Olt
Moderatori: Sebastian, pharaoh
- Margescu Romeo
- senior
Re: Olt
Salutii,,,Cine a mai fost de curand pe olt ?.o fii apa tulbure ?. O mai vrea sa pape ceva?
- stefanflorin
- Veteran
am fost azi la barajul Draganesti si am prins vreo 25-30 de strapazani si 2 bibani la twister
PS: pe asa vreme ma mir ca i-am vazut culoarea.
PS: pe asa vreme ma mir ca i-am vazut culoarea.
Work is for people who can't fish!
- gabricenco adrian
- membru activ
sall la toata lumea....am vazut topicul .....si ma-am gandit sa va spun despre olt....am fost la peste acum doua saptamani ....am prins cam 2.5 kg dintre care un salau la 300 g in rest mult biban...am fost si acum o saptamana dar nu i-am vazut culoarea...in rest...ce pot sa va spun (bibanul are tenii...)vb serios ..m-am gandit ca este bine sa stie cat mai mult lume...este foarte pacatoasa avand in vedere ca se gaseste in muschi..si este greu de observat..(un vierme lung rozaliu..este in forma de spira)...mare grija!!
in rest toate cele bune..si fire intinse!!
in rest toate cele bune..si fire intinse!!
am fost luni la farcasele-pe partea cu draganesti in dreptul pilei(mici) pe dale: un ciortan la 2,5kg si 2-3kg de caras, ciortanul la waggler desigur si maine ma duc iarasi daca prind loc ca sau cam prins fratii de sfaraiala. fire-ntinse sa aveti!!
va salut! ati mai fost pe undeva? nu mai spuneti nimic?... Ca o paranteza,( de la un timp forumu aista este folosit in proportie de peste 80% pentru anunturi de (vanzari-cumparari) si daca o sa tina tot asa, tare imi e teama ca o sa se reduca numarul postarilor pentru cei care cu adevarat vor sa spuna ceva in ale pescuitului ... este o parere o parere personala.) eu am fost luni la Farcasele si am mai facut o victima printre ciortani-2kl- aprox. si cativa carasei la mal . PS. nevastamea zice: posteaza ma si tu ca zice lumea ca te lauzi! asa ca nu ai sta rau cu el in brate
- Fişiere ataşate
-
- Imag014.jpg
- pentru sfarsit de noembrie-pe olt parca-parca
- (38.44 KiB) Descărcat de 200 ori
- Margescu Romeo
- senior
Oltuleeee ,,,tu ai ingetat pe vremea asta ? Nimeni nu spune de tine nimic. Stiu ca tea invadat toti cu,, parasutele,, Mai poti?. Mai rezisti pana o da caldura sau o sa ramana de tine numai apa si malurilr?
Au fost doi amici ,ieri,in zona barajului de la Farcase...Erau doar trei pescari,care haladuiau pe maluri...Au incercat cu ..de toate.N-au avut, decat o trasatura la lanseta...Un bibanus,ce nu stia ce-i cu el in ac...Margescu Romeo scrie:Oltuleeee ,,,tu ai ingetat pe vremea asta ? Nimeni nu spune de tine nimic. Stiu ca tea invadat toti cu,, parasutele,, Mai poti?. Mai rezisti pana o da caldura sau o sa ramana de tine numai apa si malurilr?
ps/Incepu viscolu la olteni....Doamne,da' nu mai stii de mila?
- Dan Pescarul
- utilizator
pescuiesc pe Olt de ani buni de zile, bineînţeles numai cu permis şi nu pe perioada prohibiţiei. Mulţi vor spune că sunt un mare fraier, dar ... asta este. Ştiu din propria experienţă că la acestă dată locurile bune sunt ocupate, parcate rulote şi alte corturi care nu se mai ridică până nu dă îngheţul. Poate din această cauză, cât şi din faptul că nu pescuiesc cu nişte monturi sau momeli fenomenale nu am capturi deloc lăudabile, dar îndrăgesc recreerea şi ideea că aş putea avea un dril de vis.
Am mai spus, Oltul ca şi alte ape care nu au ,, stăpâni'' fermi, se braconează ,, în draci'' şi sunt convins că acest lucru se face cu complicitatea celor care ar trebui să aibe atitudine. Păcat, pentru că noi argeşenii am ,,migrat'' legal cu taxele la Slatina în speranţa că totuşi cineva , cel puţin va diminua acest genocid. Plase băgate ziua în amiaza mare, şiruri şi mai ştiu eu ce năzdrăvanii... mai nou au apărut paraşutele şi ecranele.
Despre perioada de prohibiţie, nici nu mai spun, sunt pescari... ca la focu' ăl mare.
Tuturor pescarilor cu permis, fir întins..... iar celorlalţi... uraţi-le voi !
Am mai spus, Oltul ca şi alte ape care nu au ,, stăpâni'' fermi, se braconează ,, în draci'' şi sunt convins că acest lucru se face cu complicitatea celor care ar trebui să aibe atitudine. Păcat, pentru că noi argeşenii am ,,migrat'' legal cu taxele la Slatina în speranţa că totuşi cineva , cel puţin va diminua acest genocid. Plase băgate ziua în amiaza mare, şiruri şi mai ştiu eu ce năzdrăvanii... mai nou au apărut paraşutele şi ecranele.
Despre perioada de prohibiţie, nici nu mai spun, sunt pescari... ca la focu' ăl mare.
Tuturor pescarilor cu permis, fir întins..... iar celorlalţi... uraţi-le voi !
- gabricenco adrian
- membru activ
salut...la toata lumea....a mai fost cineva la olt ...pana sa inceapa prohibitia??..
am pescuit pana in ultima zi pana sa inceapa prothibitia ,am prins la Podul Olt babusca frumoasa la culisanta ,ceva caras langa Arcesti-,bine nu e nicio diferenta ca si acum se pescuieste si se braconeaza la greu,doar numele de prothibitie.--
Ultimele stiri Olt...Ieri fura(scuzati perfectul simplu)doi amici in zona:Slatioara,Greci..in final la Farcase,la draglina (cele doua tzevi)in aval 50m...Cica,erau claie peste gramada...Au dat si ei ..Au prins ceva platici si caras...Oltu' e scazut...Multa lume,ca la balamuc...Unii da,altii nu...(la prins peste,of course)..Faceti ,cum credeti.. Fir intins!
- stefanflorin
- Veteran
maine ma gasiti acolo navigand printre salai si carasi de un kil
PS: nu tot ce tine in mana o undita se cheama pescar
PS: nu tot ce tine in mana o undita se cheama pescar
Work is for people who can't fish!
- Butaru Gabriel
- Veteran
Am fost la Olt la in data de 16/17-06-2010. In primul rand ce sa zic cred ca de la caldura de afara, jandarmi au luato razna nu credeam ca am sa vad asa ceva, cred ca un telefon dat din intamplare, ori nu s-au mai inteles la pret, ieri pe la orele 4 cand se cracana de ziua, jandarmeria era pe garla la cautat de braconieri, prima data am crezut ca o cautau pe Elodia, dar ne inselasem cu totii, cautau plase, setci, siruri si au gasit cateva, cu noi nu au avut treaba nici macar de acte nu ne-au cautat, daca nu este de la canicula asta din partea noastra felicitari.
- dianu marin catalin
- senior
si ati avut ceva rezultate,sa prezentat ceva pe mal k juvelnicu este la apa dupa cun se pare.si daca nu sunt intraznet unde anume ati dat pe olt