Recomandare fir rezistent la abraziune
Moderator: florentiniuga
Recomandare fir rezistent la abraziune
Salut! Caut un nailon in jur de 0,35-0,40 cat mai rezistent la abraziune (scoici). Am incercat pana acum Trabucco, Ultima Hard Core, Krystonite si inca cateva, dar nu sunt multumit! Deci, daca aveti recomandari, exprimati-va va rog!
Re: Recomandare fir rezistent la abraziune
Eu folosesc pe Dunare si in Delta carp expert multicolor 0,40mm si nu prea am avut probleme.
Pentru Dunare imi trebuie si mie, dar in butuci cu colonii de scoici!gazaru scrie:Eu folosesc pe Dunare si in Delta carp expert multicolor 0,40mm si nu prea am avut probleme.
caut o solutie mai putin batatoare la ochi, ca sa zic asa. se pescuieste pe verticala (barca) la o adancime de 3-4 m, deci tot un mono as vrea!osc1or scrie:leadcore
Nu am agatatura dar pragurile sunt pline de scoici, cand e Dunarea curata pun inaintas textil.
k karp mimetic si stiu ce spun ,,,,shopy scrie:caut o solutie mai putin batatoare la ochi, ca sa zic asa. se pescuieste pe verticala (barca) la o adancime de 3-4 m, deci tot un mono as vrea!osc1or scrie:leadcore
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- marian_popescu
- Veteran
shimano antarea silk shok de 0,40
poate ca inaintas, este destul de scump, mai ales pentru dunare
desi e cam greu cu 0,35-0,40 in scoici. de ce nu un 0,5?
poate ca inaintas, este destul de scump, mai ales pentru dunare
desi e cam greu cu 0,35-0,40 in scoici. de ce nu un 0,5?
Fishing is life. The rest...just details