Inca o data se adevereste faptul ca unii cauta conversatie, ori polemica, ori pur si simplu bagare in seama. Si le iese, deoarece sunt altii care musca momeala. Uite asa e si ... hai sa-i zicem Petrica... ce a pus o simpla intrebare

Intrebarea era fabuloasa ... cum se fierb boabele de porumb

Pai e foarte complicata treaba : trebuie sa strangi lemne, sa aprinzi focul, sa pui ceaunul cu apa la fiert ... etc. Si ca se fierb pana incep sa se exfolieze (boabele), si ca se adauga zahar ca sa se stranga inapoi coaja, si ca indiferent cat CSL ai baga, boabele de porumb isi trag doar atat cat trebuie (niciodata mai mult

), si ca e indicat sa se adauge "condimentele" dupa fierbere, deoarece isi pot schimba proprietatile ... si uite asa am putea sta pana dimineata in jurul ceaunului tot dandu-ne cu parerea. In concluzie, intai dai consistenta boabelor (prin fierbere), apoi le bagi ingredientele, adica : betaina, robinred, multimino, CSL, tiger nuts, etc. ,si le lasi sa dospeasca pana iti soptesc ele : " baga-ne in carlig". Dar asta inseamna reteta personala. Marele shaman al atelierului infopescar ar putea sa ne dezvaluie mai multe ... da' nu si-a aratat cam demult barbutza
