Cum se face TTX-ul?
Moderator: florentiniuga
Cum se face TTX-ul?
Poate cineva sa dea o reteta de TTX?
- florentiniuga
- Master Admin
- Mesaje: 4649
- Membru din: 19 Noi 2007, 22:04
- Localitate: Bucuresti
- Contact:
Re: Cum se face TTX-ul?
Da, fabricile de ulei din porumb. TTX-ul este turta rezultata din presarea si prelucrare porumbului pentru extragerea uleiului.costelino scrie:Poate cineva sa dea o reteta de TTX?
Re: Cum se face TTX-ul?
Multumesc frumos,
Sa inteleg ca altceva nu se mai pune in afara de acel srot?
Sa inteleg ca altceva nu se mai pune in afara de acel srot?
- florentiniuga
- Master Admin
- Mesaje: 4649
- Membru din: 19 Noi 2007, 22:04
- Localitate: Bucuresti
- Contact:
Re: Cum se face TTX-ul?
Nimic. De aceea, indiferent de granulatia pe care o are la fiecare vanzator, are acelasi miros, culoare, caracteristici, etc.costelino scrie:Sa inteleg ca altceva nu se mai pune in afara de acel srot?
Re: Cum se face TTX-ul?
ha.....zilele trecute zicea "cineva" ca este un fel de "egg-biscuit" mai ieftin !! ha..ha..ha..
cand i-am zis zis ca este turta din germeni de porumb presati la cald, mi-a zis ca stie el mai bine ( ca se face din biscuti vechi ...etc . hi..hi..
cand i-am zis zis ca este turta din germeni de porumb presati la cald, mi-a zis ca stie el mai bine ( ca se face din biscuti vechi ...etc . hi..hi..
Re: Cum se face TTX-ul?
shahjaban, eu am fost cel care am zis/crezut ca e un egg biscuit mai ieftin... dar nu am zis niciodata ca stiu eu mai bine dupa ce mi-ai spus tu ca nu are nici o treaba cu egg biscuitul ci sunt reziduri de germeni de porumb presati..
Critic echilibrat
Re: Cum se face TTX-ul?
nu de tine am zis oscior , Genes Florin a zis ..."ca el stie bine ,ca sunt multe feluri " oricum nu conteaza , nici nu am vrut sa mai intru in vreo polemica cu el, l-am lasat sa creada ce vrea ....am "mixat" putin vorbele voastre dar la el m-am referit , tu ai facut doar o presupunere , cum de altfel ai si spus...
Ultima oară modificat 06 Feb 2014, 12:31 de către shahjaban, modificat 1 dată în total.
Re: Cum se face TTX-ul?
si ce credeti, s-ar putea incorpora acest ttx in mixul de boilies? ma gandesc sa folosesc 10% pt un mix ieftin pt dunare
Critic echilibrat
Re: Cum se face TTX-ul?
Multumesc pentru raspunsuri
Am vazut ca s-a mentionat ceva de "egg's biscuit".S-a inteleg ca este bazat pe praf de oua si biscuiti macinati?
Multumesc
Am vazut ca s-a mentionat ceva de "egg's biscuit".S-a inteleg ca este bazat pe praf de oua si biscuiti macinati?
Multumesc
Re: Cum se face TTX-ul?
nu poti ( daca vrei poti ....dar este o greseala ) crede-ma ....el trebuie sa fie folosit doar inmuiat , cine il foloseste altfel greseste .
- daddy caddy
- senior
- Mesaje: 468
- Membru din: 19 Ian 2011, 19:22
- Localitate: BRASOV
Re: Cum se face TTX-ul?
BAGA-L CU INCREDERE,DAR NUMAI DUPA CE IL DAI PRIN SITA FINA!NEAPARAT SA LASI MIXUL SA LUCREZE,NU TE APUCI IMEDIAT DE RULATosc1or scrie:si ce credeti, s-ar putea incorpora acest ttx in mixul de boilies? ma gandesc sa folosesc 10% pt un mix ieftin pt dunare
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
Re: Cum se face TTX-ul?
1 kg de TTX absoarbe cam 1.5 l de apa sau chiar mai mult daca este de calitate ..cel care il vezi ca este fin este de calitate inferioara ....si cu asta am spus tot ..
fa ce vrei !!! oameni care habar nu au cum lucreaza TTX-ul sau ce este el ,dau sfaturi....cu asta am terminat...
fa ce vrei !!! oameni care habar nu au cum lucreaza TTX-ul sau ce este el ,dau sfaturi....cu asta am terminat...
- daddy caddy
- senior
- Mesaje: 468
- Membru din: 19 Ian 2011, 19:22
- Localitate: BRASOV
- florentiniuga
- Master Admin
- Mesaje: 4649
- Membru din: 19 Noi 2007, 22:04
- Localitate: Bucuresti
- Contact:
Re: Cum se face TTX-ul?
Eu l-am folosit chiar foarte bine. E adevarat ca trebuie sa dozezi mai atent partea lichida dar poti reduce doza de proteina lactica deoarece ttx-ul leaga foarte bine si fiind saracit in ulei se poate creste doza de faina de peste sau ulei de peste, ceea ce in unele cazuri iti creaza un mare avantaj, in special la pescuitul in sezonul cald, la crap mare. Il recomand in special la boiliesuri fierte, deoarece oul compenseaza pierderea elasticitatii prin folosirea ttx-ului.
Re: Cum se face TTX-ul?
ce ziceti de ttx inmuiat cu arome ? ca si nada merge?