Te rog sa nu folosesti pluralulcraparulsef scrie: Bre, am obosit sa tot caut pa acilea, parca am fi in Pierduti in spatiu ...
UNA PE ZI
Reguli forum
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
Re: UNA PE ZI
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Si hai sa mai fie una, ca tare ma starneste cineva ...
Jocurile de culise :
Jocurile de culise :
- stefan_kwr
- Veteran
Domnu Sorin, ar trebui schimbat titlul topicului, in doua pe zi
hai ca ma incumet si eu cu una ,care desi nu imi apartine,ma incanta
- Fişiere ataşate
-
- 656.jpg (3.53 KiB) Vizualizat de 3193 ori
Stefane, cate trebuie ... da aici nu ne domnim, eu sunt simplu : Sorin. Sau vrei sa fiu si eu oficial ... Domnu Stefan ?stefan_kwr scrie:Domnu Sorin, ar trebui schimbat titlul topicului, in doua pe zi
- craparulsef
- Veteran
Scuze profu ... parca as fi in "Pierduti in spatiu" ... da ziceam asa da ochii lumiisorin1362 scrie:Te rog sa nu folosesti pluralulcraparulsef scrie: Bre, am obosit sa tot caut pa acilea, parca am fi in Pierduti in spatiu ...
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Nu, nu, si "Pierduti" trebuie sa fie la singularcraparulsef scrie:Scuze profu ... parca as fi in "Pierduti in spatiu" ... da ziceam asa da ochii lumiisorin1362 scrie:Te rog sa nu folosesti pluralulcraparulsef scrie: Bre, am obosit sa tot caut pa acilea, parca am fi in Pierduti in spatiu ...
- stefan_kwr
- Veteran
OK. Nu trebuie sa fii oficial, dar m-am gandit ca este o oarecare diferenta de varsta...sorin1362 scrie:Stefane, cate trebuie ... da aici nu ne domnim, eu sunt simplu : Sorin. Sau vrei sa fiu si eu oficial ... Domnu Stefan ?stefan_kwr scrie:Domnu Sorin, ar trebui schimbat titlul topicului, in doua pe zi
110-120 cm este de ajuns...dar cum vede sa mearga???sebastian scrie:hai ca ma incumet si eu cu una ,care desi nu imi apartine,ma incanta
- craparulsef
- Veteran
Sorine asta tot eu is bre, sau Gogu, ca are mustata?sorin1362 scrie:Si hai sa mai fie una, ca tare ma starneste cineva ...
Jocurile de culise :
Daca sunt eu ... iti multumesc ca ai dat inapoi sapca pa care in mazzgalicea ca cand aveam caciula o vazui la matale pa cap. Bre ce e al meu, al meu sa fie! Nu insusi ce nu iti apartine ... sau poate am avut caciula si eu candva?
Off-topic la off-topic trage !craparulsef scrie:... da bre inapoi lu ofticosu cum spui matale mazgalicele da dinainte. sau o stergi si pe asta de pe topicul lu matale?
Bre, am obosit sa tot caut pa acilea, parca am fi in "Pierduti in spatiu" ... ma opresc aici si ma apuc de o noua mazzgalice...
Gogu cu OPC-ul lui a stricat...Gogu sa repare !
- craparulsef
- Veteran
Aicea nu pot Sorine ca e chestie de copy_rigla da aia ... asa e titlu lu filmu ala.sorin1362 scrie:...Nu, nu, si "Pierduti" trebuie sa fie la singular
Ce bre ai uitat deja din copilatura noastra? Era bre un serial alb negru ca al nostru ... de dispareau unii cu farfuriili cu tot!!!
- craparulsef
- Veteran
George, stai nitel ca nu inteleg aci cum e cu oftatul lu topicul asta ... ca nare regulili de la inceput ca altili.gor965 scrie:...Off-topic la off-topic trage !
A inceput cu unu care arunca cu lanseta in new stil si asa a mers in continuare pana m-am procopsit cu cercele de la magazinu lu rapitoru ... dupa care cu freza lu panku si .... pana la ciorica de zbura pa da sus paste niste aventurieri aflati la jonctiune si care scapa ceva din cioc. Zii matale care e regulile ca poate ma las de mazzgalice!?
P.S. Multumesc pentru linku cu mazzgalicele pierdute! Raman dator!
Off-tatul la topicul asta e simplu...se face in stilul caricaturo-umoristic , si-atat !craparulsef scrie:George, stai nitel ca nu inteleg aci cum e cu oftatul lu topicul asta ... ca nare regulili de la inceput ca altili.gor965 scrie:...Off-topic la off-topic trage !
A inceput cu unu care arunca cu lanseta in new stil si asa a mers in continuare pana m-am procopsit cu cercele de la magazinu lu rapitoru ... dupa care cu freza lu panku si .... pana la ciorica de zbura pa da sus paste niste aventurieri aflati la jonctiune si care scapa ceva din cioc. Zii matale care e regulile ca poate ma las de mazzgalice!?
P.S. Multumesc pentru linku cu mazzgalicele pierdute! Raman dator!
- craparulsef
- Veteran
George, daca tu spui, eu voi respecta intocmai, pana la prima abatere de la regula caricaturo-umoristica... dupa care nu mai raspund de offuri si alte alea, punct si mai revin peste 2 zile!gor965 scrie:...
Off-tatul la topicul asta e simplu...se face in stilul caricaturo-umoristic , si-atat !