Mamaliga D-lui Mitranescu
Mamaliga D-lui Mitranescu
ce stiti de aceasta mamaliga? se poate si comanda ?
Re: Mamaliga D-lui Mitranescu
http://danmitranescu.ro/219-641/NADA/MA ... R-1-Kg.phpRolandB scrie:ce stiti de aceasta mamaliga? se poate si comanda ?
multumesc pt site, si poti sa zici ceva de aceasta mamaliga ?
- Ion Mironov
- Partener
este prinzatoare...mic si mare si mult
da..voi vedea si eu
- Ion Mironov
- Partener
sper ca stii de gluma dar intrebarea a fost initiata de tine.poti spune mai exact ce te intereseaza?
pai cine la testat, cum se comporta pe canal / balta, dc e mai special ca unul home made
eu daca tot comand as comanda mai multe doar ca sunt din BH si apoi transportul iar costa
eu daca tot comand as comanda mai multe doar ca sunt din BH si apoi transportul iar costa
nu stiu daca merita sau nu transportul pana in BH dar mamaliga trebuie folosita proaspata...
daca o bagi in camara si o folosesti dupa 2 saptamani nu stiu daca mai este la fel de buna...
daca o bagi in camara si o folosesti dupa 2 saptamani nu stiu daca mai este la fel de buna...
Critic echilibrat
da, am sunat si mi-au zis ca doar din martie, adica in 2 zile, vor incepe sa faca, si doar 5 zile e valabila
Am vazut pe Youtube filmul cu prezentarea prepararii mamaligii in discutie. Am o intrebare: se poate inlocui orzul cu orzoaica?Ion Mironov scrie:este prinzatoare...mic si mare si mult
Nu am gasit orz in piata.
Multumesc!
- florentiniuga
- Master Admin
Nu stiu daca asta ai vazut dar ideea e sa ai in combinatie mai multe tipuri de seminte, asa ca merge si orzoaica in loc de orz sau impreuna cu orzul. Aceasta reteta, preparata de Catalin Duta, este cea folosita de Dan Mitranescu si Vasile Ivan (Baboieru), inca de pe vremea cand impreuna rupeau podiumurile concursurilor.
Da, despre acest video e vorba. Multumesc.