UNA PE ZI
Reguli forum
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
Re: UNA PE ZI
Dupa cum spuneam, i-a venit randu' si lu' Tziri ... Mare om si asta, aiaiaiai ,... da' numai pe cont propriu. Credeti ca marii oameni de afaceri europeni, care vin sa macelareasca mistretii de la Balc, ne vor ridica de bracinari ? Naaaa, pai cate tari africane ati vazut sa fie "ridicate" dupa partide de vanatoare ? Poate doar seful de trib a fost "ridicat" ...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
jos palaria,nea sorine mare talent aveti,si mare dreptate,daca ar darui macar 5la suta din bogatasi tari ptr acei oameni sarmani,nu cred ca sar ajunge la asemenea dezastre, inca o data felicitari ptr ce realizati ptr noi,in fiecare zi ne incintati cu ceva frumos.tot inainte
Multam Nicule pentru aprecieri, da' daca ma mai iei cu nea' sau cu alte chestii de genul asta, care ma fac sa ma simt matusalemic ... sa stii ca te gasesc si te bat cu basca uda. Si sa fie valabil pentru toti : AICI, PE FORUM, CAT SI PE MALUL APEI, TOTI SUNTEM EGALI, INDIFERENT DE VARSTA SI DE FUNCTIE ... TOTI SUNTEM "TU", "MA", "BRE", "MEY", etc., s.a.m.d.nikalai scrie:jos palaria,nea sorine mare talent aveti,si mare dreptate,daca ar darui macar 5la suta din bogatasi tari ptr acei oameni sarmani,nu cred ca sar ajunge la asemenea dezastre, inca o data felicitari ptr ce realizati ptr noi,in fiecare zi ne incintati cu ceva frumos.tot inainte
Eheeei ... ca pe malul apei nu suntem intotdeauna egali ca realizari. Chiar daca stim (in sinea noastra) ca suntem superiori in dibacie si dotari, ca putem sa-i bagam in buzunarul de la slip pe ceilalti, de multe ori se intampla s-o luam peste bot ...
Cica dosarul transferurilor se apropie de final. Si au comparut in fata instantei toti dubiosii din fotbalul romanesc, inclusiv ala cu valiza. Dar, oare, cum se face ca nucleul se numeste Becali ? Pai astora atat de bine le-a mers, ... au castigat caramizi de euroi, ... au facut tot ce-au vrut. Si-au facut si-au dres ei ani in sir ... si nu s-a legat nimeni de ei, incat au ajuns sa creada ca ceea ce fac e perfect legal. Ei, ca acuma, cand le ofera instanta niste ani cu executare, ... incep dumnealor sa turbeze, sa dea din picioare, sa urle, sa interpreteze legile noastre subrede dupa propriul interes.
Cel mai isteric? Pai cel caruia nu-i incape flegma in gura si considera ca, din cand in cand, se cade s-o elimine la cateun post TV ... in direct. Giovani, acest mascalzone al fotbalului, ameninta ca vine "familia" la putere si vedem noi pe dracu' gol.
Ia uite-te dom'le, am avut tot felul de shefi de-a lungul istoriei : romani, turci, fanarioti, unguri, nemtzi, ... iar mai nou se anunta niste machedoni ori albanezi ori ce or fi ei, ca toti bolborosesc la fel limba romana.
Oare daca un om simplu ar face un asemenea circ in sala de judecata ... cam ce-ar pati ?
Cel mai isteric? Pai cel caruia nu-i incape flegma in gura si considera ca, din cand in cand, se cade s-o elimine la cateun post TV ... in direct. Giovani, acest mascalzone al fotbalului, ameninta ca vine "familia" la putere si vedem noi pe dracu' gol.
Ia uite-te dom'le, am avut tot felul de shefi de-a lungul istoriei : romani, turci, fanarioti, unguri, nemtzi, ... iar mai nou se anunta niste machedoni ori albanezi ori ce or fi ei, ca toti bolborosesc la fel limba romana.
Oare daca un om simplu ar face un asemenea circ in sala de judecata ... cam ce-ar pati ?
Fratilor, s-a scumpit iar carburantul ... Ca de multe alte dati, am stat stramb si am incercat sa judec drept ... "de ce ?"
Deci tara noastra, care are resurse de titei, are pretul la pompa mai mare decat tarile care n-au strop de resurse. Ei, ce avantaj am eu ca-s cetatean roman ? Cred ca niciunul. Dar, ... stiu niste cetateni, mai altfel, care si-au creat niste averi pe chestia asta , de nici urmasii urmasilor lor nu au nevoie sa-si prezinte CV-ul pe undeva. Unul din astia e Dan Costache Patriciu, zis si Dinu Paturica. Ma mir ca individul n-a fost infundat in atatia ani ... Probabil ca sunt multi manjiti ... parca vad o trupa de petrolisti cu fetele negre, avansand cu incetinitorul ca intr-un film turnat pe platourile americane.
PS : Cica pe un alt un platou, cel al Marii Negre, s-a descoperit un mare zacamant de gaz. Hai sa vedem cine va pune ghearele si pe asta ...
Deci tara noastra, care are resurse de titei, are pretul la pompa mai mare decat tarile care n-au strop de resurse. Ei, ce avantaj am eu ca-s cetatean roman ? Cred ca niciunul. Dar, ... stiu niste cetateni, mai altfel, care si-au creat niste averi pe chestia asta , de nici urmasii urmasilor lor nu au nevoie sa-si prezinte CV-ul pe undeva. Unul din astia e Dan Costache Patriciu, zis si Dinu Paturica. Ma mir ca individul n-a fost infundat in atatia ani ... Probabil ca sunt multi manjiti ... parca vad o trupa de petrolisti cu fetele negre, avansand cu incetinitorul ca intr-un film turnat pe platourile americane.
PS : Cica pe un alt un platou, cel al Marii Negre, s-a descoperit un mare zacamant de gaz. Hai sa vedem cine va pune ghearele si pe asta ...
Iata ca intram in postul sfintelor sarbatori de Paste, perioada in care cu totii ar trebui sa fim mai buni, mai ingaduitori cu aproapele. Tocmai de aia, topicul va lua o pauza, pentru a nu supara pe cei ale caror moravuri trebuiesc indreptate.
Dar mai poate incapea pana atunci o chestie ... Tot vad pe la TV-uri o reclama cu Rosia Montana, cum ca unii iesiti de mult la pensie ar vrea sa ia muntii in piept. Cica vor sa intre in abataj, desi abia isi taraie bashinile in turul pantalonilor...
Saaauuu (vorba lu' Jiji) ... am putea face o anal-ogie cu trimitere directa la "Brokeback mountain"(rupt in cur undeva prin munti - in traducere), unde unu' i-o trage la altu' si apoi amandoi se tzuca fericiti. Adica, mai pe inteles, vine unul de peste mari si tari...ne-o trage si pleaca. Pleaca si cu aurul si cu satisfactia ... , iar bietii de noi ramanem sa tragem ponoasele ... ca sa tragem si noi ceva.
Ceva similar s-a intamplat cu cativa ani in urma, langa Baia-Mare ... cand Transgold a cumparat de la statul roman niste halde de minereuri, le-a procesat, s-au ales cu multe tone de aur, apoi au plecat lasand in urma niste iazuri pline cu cianuri. Apoi, cum era si normal, la o inundatie iazurile s-au rupt si au poluat raurile, inclusiv Tisa. A urmat un scandal de proportii cu vecinii unguri, care au mare grija de fauna acvatica ,...nu ca noi.
Apai, "dragi" conducatori pe care poporul i-a votat, de ce credeti voi ca Ceaushila n-a admis procesarea acelor halde de minereuri ? Ai ? Aud ? Iaca va spun eu : deoarece, pana si un pantofar era mai constient ...
Dar mai poate incapea pana atunci o chestie ... Tot vad pe la TV-uri o reclama cu Rosia Montana, cum ca unii iesiti de mult la pensie ar vrea sa ia muntii in piept. Cica vor sa intre in abataj, desi abia isi taraie bashinile in turul pantalonilor...
Saaauuu (vorba lu' Jiji) ... am putea face o anal-ogie cu trimitere directa la "Brokeback mountain"(rupt in cur undeva prin munti - in traducere), unde unu' i-o trage la altu' si apoi amandoi se tzuca fericiti. Adica, mai pe inteles, vine unul de peste mari si tari...ne-o trage si pleaca. Pleaca si cu aurul si cu satisfactia ... , iar bietii de noi ramanem sa tragem ponoasele ... ca sa tragem si noi ceva.
Ceva similar s-a intamplat cu cativa ani in urma, langa Baia-Mare ... cand Transgold a cumparat de la statul roman niste halde de minereuri, le-a procesat, s-au ales cu multe tone de aur, apoi au plecat lasand in urma niste iazuri pline cu cianuri. Apoi, cum era si normal, la o inundatie iazurile s-au rupt si au poluat raurile, inclusiv Tisa. A urmat un scandal de proportii cu vecinii unguri, care au mare grija de fauna acvatica ,...nu ca noi.
Apai, "dragi" conducatori pe care poporul i-a votat, de ce credeti voi ca Ceaushila n-a admis procesarea acelor halde de minereuri ? Ai ? Aud ? Iaca va spun eu : deoarece, pana si un pantofar era mai constient ...
Va salut fratilor, dupa o perioada lunga. Multe evenimente se petrecura...de parca dracu isi baga coada tomna atunci cand te prinde cu garda un pic coborata. Ei, da-l dreq pa dracu si sa ne vedem de ale noastre ... care-s mai ale dreq Deci va doresc la toti sa sarbatoriti frumos alaturi de cei dragi, sa chefuiti bine ... !!! Sa ciocniti oua multe, ca doar astea-s pe bune, ... ca de poimaine iar ne "spargem" cu ouale de strutz si galbenush de potarniche.
De-acuma putem sta linistiti. Procesul "valiza" si-a dat greatza. Jiji e iar mare si sfant. Ciobanul "barba-cu-oaie" e iar la surf ... ca i-a venit iar valul. Deci e iar pe val ... ca parca nu demult era pe muntele Athos. Foarte interesant este ca justitia pare a fi diferita de logica noastra, atat pe plan terestru, cat si extra...Deci ciobanashul face pacate cat Berila, iar apoi, printr-o simpla spovedanie i se iarta totul ??? Insa asta o vom vedea doar la Judecata de apoi ... ca probabil acolo nu merge faza cu valiza
Din nou si iara Jiji ... mai fratilor, asta imi otraveste existenta. Eram stelist pe vremea cand oile il invatau pe Jiji sa behaie. Acum a ajuns prozelitul sa ma invete pe mine dex-ul si lex-ul ... ai de zilele mele. Oare cum de-ai ajuns Steluta mea la cheremul unui nimeni ... ?
Cam tot la fel cum a ajuns tara asta pe mana unor nimenisorin1362 scrie:Oare cum de-ai ajuns Steluta mea la cheremul unui nimeni ... ?
- florentiniuga
- Master Admin
Nu-l provoca!mircea62 scrie:Cam tot la fel cum a ajuns tara asta pe mana unor nimenisorin1362 scrie:Oare cum de-ai ajuns Steluta mea la cheremul unui nimeni ... ?
Cica un fenomen foarte interesant se petrecu mai deunazi prin Sahara. Se evaporara de acolo nishte chestii, ca apa nu prea avea cum ... Si acele chestii o luara, in mod misterios, razna pe cale aeriana. Acuma, deci in acest moment, nu se stie precis repartitia chestiilor prin diverse coltzuri ale lumii. Cert e ca noi ne-am ales, ca deobicei, doar cu nishte praf ... probabil praful de pe tobele bashtinashilor...
- Desideiu Bogdan
- Veteran
daca nu se poate petrolul , macar un harem
Ehei, Bogdane ... se pare ca doar cu un harem de impostori ne-am pricopsit ... si asta imediat dupa "revolutie". Ca comunistii (scuzati cacofonia, da' asa dadea, si oricum nu ma puteam rabda sa n-o utilizez) au facut revolutia in interesul lor, s-au capatuit si inca se mai capatuiesc ... pe ici pe colo, ca "e" batrani deja si gura lor stirba, incet, incet, numai posmagi muietzi mai mesteca. Insa au mai fost unii pe care i-a prins "revu" relativ tineri, inimosi si devotati. Un exemplu elocvent e nea Militzica de la Ligaaa ... Aceasta cutie de tabla goala care zornaie din ce in ce mai tare. Ca oamenii sunt asemeni unor cutii de tabla ... cu cat sunt mai goale, cu atat fac zgomot mai mare Individul (a se citi Mitica) devine pe zi ce trece un dictator. A avut de la cine sa invete, ca doar a fost prin conducerea Viitorului Scornicesti ... sa traiesti, Mitica. Deci nu mai ai voie pe stadioane cu benere, cu injurii, cu vocea ridicata ... Plus altele pe care le stim, dar justitia nu le "poate" dovedi.Nu imi dau seama cum de-a reusit sa ocupe o asemenea functie, atatia ani de zile ... probabil tot intorcand-o ca la Ploiesti ... sa traiesti, Mitica. Si uite de aia e fotbalul romanesc in rahat, din cauza la unii d'ashtia.
Hopa! Era sa uit... Stiti cate "j" de zeci de mii de euroi are militzica rata lunara la banca ? Ha ? Nu ? Va spun eu : "tz"
Hopa! Era sa uit... Stiti cate "j" de zeci de mii de euroi are militzica rata lunara la banca ? Ha ? Nu ? Va spun eu : "tz"
Fratilor, daca Prigoana ajunge primarul capitalei, va rezolva problema cainilor fara stapan (zice el) ... Asta e ca si cum ar zice ca palestinienii si israelienii se vor intalni in Fasia Gaza si se vor tzuca ... si vor petrece ani in sir, ca le-a trecut supararea ...
Oare de ce nu-si propune niciun candidat sa faca din Bucuresti un "Mic Paris" ... asa cum se zice ca a fost odinioara ?
Ca primarii care au fost, gen Halaicu si Lis, inafara de o pata de culoare (uneori verde) ... fsss
Oare de ce nu-si propune niciun candidat sa faca din Bucuresti un "Mic Paris" ... asa cum se zice ca a fost odinioara ?
Ca primarii care au fost, gen Halaicu si Lis, inafara de o pata de culoare (uneori verde) ... fsss