cautand pe net despre cele mai bune mixuri, nade , boilesuri, etc., am gasit in fisier PDF un catalog pe 2008 de la Maros Mix care e mai mult decat satisfacator......
imi place ca e color si toate produsele au detaliu in lb. romana !
daca va intereseaza, iata adresa de unde o puteti downloada :
http://www.mediafire.com/download.php?emyqxmyngyt
astept comentariile voastre !
Catalog 2008 Maros Mix !
Moderator: florentiniuga
Catalog 2008 Maros Mix !
Ultima oară modificat 05 Dec 2008, 23:45 de către szabyku, modificat de 3 ori în total.
- Madalin Dirla
- Veteran
Re: O intrebare !
Buna seara,va rog frumos sa m-il trimiteti si mie pe MP pana veti primi acordul moderatorului.szabyku scrie:cautand pe net despre cele mai bune mixuri, nade , boilesuri, etc., am gasit in fisier PDF cam tot ce ma interesa, imi place ca e color si toate produsele au detaliu in lb. romana ! problema e ca produsele sunt de la firma (x), si eu nu vreau sa fac reclama pe acest site !
mentionez ca este 1 catalog pe 2008 !
daca va intereseaza si dl. Florentin e de acord eu am sa pun linku' pt. a putea fi downloadat acest fisier !
toate cele bune !
Multumesc anticipat!
- Qnyx
- Master Admin
Re: O intrebare !
szabyku scrie:cautand pe net despre cele mai bune mixuri, nade , boilesuri, etc., am gasit in fisier PDF cam tot ce ma interesa, imi place ca e color si toate produsele au detaliu in lb. romana ! problema e ca produsele sunt de la firma (x), si eu nu vreau sa fac reclama pe acest site !
mentionez ca este 1 catalog pe 2008 !
daca va intereseaza si dl. Florentin e de acord eu am sa pun linku' pt. a putea fi downloadat acest fisier !
toate cele bune !
Ai acordul de a pune acel fisier.
Re: Catalog 2008 Maros Mix !
ceva asemanator pt Benzar? sau macar un link pt produsele lor?
multumesc!
multumesc!
searh (cautare) pe google, expl. : mixuri Benzar, ar trebui sa gasiti niste linkuri !vladdooo scrie:ceva asemanator pt Benzar? sau macar un link pt produsele lor?
multumesc!
succes !
am cautat, dar am gasit numai link-uri pe magazinele online romanesti. ma gandeam ca au un site al lor sau o prezentare in genul acestu catalog de la maros