Mostistea
Moderatori: Sebastian, pharaoh
Mostistea
As dori sa merg la Mostistea la sfarsit de saptamana,si din informatiile pe care le am sunt portiuni ,dar nu stiu care,unde este valabil permisul de pescuit.Ma refer aici la zonele din dreptul comunelor Manastirea,Coconi,Bosneagu,Ulmu,Sultana,Faurei.Ma ajuta-ti va rog cu aceasta informatie,bineinteles cei care cunosc zona.
Multumesc
Multumesc
- cristian matei
- senior
Re: Mostistea
parca pe canalul DOROBANTU pana la varsare in Dunare - km flv 401. sanatate!
Cristian Matei
Multumesc,
In afara de canal,vreau sa plantez pe balta mare!
In afara de canal,vreau sa plantez pe balta mare!
Invidiosilor!!!
Chiar nu spune nimeni nimic?
Chiar nu spune nimeni nimic?
N-am mai pescuit pe Mostistea de vre-o 12 ani ...daca te duci sa plantezi si prinzi cel mult 2 platici mari sa-mi spui si mie !costelino scrie:As dori sa merg la Mostistea la sfarsit de saptamana,si din informatiile pe care le am sunt portiuni ,dar nu stiu care,unde este valabil permisul de pescuit.Ma refer aici la zonele din dreptul comunelor Manastirea,Coconi,Bosneagu,Ulmu,Sultana,Faurei.Ma ajuta-ti va rog cu aceasta informatie,bineinteles cei care cunosc zona.
Multumesc
O sa te anunt George
Mai incerc o data sa cer informatii.
Cred ca mai repede imi raspunde Gogu de la Vaslui.
Frate, cauta sa mergi in alta parte. Acum 3 ani cand am fost acolo, au venit la 20 de m. in fata noastra si bagau plase, dupa care au inceput sa bata cu vaslele in barci. Vreo doi pescari au incercat sa-i roage sa ne ocoleasca, dar raspunsul a fost cel putin trivial. Nu cred ca mai are potentialul care il banuiesti
P.s. Gogu cred ca este la ,,grecu'' si urmareste meciurile de la C.M.
Ocroteste natura, merita!
Tot ce inseamna Mosistea Mare si canalul Dorobantul, corespunde cu un braconaj salbatic. Nu are sens sa pierzi timpul acolo la pescuit chiar daca e tax free.
Taxa pe Dorobantu este de 20 lei si in afara de carasei palmasi na-i sa vezi. In schimb poti vedea monofilamente cu duiumul.Laurentiu scrie:Tot ce inseamna Mosistea Mare si canalul Dorobantul, corespunde cu un braconaj salbatic. Nu are sens sa pierzi timpul acolo la pescuit chiar daca e tax free.
Fir intins!
Costelino, cred ca te-ai convins, atat in privinta baltii,cat si in pimirea de informatii certecostelino scrie: Mai incerc o data sa cer informatii.
-
- VIP+++
prapad am facut aseara ca sa imbatat Kirianis ca batut ai lui si nea dat Alescandrion vechi da 12 ani si sa ales prafu da noi pana la meciu cu Franta ! apropouse da Franta ,ie muci astia si noi si mai muci ca nea lasat acasa o echipa da flegmatici ! rusine lu cocosu galic si falic mai putin !iorgu scrie:Frate, cauta sa mergi in alta parte. Acum 3 ani cand am fost acolo, au venit la 20 de m. in fata noastra si bagau plase, dupa care au inceput sa bata cu vaslele in barci. Vreo doi pescari au incercat sa-i roage sa ne ocoleasca, dar raspunsul a fost cel putin trivial. Nu cred ca mai are potentialul care il banuiesti
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
-
- VIP+++
ioti raspund da cine dracus ie mostistea asta ? ie rau da la noi da la moldova ?costelino scrie:O sa te anunt George
Gogule am intuit bine, unde erai Cred ca este mai greu cu recuperarea initiala a greutatii capului De obicei cand cad in sprit prelungit, a doua zi am un cap greu, cat o banita plina
Mostistea este o mare acumulare de apa care acum 15-18 ani facea ravagii printre pescari cu exemplarele frumoase, prezente aproape la oricine si la fiecare partida. Acum 3 ani cand am fost acolo, langa o statie de pompare apa pentru irigatii, disparuse si statia si pompele si tevile care au fost dezgropate pe o distanta de circa 1km. Mai continui
-
- VIP+++
nu tine la mine ca am capu mare !iorgu scrie:Gogule am intuit bine, unde erai Cred ca este mai greu cu recuperarea initiala a greutatii capului De obicei cand cad in sprit prelungit, a doua zi am un cap greu, cat o banita plina