INTREBARE
Moderator: florentiniuga
- lucifier1986
- membru activ
- Mesaje: 53
- Membru din: 03 Ian 2010, 14:20
- Localitate: ARAD
INTREBARE
SE POATE ADAUGA LA UN MIX DE PORUMB SI UNELE SEMINTE ALCOOL DE PORUMB,MAI ALES PE APA RECE ,PT. PESCUIT IN MARTIE,APRILIE.?SI CE ROL ARE ACEST ADITIV?MULTUMESC
- lucifier1986
- membru activ
- Mesaje: 53
- Membru din: 03 Ian 2010, 14:20
- Localitate: ARAD
Re: INTREBARE
se poate adauga si alcoolul de porumb pt. pescuit pe apa rece la acestea:atract squid & octopus SBS 120 ml
-aroma squid & octopus SBS 20 ml
-betaina 3 linguri mari
-whisky link 100 ml
-amino-ppc 30 ml
-attractamino 30 ml
multumesc si scuze de scrisul precedent cu caps lock
-aroma squid & octopus SBS 20 ml
-betaina 3 linguri mari
-whisky link 100 ml
-amino-ppc 30 ml
-attractamino 30 ml
multumesc si scuze de scrisul precedent cu caps lock
- lucifier1986
- membru activ
- Mesaje: 53
- Membru din: 03 Ian 2010, 14:20
- Localitate: ARAD
Re: INTREBARE
pai cam la apox 4-5 kg seminte,din care 70% porumb.
- lucifier1986
- membru activ
- Mesaje: 53
- Membru din: 03 Ian 2010, 14:20
- Localitate: ARAD
Re: INTREBARE
scz de slaba exprimare.cred ca ar face toxinfectie alimentara sau alte minuni de la concentratia aia. mentionez ca pescuiesc pe balti salbatice,foste balastiere,praguri....platouri,etc.sfaturile referitoare la alte nade,momeli,tactici,sondare ale apei sunt binevenite .m-ar interesa sfaturi si retete pentru inceputul de sezon cand apa e inca rece
Re: INTREBARE
Eu nu prea folosesc arome la seminte. La canepa spre exemplu folosesc 2 linguri de Chilli si 2 de sare/ 1kg de seminte. La porumb, primavara, ii adaug 1 plic de usturoi praf (cam 18-20gr) la 3 kg de boabe + 1 lingura de sare/ fiecare kg de samanta.Praful il adaug cand pun porumbul la fiert, eu il fierb cam 30-45 min intr-o oala sub presiune. De fapt de anul trecut toate semintele le fierb in oala sub presiune.
un porumb care-l mai folosesc la inceput de sezon e un fel de porumb predigerat. Nu sunt sigur daca asta e termenul dar va pot explica cum il fac.
Il inmoi si-l fierb normal, ca pentru o partida ce urmeaza in 2-3 zile. Apoi il bag intr-o galeata cu apa sa-l acopere cam de 3 degete. Il pun undeva intr-un loc racoros unde temperatura sa fie constanta si il las cel putin 2 luni. La inceput va fermenta dar dupa 2 saptamani se opreste si nu se mai umfla galeata, si nu-i schimb apa deloc. Cum ii schimbi apa o ia de la capat cu fermentarea.
Am porumb pus din decembrie si in afara de miros, care nu e a stricat ci a alcool, e ok, boabele nu se faramiteaza ca la porumbul stricat.
Si inca ceva, nu i-am adaugat altceva decat sare.
un porumb care-l mai folosesc la inceput de sezon e un fel de porumb predigerat. Nu sunt sigur daca asta e termenul dar va pot explica cum il fac.
Il inmoi si-l fierb normal, ca pentru o partida ce urmeaza in 2-3 zile. Apoi il bag intr-o galeata cu apa sa-l acopere cam de 3 degete. Il pun undeva intr-un loc racoros unde temperatura sa fie constanta si il las cel putin 2 luni. La inceput va fermenta dar dupa 2 saptamani se opreste si nu se mai umfla galeata, si nu-i schimb apa deloc. Cum ii schimbi apa o ia de la capat cu fermentarea.
Am porumb pus din decembrie si in afara de miros, care nu e a stricat ci a alcool, e ok, boabele nu se faramiteaza ca la porumbul stricat.
Si inca ceva, nu i-am adaugat altceva decat sare.
crafty carper
Mihai Tomescu
Mihai Tomescu
- lucifier1986
- membru activ
- Mesaje: 53
- Membru din: 03 Ian 2010, 14:20
- Localitate: ARAD
Re: INTREBARE
multumesc de sfaturi,fire intinse... esti un domn. ...o sa ma apuc sa prepar de pe acuma o portie de seminte.
- lucifier1986
- membru activ
- Mesaje: 53
- Membru din: 03 Ian 2010, 14:20
- Localitate: ARAD
Re: INTREBARE
spune-mi te rog daca aroma de usturoi e buna cea pt. consumul uman sau cele pt pescuit?nu se pune aroma de usturoi dupa fierbere,ca sa nu se piarda in timpul fierberii? si e deajuns usturoiul,sarea? si binenteles.....sufletul,k daca nu pui suflet,nu iasa nimic
Re: INTREBARE
Nu pun aroma din magazinele de pescuit. Pun praf de usturoi care-l gasesti la supermarket. Nefiind lichid nu pierde asa mult la fiert. Altceva nu mai pun, doar sare si praf de usturoi. Si adugand praful inainte de fiert intra mai usor in boabele de porumb.
crafty carper
Mihai Tomescu
Mihai Tomescu
- lucifier1986
- membru activ
- Mesaje: 53
- Membru din: 03 Ian 2010, 14:20
- Localitate: ARAD
Re: INTREBARE
exista sansa ca intr-un lac de dimensiuni mari,in acest caz fosta balastiera,unde apa e de adancimea de pana la 10 m,12....pestele sa manance la adancimea de 4-5m la fel ca vara?tinand cont ca temperatura apei la acea adancime e cam aceeasi,zic eu.sau trebuie incercat la apa mai adanca?multumesc