intrebare
- pompierulpescar
- utilizator
intrebare
Am dat telefon la AGVPS Prahova pentru a ma interesa de obtinerea permisului ANAPA. [vreau sa precizez ca d-ra sau d-na, ce a raspuns la telefon a fost foarte amabila] Am aflat cu stupoare ca voi fi pensionar de la varsta de 65 de ani. In prezent implinesc curand 6o. MAI AM de asteptat inca 5 ani sa ma numesc pensionar?
Re: intrebare
Da-mi si mie nr de tel sa ii intreb de taxe.
Mersi frumos!
Mersi frumos!
Poti sa fii bucuros ca inca esti considerat "tanar" !Pensionari sunt doar cei care platesc juma de taxa indiferent de varsta ! Nu incerca sa intelegi ca obosesti degeaba si dreptatea este tot a "lor"!Un parlit de politist este considerat "pensionar" si ala care a cotizat 40-50 de ani mai tre sa stea 5 ani daca nu cumva crapa pana atunci !Minti bolnave in tara stramba !pompierulpescar scrie:Am dat telefon la AGVPS Prahova pentru a ma interesa de obtinerea permisului ANAPA. [vreau sa precizez ca d-ra sau d-na, ce a raspuns la telefon a fost foarte amabila] Am aflat cu stupoare ca voi fi pensionar de la varsta de 65 de ani. In prezent implinesc curand 6o. MAI AM de asteptat inca 5 ani sa ma numesc pensionar?
- pompierulpescar
- utilizator
Nr. de tel. este 0244519521.Costul permisului este de 80 ron. Pentru a obtine permisul ANAPA, trebuie sa te inscrie pe un tabel si pe baza acestuia, sa obtina permisul. Ointreaga tevatura. Sa fiti iubiti!
mersi!