Olt
Moderatori: Sebastian, pharaoh
Re: Olt
Buna seara.
Din ce am auzit de la un prieten, jepcarii chiar daca sunt mai putini, sunt inca la datorie cu toate ca rezultatele nu mai sunt asa bune. Unii dintre ei s-au mutat pe Dunare unde extermina scobarul (au auzit ei ca este o specie daunatoare )
Din ce am auzit de la un prieten, jepcarii chiar daca sunt mai putini, sunt inca la datorie cu toate ca rezultatele nu mai sunt asa bune. Unii dintre ei s-au mutat pe Dunare unde extermina scobarul (au auzit ei ca este o specie daunatoare )
Pescuiesc deci Exist
Astia cred ca fac sarbatorile la fatza locului si sarbatoresc prin munca !! Dar cum anunta astia vremea in incalzire s-ar putea sa se mute din nou si rezultatele sa fie din ce in ce mai bune . Acum ca si scobarul este daunator , cred ca spre sfarsitul saptamanii devin chiar toate speciile daunatoare !!
de catre ezekiel » 29 Noi 2011, 11:34
Astia cred ca fac sarbatorile la fatza locului si sarbatoresc prin munca !!
Mare dreptate ati avut. In ziua da Craciun am trecut in drum spre bunicii mei pe la barajul de la Izbiceni. Pe malul judetului Teleorman,erau circa 30-35 de 'pescari' care se luptau sa extermine speciile de pesti daunatoare(platica,caras,salau,ciortan etc) de pe Olt. Acelasi lucru se intampla ieri si pe Dunare, in zona chesonului din Turnu Mgurele.
Acum incepesa imi para rau ca nu m-am apucat de vanatoare pentru ca in aceste zone s-au inmultit foarte mult ANIMALELE SALBATICE (BRACONIERU FOMISTOVULGARIS)
de catre ezekiel » 29 Noi 2011, 11:34
Astia cred ca fac sarbatorile la fatza locului si sarbatoresc prin munca !!
Mare dreptate ati avut. In ziua da Craciun am trecut in drum spre bunicii mei pe la barajul de la Izbiceni. Pe malul judetului Teleorman,erau circa 30-35 de 'pescari' care se luptau sa extermine speciile de pesti daunatoare(platica,caras,salau,ciortan etc) de pe Olt. Acelasi lucru se intampla ieri si pe Dunare, in zona chesonului din Turnu Mgurele.
Acum incepesa imi para rau ca nu m-am apucat de vanatoare pentru ca in aceste zone s-au inmultit foarte mult ANIMALELE SALBATICE (BRACONIERU FOMISTOVULGARIS)
Pescuiesc deci Exist
Niciodata nu e prea tarziu !!
Problema e ca daca mai dureaza vremurile astea mult , si se imput si mai tare , trebuie sa ne asteptam la orice , ca la '907 , furci , topoare , coase si altele.......si nu strica un permis de port-arma , ca nu se stie de unde ni se trage !!
Problema e ca daca mai dureaza vremurile astea mult , si se imput si mai tare , trebuie sa ne asteptam la orice , ca la '907 , furci , topoare , coase si altele.......si nu strica un permis de port-arma , ca nu se stie de unde ni se trage !!
AM FOST ASTAZI LA SLATIOARA. CATEVA POZE AVETI MAI JOS. EU AM DAT LA PUTA CU UN VIERMUS PE AC SI NIMIC. ERAU NISTE ,,PESCARI" CU BARCA CARE DADEAU CU PROSTOVOLUL SI CU PARASUTA. EI SCOTEAU CATE UN CARAS SAU BIBANEL. NISTE NESIMTITI AU IESIT EXACT PE LANGA MINE...AU GOLIT BARCA SI AU UMPLUT SACUL:(
- ionutzmihai
- junior
parerea mea este ca toti acei domni care participa la concursuri sa mai lase baltile private (dupa parerea mea sunt niste crescatorii in care este aproape imposibil sa nu prinzi peste)si sa vina la pescuit pe olt sa vada si ei masacrul pe care il fac animalele de acolo ,poate asa o sa traga si ei un semnal de alarma...daca le pasa.......eu momentan sunt in Spania si aici se prinde peste frumos pe ebro .....bineinteles romani cat cuprinde cu manele, gratare in ciuda faptului ca nu ai voie cu foc si mormane de mizerie .......si aici au inceput cu plase si va spun sincer daca o sa am ocazia sa vad un roman cu plasa pe ebro il leg cu bolovani si il arunc direct in apa .......am glumit o sa sun doar la politie si o sa fie de ajuns pentru ca e mancat .......in primavara o sa ajung acasa si o sa merg la pescuit pe olt sper sa prind ceva ....
- dianu marin catalin
- senior
noutati ceva pe la babiciu,rusanesti sau izbiceni?????
- AcidAzotic
- membru activ
Noutatile pe care vrei sa le afli , nu cred ca sunt despre pescuit ca inca este prohibitie pt. vreo trei saptamani.dianu marin catalin scrie:noutati ceva pe la babiciu,rusanesti sau izbiceni?????