ace
Moderator: florentiniuga
Re: ace
Pentru Dunare am si eu o recomandare http://www.ecrap.ro/catalog/product/vie ... ategory/2/.
Sunt si eu de aceeasi parere cu cea a lui Marian. Foarte important , la modelul ales sa adaptezi montura corecta.
Sunt si eu de aceeasi parere cu cea a lui Marian. Foarte important , la modelul ales sa adaptezi montura corecta.
-
- VIP+++
caut si io ca nu mai am niste carlige care au peste ochet un vierme ori o larva de libelula . care stiti unde gasesc la noi la Romanika ,ca pe ale mele le am de afara ? nu mai gasesc acum prin traista cum draq se cheama ,da mai caut si va zic !
ai pup all of you ,ptr raspunsuri !
ai pup all of you ,ptr raspunsuri !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
-
- VIP+++
@mirecea 6-6 (poartan-casa )
nu ie bre alea .io unele de scrie crapu la noi sau ori noi ori crapu ,ceva de genu asta !
am vazut pa net o data da nu mai stiu drumu pana la situ ala !
nu ie bre alea .io unele de scrie crapu la noi sau ori noi ori crapu ,ceva de genu asta !
am vazut pa net o data da nu mai stiu drumu pana la situ ala !
vali003 scrie:Zi Vali , cum se folosesc , nu ne lasa in ceata , se leaga cumva cu un textil mai moale ??validanik scrie:dar trebuie sa sti sa le folosesti
Eu stiu ca le-am cumparat cu ghidul de folosinta ,parca se leaga cu ata de papiota si se atarna de undita?
Ata de papiota am inteles si eu.......dar ce culoare ?????Rosky scrie:vali003 scrie:Zi Vali , cum se folosesc , nu ne lasa in ceata , se leaga cumva cu un textil mai moale ??validanik scrie:dar trebuie sa sti sa le folosesti
Eu stiu ca le-am cumparat cu ghidul de folosinta ,parca se leaga cu ata de papiota si se atarna de undita?
-
- VIP+++
ma pana va hotarati voi cum ie cu ata de cusut ,io intreb care stiti de unde iau asa ceva ,ca mia zis mie unu ca trage carasu' la acu gol la astea ...si e criza mare mancavas ...ce sa mai dau bani pa giugele
- toader nicolae
- Veteran
gogu steriade scrie:ma pana va hotarati voi cum ie cu ata de cusut ,io intreb care stiti de unde iau asa ceva ,ca mia zis mie unu ca trage carasu' la acu gol la astea ...si e criza mare mancavas ...ce sa mai dau bani pa giugele
Gogule,nu mai da banii pe prostii,ia bomboane la copii.Mai ales pe criza asta.
-
- VIP+++
hai ma nu stiti nimeni unde are ace dastea ? da mai bine nu mai vreau casa dus sezonu da libelule ! Am alta strategie in cap .trebe ac cu ochet si inelus prin ochet ,gasesc la romanika ? se face o montura ciudata rau da miemi place ca e pe gustu si asemanarea la fiecare pescar !
Augurii for all .
Augurii for all .