spune acolo cu o bucla la capete, se baga prin urechea acului, lasandu-se o lungime a celor 3 fire de par dupa dorintele fiecaruia, apoi capetele fara bucla se rasucesc odata dupa tija acului si se trec iar prin urechea acestuia.Dupa aceea se ia un alt fir textil si se realizeaza montura clasica cum ai spus si tu.Uita-te mai atent si sigur iti vei da seama.Amos scrie:De fapt montura este clasică. Interesant este cum a ataşat 3 fire de păr.
ps: cred ca daca era o montura de succes sigur se auzea mai des de ea si o foloseau mai multi pescari, si nu cred ca faci aceasta montura si folosesti boilesuri de 20, mai degraba cate o boaba de porumb pe fiecare fir de par.
Cred ca si-a dat seama . Spunea doar ca i s-a parut interesant.
I Fish. Therefore I am.
- stefan_kwr
- Veteran
Repede m-am mai grabit si eu sa raspund, oricum nu strica o explicatie in plus
salut ma numesc horia am 14 ani si sunt la inceput ( sunt pescar incepator ):-? miati putea arata si alte tipuri de monturi pentru crap ( si caras si ten ) , poate niste saituri de pe net . va multumescalinuu scrie:
...pai horia....nu ai privit si tu mai sus..? sunt aratate si explicate de pescarii mai cu experienta toate monturile celebre pentru pecuitul crapului..iar pentru caras este cea bomba......fir intinssalut ma numesc horia am 14 ani si sunt la inceput ( sunt pescar incepator ):-? miati putea arata si alte tipuri de monturi pentru crap ( si caras si ten ) , poate niste saituri de pe net . va multumesc
PS : scuze
nu am vazut cuvantul "alte" dar totusi cred ca sunt destule ....dar daca esti creativ poti face si tu combinatii si sa le testezi (la vara logic)...
nu am vazut cuvantul "alte" dar totusi cred ca sunt destule ....dar daca esti creativ poti face si tu combinatii si sa le testezi (la vara logic)...