LAPTE PRAF IN NADA STATIONAR........
Moderator: florentiniuga
LAPTE PRAF IN NADA STATIONAR........
AS DORII SA STIU DACA LAPTELE PRAF SPORESTE EFECTUL NAZII,INTREB ACEST LUCRU DEOARECE PREFER SA IMI PREPAR SINGUR NADA SI SUNT IN CAUTARE DE LUCRURI NOI CARE SA I MAREASCA ATRACTIVITATEA PE LANGA ADITIVII OBISNUITI.ASTEPT RASPUNSURI DE LA CUNOSCATORI SAU PESCARI CARE AU INCERCAT ASA CEVA,MULTUMESC ANTICIPAT.
- florian serban
- Veteran
Re: LAPTE PRAF IN NADA STATIONAR........
Este un element solubil,care are un gust placut da nadelor o textura fina,aduce si un aport de porteina,minerale si grasimi,mai are si rol de liant.
Deci sa inteleg ca este ok pt nada mea home made,multumesc pt rasp si mai astept si alte pareri.
- florian serban
- Veteran
da, este ok dar trebuie tinut cont si de cantitatea de lapte praf pe care o bagi in nada.robert048 scrie:Deci sa inteleg ca este ok pt nada mea home made,multumesc pt rasp si mai astept si alte pareri.
SAL !!! Pe timp de vara, canicula nu tinde sa se acreasca ?? Dar laptele condensat ?? RESPECT !!!
- florian serban
- Veteran
tocmai din acest motiv trebuie atentie la dozajcai99 scrie:SAL !!! Pe timp de vara, canicula nu tinde sa se acreasca ?? Dar laptele condensat ?? RESPECT !!!
am vazut ca si in mixul boiliesurilor se adauga lapte praf
Critic echilibrat
Laptele condensat realizeaza un nor destul de puternic si lucreaza si pe verticala Vladeanu il folosea intr-o emisiune, in nada pentru zig-rig pe canicula la Sarulesti. Eu l-am folosit intr-o nada pentru ten pe o balta mica si am avut succes, cam 500 g la 3-4 kg de nada carea avea ttx si porumb de lapte taiat de pe stulete .cai99 scrie:SAL !!! Pe timp de vara, canicula nu tinde sa se acreasca ?? Dar laptele condensat ?? RESPECT !!!
- Madalin Dirla
- Veteran
atentie la novac daca pui lapte praf in nada(creaza norisori iar novacul este atras de acesti norisori),exista riscul sa nu iti mai stea maruntisul pe vad din aceasta cauza
La Albele faceam dezastru la novac cu "moartea alba" in nada
La Albele faceam dezastru la novac cu "moartea alba" in nada
Deci cantitatea ar fi 500 g la 4-5 kg de nada?
la stationar ( asta se refera la pescuitul la pluta ) nu pui lapte praf in nada decat daca dai dupa novac sau faci nada ptr oblete....
Da,ma intereseaza pt pescuitul la pluta si feeder.