e discutabila treaba. daca nada are cosistenta si sa leaga cu elemente da legatura cu cat pui mai multa apa cu atat sa face terci si sa sparge la impact. daca pui mai putin ,cat sa sa lege beton ,nu sa sparge nici la impact si nici sub apa nu lucreaza imediat. daca pui apa mai putin dact putin e sfaramicioasa si sa desface ori la impact ori imediat sub apa ...si faci nor si atragi marunisu sau tenu !dupa cum vrea fiecare .nando scrie:nu este adevarat la TTX treaba sta altfelMadalin007 scrie:Cu cat nada este umezita mai putin cu atat se va desface mai repede la impactul cu apa!cezar100 scrie:Chiar asa care nada se desface mai repede si care mai tirziu???[eventual si preparare!]
Mix benzar crap pt.luna mai
Moderator: florentiniuga
-
- VIP+++
Re: Mix benzar crap pt.luna mai
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Eu nu folosesc mixul asa cum il cumpar din magazin ci ii mai adaug una-alta in functie de balta, inspiratie, sezon si momeala de carlig folosita: glucoza, scortisoara, cacao, boia, comserva ton, ulei de peste, lapte de porumb, lapte praf, faina de canepa, mujdei de usturoi, condimente iuti, betaina, robin red, paste fainoase, fulgi de cereale, pelete intregi sau praf, pesmet, sosuri, seminte si arome. Sa nu inteleaga ca le pun pe toate odata, ci aleg doar 2-3 ingrediente pe care le folosesc la imbunatatirea mixului...sau cel putin asa cred eu: ca-l maresc randamentul
- misu_sipanu
- Veteran
Olandezule,tu vorbesti de mixul Benzar sau mixul de bile
Eu vorbesc de mixurile pt nadit, inclusiv Benzar, pe care l-am folosit de cateva ori anul asta.misu_sipanu scrie:Olandezule,tu vorbesti de mixul Benzar sau mixul de bile
Pe cel cu aroma de scoica, de exemplu, il fac... spicy tuna-robin red...si a mers f bine
- Madalin Dirla
- Veteran
nando scrie:nu este adevarat la TTX treaba sta altfelMadalin007 scrie:Cu cat nada este umezita mai putin cu atat se va desface mai repede la impactul cu apa!cezar100 scrie:Chiar asa care nada se desface mai repede si care mai tirziu???[eventual si preparare!]
Eu faceam referire la benzar..............
Daca arunc bulgarii la 100 m cum fac ca ei sa se sparga imediat ce au ajuns pe fundul lacului??
- zfcristian
- senior
Pai daca dai cu ei pe momitor ideal este sa se sparga la contactul cu apa , daca vrei sa se desfaca pe fundul apei atunci dai cu saculet solubil.cezar100 scrie:Daca arunc bulgarii la 100 m cum fac ca ei sa se sparga imediat ce au ajuns pe fundul lacului??
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul Infopescar.tv
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi!!!
2) Esti pe forumul Infopescar.tv
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi!!!