Eu zic ca cel mai bine merge la twister alb cu sclipici si la pestisor viu
![big grin :D](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/4.gif)
Pestisorul viu nu e nalucafane141 scrie:Ce naluci folositi la salau ? Mai ales acum ca sa mai racorit....
Eu zic ca cel mai bine merge la twister alb cu sclipici si la pestisor viu
Drachkovitch au fost si raman primele.Si cele mai bune.Nu sunt admise in general in concursuri, dar asta e alta treaba.craparulsef scrie:Cele mai interesante mi s-au parut monturile Draskovich ..
craparulsef scrie:Domnu Cristi ... chiar daca monturile Drachkovitch nu sunt admise in concursurile oficiale, la care in mod evident noi deltaicii de rand, nu prea participam ... mai facem noi in zona, mai tot timpul, un fel de competitii seara, pe malul Dunarii, cand ne intoarcem de pe balta si aruncam din barca, sajoacele pe cheu.
Se aduna lumea, se fac comentarii, se trage cu ochiul, intrebari cu carul, raspunsuri mai putin ... apar si carcotasii, iar la final se stropeste cu bere pe "zidul chinezesc" !!! - ceva asemanator cu ce se intampla pe forum, cu singura diferenta ca nu ne putem aduna toti la o bere!
Avem si noi la Sulina zidul nostru ... care e mai vechi decat cel de la Crisan ... zid sadea european facut taman de europeni ...cristian505ro scrie:...... Am petrecut ani buni pe zidul chinezesc (mi-a placut mult expresia asta!) din Crisan...Revenind la nalucile pentru salau eu cele mai bune rezultate le-am avut la Drachkovitch si la shadurile verzi cu intarsii galbene de 5-7 cm.
Normal! Dar nu face obiectul acestui topic, care e despre naluci! Eu pana sa trec la competitii de crap am dat 30 de ani numai din barca, la trena, numai la baboi viu si am amintiri ca in Batranul si Marea. Dar de, nemaifiind stiucile si salaii pe care-i inhamam la ruseasca mea (am avut 3 si acum sunt la a 4-a) am trecut pe crap unde exemplarele peste 10 kg. sunt la ordinea zilei.craparulsef scrie: Raman la ideia ca tot obletul viu sau proaspat e mai bun !