Aveai dreptatae ca CE ?tavimai scrie:Lamurire
Cand mai sus scriam de tepe,
Gor veni sa ma intepe !
M-am decis atunci deodata,
S-o las moale,s-o las balta...
Dar nitel mai spre ...Craciun,
Mi-a "sosit" exemplul bun :
Uite Gore la "vanzari"
Cum iei "tun" la cumparari !
Ca fu ,cam ..."degerata ceapa",
Si tare evidenta TEAPA !
Sustineai c-aci e "templu"
Si-ti dau frate ,...azi exemplu !
Si-atunci tre sa recunosti...
Nu sa-i crezi pe toti ..."mai prosti "!
Vede tot "nărodul" frate,
Ca atunci...AVEAM DREPTATE !
Matale o dai in versuri ...eu o dau in explicatii...c-asa-i in tenis !
Discutia la acel moment era privitoare la cu totul alt aspect al postarilor in cadrul anunturilor de vanzare-cumparare.
Se punea problema pretului corect (cu toate ca doar negocierea directa stabileste pretul) iar acum se pune problema unei lipse de informare (corecta) asupra starii unui bun ,de care se face direct raspunzator vanzatorul ...cu mentiunea ca noi nu stim exact cum au decurs negocierile (detalii ,poze ,stabilire pret ,etc....ca sa nu zic de vorba aia : casca bine ochii ca sa nu casti punga !)
Spuneti-mi clar unde vedeti greseala staff-ului tehnic si in general ce sugestii aveti ca sa nu mai avem 1 problema la ...1000 DE TRANZACTII FACUTE IN NUME PERSONAL !!! Concret ,ce sa facem ? ...sa le luam CNP-ul ,sa-i punem sa-si filmeze produsele in rezolutie HD ?...sa cerem garantie materiala ,pana la finalizarea tranzactiei ?
Nu ma pricep la versuri ,dar ti-as scrie eu : AVEAM DREPTATE , ptr. fiecare tranzactie incheiata cu succes ca sa realizezi si dumneata care-i procentul de "uscaciuni ale padurii " in cadrul acelei rubrici !