Ordin prohibitie
Ordin prohibitie
Nu cred ca am nimerit unde trebuie, dar ce credeti de acest ordin?
http://www.legestart.ro/Ordin-nr-84-din ... 2NTYy).htm
http://www.legestart.ro/Ordin-nr-84-din ... 2NTYy).htm
Re: Ordin prohibitie
Chiar nu e nimeni curios si sa poata sa explice ceva.
Da. Este ORDINUL 84/189 privind prohibitia pescuitului pentru 2009.
Asta stiam si eu, prolema e ca prohibitia la stiuca tocmai sa terminat si noul odin o prelungeste cu 50 zile(in delta).
Alexandru, ai citit aici? forum.aventurilapescuit.ro/viewtopic.php?t=7206&start=15
Am citit acel articol si am ajuns la concluzia ca am dreptate, dar pe 8 aprilie plec 4 zile in delta si voi vedea.
Si totusi, ce articol ai citit? In adresa pe care ti-am dat-o, din pacate nu stiu de ce nu merge link-ul direct, Adrian Ionascu, nimeni altul decat cel care a intocmit planul ordinului de prohibitie pe anul acesta, vine si face clarificarile de rigoare, specificand ca stiuca este inchisa 50 de zile de la data intrarii in vigoare a ordinului iar dupa asta, este deschis, inclusiv la peste viu.
Eu din cite stiu un ordin, o lege, etc, este valabila din momentul publicarii in monitorul oficial deci din 09/03/2009. Sper sa ma insel.
Salut. Perioada de prohibitie generala este cuprinsa intre 13 aprilie si 11 iunie 2oo9.Pana trece prohibitia puteti pescui in lacuri private platind taxa de pescuit respectiva ceruta de fiecare patron in parte.Sa auzim numai de bine.Mircea13
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!
Citeste cu atentie ordinulAlexandru scrie:Eu din cite stiu un ordin, o lege, etc, este valabila din momentul publicarii in monitorul oficial deci din 09/03/2009. Sper sa ma insel.
- pescardeclean
- utilizator
Prohibitia mare a inceput astazi, iar la stiuca se deschide Vineri, asta in judetul Bihor pe toate apele publice