prepararea boabelor
prepararea boabelor
salut. am si ieu o intrebare .bobele care se pun in borcan pt fierbere cu arome sau fara ,trebuiesc sa fie por nou de cu lapte sau se poate si cu porumb uscat .va multumesc
Re: prepararea boabelor
se poate si cu porumb uscat , gaurit sau fiert inainte .... fir intins
Merge cu porumb uscat ori cel putin in ceara !valy_brb scrie:salut. am si ieu o intrebare .bobele care se pun in borcan pt fierbere cu arome sau fara ,trebuiesc sa fie por nou de cu lapte sau se poate si cu porumb uscat .va multumesc
- misu_sipanu
- Veteran
in ceara....poti sa dezvolti putin
misu_sipanu scrie: in ceara....poti sa dezvolti putin
Era vorba de cele 3 faze de vegetatie la porumb (faze fenologice la bobul de porumb ) :
1. maturitate lapte
2. maturitate ceara
3. maturitate deplina
Daca omul a adus vorba de porumb in lapte ma gandeam ca stie ce-i ala porumb in ceara ,respectiv o stare intermediara (intre cel moale si cel tare)
va multumesc mult
sunteti cam rai si zgarciti in explicatii!
noi , astia care incepem sa prindem acest drog la crap ne intereseaza cat mai multe si nu vrem sa gresim ,ca poate ne lasam. de aceea intrebam ce si cum . Va rugam un pic mai explicit la intrebari.
eu unu sunt interesat sa imi explice cineva cu ce si cum anume sa fac boabele cu ce arome vreau ptr mine. daca cineva se ofera sa explice in afara de multumiri din partea mea si altor incepatori si novici nu prea am ce sa ii ofer.
noi , astia care incepem sa prindem acest drog la crap ne intereseaza cat mai multe si nu vrem sa gresim ,ca poate ne lasam. de aceea intrebam ce si cum . Va rugam un pic mai explicit la intrebari.
eu unu sunt interesat sa imi explice cineva cu ce si cum anume sa fac boabele cu ce arome vreau ptr mine. daca cineva se ofera sa explice in afara de multumiri din partea mea si altor incepatori si novici nu prea am ce sa ii ofer.
Sa tzio traga la fund! = Fir intins !
Topicul ASTA ,l-ai citit ?AdyGC scrie:sunteti cam rai si zgarciti in explicatii!
mai lasat fara glas. am vrut sa fiu un pic rautacios ,dar sper ca nu teai suparat . posturile astea ar trebui pus "stiky" ca sa nu mai facem altele pe aceasi tema.
P.S. super postul pe care mi lai dat sa il citesc.
multam fain ! am sa imi scriu si eu cateva retete !
Sa tzio traga la fund! = Fir intins !
Pai ,normal ar fii sa se caute intai un topic unde sa se posteze intrebarea ce-l framanta pe user...si doar daca nu gaseste ,atunci e dator sa deschida un topic nou !...uite ce zice Regulamentul forumului :AdyGC scrie:mai lasat fara glas. am vrut sa fiu un pic rautacios ,dar sper ca nu teai suparat . posturile astea ar trebui pus "stiky" ca sa nu mai facem altele pe aceasi tema.
"• Inainte de a deschide un subiect nou (thread nou), utilizati functia Cautare(Search) pentru a cerceta daca problema pe care doriti sa o discutati a mai fost deja anterior abordata. Se recomanda continuarea threadurilor deja existente, daca subiectul a mai fost discutat. Utilizati forumurile si subforumurile potrivite pentru subiectul pe care doriti sa il discutati cu ceilalti membri InfoPescar.Tv."
Daca dadeai o cautare dupa 2 cuvinte : Preparare boabe , gaseai mai multe raspunsuri !
...