si poze
Reguli forum
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
- cris71tian72
- senior
Re: si poze
Oare de vina o fi criza economica ?Pesti o simt ?
- Margescu Romeo
- senior
Or fi fost cu aroma de carasel.....
L-am prins asta toamna pe Delta Tisei printre crapi, carasi, babusti si rosioare, si si-o zis in sinea lui, "toti mananca numai eu nu?" Se pregatea de iernat sau de recesiune?
- stefanflorin
- Veteran
acum ceva timp pescuind pe o balta la zavideni (pe olt) in luna noiembrie intrati in apa cu vergile pana mai sus de genunchi la pielea goala (chiloti) eu si alte zeci de oltenasi prindeam cam la fiecare 4-5 carasi si cate un biban la mamaliga, cred ca era concurenta asa de mare incat nu mai conta de ce natura e momeala. Si nu trageau pe cadere, uneori chiar si la 5 min dupa ce aruncam. Si nu era criza economica atunci...iti dai seama acum? daca intru la chiloti in apa ies femeie
Work is for people who can't fish!
- Margescu Romeo
- senior
Mai trgic ar fi sa intre o femeie si sa iasa barbat Ia zi unde la fosta balastiera ?stefanflorin scrie:acum ceva timp pescuind pe o balta la zavideni (pe olt) in luna noiembrie intrati in apa cu vergile pana mai sus de genunchi la pielea goala (chiloti) eu si alte zeci de oltenasi prindeam cam la fiecare 4-5 carasi si cate un biban la mamaliga, cred ca era concurenta asa de mare incat nu mai conta de ce natura e momeala. Si nu trageau pe cadere, uneori chiar si la 5 min dupa ce aruncam. Si nu era criza economica atunci...iti dai seama acum? daca intru la chiloti in apa ies femeie
- stefanflorin
- Veteran
nu stiu exact cum se numea balta, stiu decat ca trebuia sa trecem pe "pasarela" care mai degraba erau niste ramasite de fier doamne ce-mi tremurau picioarele...si era in stanga pasarelei, banuiesc ca de balastiera e vorba.
Work is for people who can't fish!
- Margescu Romeo
- senior
Acum a reconstruit cineva pasarela,de fapt banda ,se poate trece pe partea cealalta fara probleme.Mai ramane de lamurit pestele sa traga.Cine stie poate ne vedem pe acolo.Tinem legatura.stefanflorin scrie:nu stiu exact cum se numea balta, stiu decat ca trebuia sa trecem pe "pasarela" care mai degraba erau niste ramasite de fier doamne ce-mi tremurau picioarele...si era in stanga pasarelei, banuiesc ca de balastiera e vorba.
- stefanflorin
- Veteran
Pentru cei care isi doresc marea captura.
O mai doriti?
O mai doriti?
Yes, eu sunt mai mare decat viermisorul! sau
Odata cu criza mondiala au intrat si pestii...la apa? sau
Atac viermisor la peste?!?!
Odata cu criza mondiala au intrat si pestii...la apa? sau
Atac viermisor la peste?!?!
- Adam Mihai
- membru activ
Va rog dragi admini si moderatori scuzati-ma ca nu bag poza cenzurata , deoarece poza nu ar mai avea haz . Imi mai cer o data scuze stuff-ului .
!!! F!R !NT!NS !!!
Masina de cusut fara ac !m33hay scrie:Va rog dragi admini si moderatori scuzati-ma ca nu bag poza cenzurata , deoarece poza nu ar mai avea haz . Imi mai cer o data scuze stuff-ului .
Speram ca asta sa-si revina,
Sa nu se creada, o masina !
Ar vrea sa fie campion,
Da-i lipseste-un ,..."pinion" !
Cand te uiti atent la poza,
Zici ca-i a naibii facatura,
Trei "pinioane" nu-s pe "roza"
La cap ,la ochi dar si la gura !