vanzatorul mariusbulanel - Baia Mare

Detalii despre tranzactiile efectuate

Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman

mihi78
senior
senior

vanzatorul mariusbulanel - Baia Mare

Mesaj de mihi78 » 23 Ian 2010, 10:13

Problema sta asa: am discutat cu el,ne-am inteles la pret si am cumparat de la el o mulineta Banax NF5600! Bun, mi-a trimis-o prin posta(pachetul era destul de captusit cu reviste si s-a mentinut foarte bine fara deteriorari, urme de socuri etc, deci trecea cu brio proba socurilor iar cand am ajuns acasa am constatat ca mulineta are joc destul de mare in manivela si nu ii merge frana(piedica) de langa reglajul baitrunnerului!
Evident ca ii spun o"noutate" si arunca justificari de genul "asa a cumparat-o" si acum da vina pe cei de la firma de unde a probabil a cumparat-o (e vb de o firma destul de serioasa),dar urmarind topicul o sa vedeti ca spune clar mai multe.
In concluzie am mers pe incredere, am platit suma ceruta pe coletul trimis si m-am ales cu o rasnita scumpa probabil buna de piese, iar ca idee, pt inca 50 ron luam una noua.
Eu sunt dispus sa inchei treaba amiabil deci sa i-o trimit inapoi contra sumei platite si sa pescuiasca el sanatos cu ea pana la adanci batraneti.
daca cumva se va reglementa treaba voi posta aici, pana una alta din punctul eu de vedere e curata teapa.
iata linkul http://infopescar.tv/forum/vanzari/vand ... t4054.html
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!

Sebastian
site team
site team

Re: vanzatorul mariusbulanel - Baia Mare

Mesaj de Sebastian » 23 Ian 2010, 14:16

teapa clar

mihi78
senior
senior

Mesaj de mihi78 » 23 Ian 2010, 16:23

desi nu ar trebui, eu sunt mai mult decat corect si dispus sa mai am rabdare cateva zile sa se razgandeasca si sa-si repare greseala,sa constientizeze ca ceea ce a facut nu e deloc bine si legal, sa-si ceara scuze si sa-si cumpere inapoi rasnita inapoind ramburs banii platiti(evident taxele de transport suportate de el, ca nu e greseala mea).
pt cine are curiozitatea sa arunce un ochi, aici se lamuresc " multe chestii"
http://infopescar.tv/forum/post26581.html#p26581
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 23 Ian 2010, 21:27

Nu e in regula sa vinzi de buna o mulineta care nu se afla in deplina stare de functionare ! Daca mulineta era in starea respectiva de la inceput trebuia reparata ,fiind in garantie . Mie unul mi-e imposibil sa cred ca cineva isi cumpara o mulineta cu baitrunner si nu baga de seama ca acesta nu functineaza !
Mihi78 e indreptatit sa solicite rambursarea banilor si sper ca problema sa se rezolve pe cale amiabila ,in caz contrar cineva ramane fara cont la noi si cu onoarea patata :!:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

mihi78
senior
senior

Mesaj de mihi78 » 24 Ian 2010, 19:37

Nu e deloc in regula, dar din pacate se pare ca se practica si pana una-alta le merge!
Daca vanzatorul asa intelege sa procedeze asta este, eu am luat legatura cu el MP si ca de obicei e "vina cumparatorului" iar daca era asa imaculat precum spune macar un telefon sau mesaj se deranja sa imi dea.
In tot cazul, ca sa nu mai ma complic, am preferat sa pierd eu 35 ron si am vandut-o azi in targ pe post de piese de schimb (nu la teapa) la 65 ron unui tip care a zis ca va incearca sa o repare daca nu o dezmembreaza!
Asta este, omul din greseli invata, alta data nu voi mai cumpara fara sa vad si sa probez marfa.
Deci, Marius, daca esti pe aici si o vei repara, sunt curios daca reusesti sa o faci, cat te-a costat si exact ce avea.
George, nu e cazul sa blochezi vreun cont si oricum se poate face altul, insa ar trebui daca se poate desigur, facut un sistem de calificative sa permita o mica informare mai ales ca se vand si scule mult mai scumpe.

Coleman
site team
site team

Mesaj de Coleman » 24 Ian 2010, 20:55

mihi78 scrie: George, nu e cazul sa blochezi vreun cont si oricum se poate face altul, insa ar trebui daca se poate desigur, facut un sistem de calificative sa permita o mica informare mai ales ca se vand si scule mult mai scumpe.

Ba da ,este cazul si il anunt si aici(am facut-o si pe privat) pe cel in cauza ca inca mai are timp sa-si ''rezolve'' problema in caz contrar va primi BAN pe acest site.
TOTUL PENTRU CRAP

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 24 Ian 2010, 21:22

mihi78 scrie:Nu e deloc in regula, dar din pacate se pare ca se practica si pana una-alta le merge!
Daca vanzatorul asa intelege sa procedeze asta este, eu am luat legatura cu el MP si ca de obicei e "vina cumparatorului" iar daca era asa imaculat precum spune macar un telefon sau mesaj se deranja sa imi dea.
In tot cazul, ca sa nu mai ma complic, am preferat sa pierd eu 35 ron si am vandut-o azi in targ pe post de piese de schimb (nu la teapa) la 65 ron unui tip care a zis ca va incearca sa o repare daca nu o dezmembreaza!
Asta este, omul din greseli invata, alta data nu voi mai cumpara fara sa vad si sa probez marfa.
Deci, Marius, daca esti pe aici si o vei repara, sunt curios daca reusesti sa o faci, cat te-a costat si exact ce avea.
George, nu e cazul sa blochezi vreun cont si oricum se poate face altul, insa ar trebui daca se poate desigur, facut un sistem de calificative sa permita o mica informare mai ales ca se vand si scule mult mai scumpe.
Hai sa ne lamurim un pic :
- nu stiu ce problema avea mulineta dar nu era in stare perfecta de fuctionare.
- cine se pricepe la mulinete un pic o poate repara...si daca stiam ca ai de gand sa nu i-o mai trimiti vanzatorului inapoi ,ma ofeream eu sa ti-o repar !
- cine se pricepe la reparat mulinete isi poate permite riscul de a cumpara marfa fara sa o vada...cine nu se pricepe ,mai bine merge la magazin si isi ia ceva cu garantie !
- acest sit nu este unul de vanzari on-line ca sa poata permite acordarea de calificative ...mi-e greu sa cred ca rubrica asta e mai importanta decat restul forumului si merita o atentie deosebita din partea administratiei... care, repet , nu se amesteca in tranzactii si nici nu urmareste obtinerea de vre-un profit .
- se merge exclusiv pe incredere dar recomandarea mea este sa se verifice exact starea bunului in cauza ,cu mentiunea ca mai intotdeauna userii mai vechi si mai activ pe forum prezinta o garantie mai mare.
- daca dl. Bulanel nu te despagubeste ptr. deranjul creeat ,eu condider ca nu este deloc onorant sa-l avem coleg pe forum si ca atare ai vom bloca IP-ul .

Imagine

mihi78
senior
senior

Mesaj de mihi78 » 24 Ian 2010, 21:45

ma rog, eu am vrut sa o trimit inapoi si ii dadusem un MP ieri seara, intre timp am vazut ca a "trecut p'acilea de dimineata" si probabil a citit mesajul (daca va uitati pe ultima autentificare) si decat sa mai ma carpesc am preferat sa o dau asa cum e chiar de am pierdut la bani.
in general..vb aia "cand te zgarcesti mai rau te rupi"- mai puneam ceva acolo, ma duceam la magazin, luam una noua si nu ma durea capul.
multumesc George pt intentiile bune insa e treaba lui, eu deja mi-am facut destui nervi, daca era baiat de treaba problema era discutata si probabil rezolvata.

mariusbulanel
Veteran
Veteran

Mesaj de mariusbulanel » 24 Ian 2010, 22:25

deci sa fim seriosi si cu asta cred ca am terminat pt ca miai patat imaginea pe acest site si mai facut cu ou si cu otet cea ce nu cred ca un om la 30 si ceva de ani o face ,
mai sunat si nu am putut sa raspund deoarece lucru nu imi permite dar indata ce am vazut apelul tau team sunat de 5 ori inapoi crezand ca e o problema dar u ca un om matur care te crezi nu miai raspuns normal! crezand ca miam batut joc de tine! si din cauza asta u ai continuat sa ma tragi in noroi ,si eu sa nu mai pot sa fac nimik in privinta asta,oricum eu banii nu iam primit nici pana acum ,deci nu aveam de unde sa iti fac rambursul si nu era corect sa iti platesc rambursul pt ca eu ti lam platit odata si daca u erai om corect asa cum te dai te puteai gandi ca banii nu ajung de astazi pana maine,dureaza un timp si repet daca u erai om asa cum te crezi corect raspundeai la telefon si rezolvam asa fara sa ajungem pe site si u sa imi patezi nickul ,repet daca mulineta nu era buna nu o trimiteam si daca nu era buna dece ai si vandut-o ,pt ca nu aveam de gand sa te las in paguba...si de joi pana duminica nu aveau cum sa imi vina banii , deci parerea mea ca miai facut rau fara justiuficare si fara sa vorbesti personal cu mine si credema ca nu o lasam asa dar U CAND NU AI CURAJUL SA VORBESTI CU MINE INSEAMNA CA ESTI LAS si daca am deranjat pe cineva cred ca e mai bine sa renunt, a mai fi coleg cu voi de dragul site lui ca e un site drag mie si intr-un an si jumatate nu am suparat pe nimeni nu cred ca as fi facut-o acum multumesc pt tot sprijinul acordat,...... **== :-h

mihi78
senior
senior

Mesaj de mihi78 » 24 Ian 2010, 22:45

tu stii ce ai scris acolo (parca dintr-o suflare) ca eu nu inteleg mai nimic si nici nu mai chinui sa o fac insa iti doresc sa ai parte numai de achizitii ca cea trimisa mie!

mariusbulanel
Veteran
Veteran

Mesaj de mariusbulanel » 24 Ian 2010, 22:56

si totusi dece nu ai dat-o la moderator sa o repare da ca u susti asa sus si tare ca a fost de ne folosit ,ti-a fost frica?(parerea mea ca daca o vedea moderatorul era de parere cu mine si nu eram acuzat pe nedrept)si totusi mie mi se pare ca preai ai exagerat in acuzatii.....]
si o ultima idee(nu inteleg de ce toata lumea crede pe cel care spune ca mulineta a fost rasnitza fara sa o fi vazut ori flosit?pt ca eu stiu ca daca as fi trimiso"rasnitza" se ajungea aici.Intreb:Chiar crezi ca mias fi pus deminitateatea mea in joc pt 90 ron ? (eu zic ca nu!) si celor 2 moderatori le spun sa imi citeasca cu atentie toate posturiile mele si sa vada daca am suparat, deranjat,jignit s.m.a.d pe cineva!ador site-ul asta fffff mult si nu vreau sa fiu tapul ispasitor sau sa ies in evidentza cu nimik.. :!:

mariusbulanel
Veteran
Veteran

Mesaj de mariusbulanel » 24 Ian 2010, 23:01

stai linistit domnule mihi78 ca am avut parte de lucruri reale nu de fantazme cum spui u dar am sunat si am rezolvat problema prin telefon fara sa il fac pe om de tot rahatul!!!si am numa 24 de ani si dumneata cel mai invarsta nu ai putut sa fi om si sa imi raspunzi la tel...dar in fine poate u asa ai crezut ca e cinstit si normal cinste tie...amin...

mihi78
senior
senior

Mesaj de mihi78 » 24 Ian 2010, 23:15

mai baietas corect e la mintea cocosului, de ce ar avea cineva ceva cu tine asa aiurea?
nu am dat nimic moderatorului sa repare nici nu am cerut asa ceva, el s-a oferit pt ca e un tip foarte cumsecade daca cunosti sensul cuvantului.
m-am lamurit de tine si-mi ajunge, din punctul meu de vedere n-ai decat sa stai pe site pana la adanci batraneti dar macar simte-te si mucles...
la randul meu nu am jignit sau deranjat pe nimeni.
cu asta eu am incheiat.
Ultima oară modificat 24 Ian 2010, 23:20 de către mihi78, modificat 1 dată în total.

Coleman
site team
site team

Mesaj de Coleman » 24 Ian 2010, 23:20

Domnule Marius, atat eu cat si george(gor965) nu am facut decat sa va rugam sa raspundeti acestor ''acuzatii'' si sa lamuriti problema cu cel care va acuza.
Acum ca v-ati spus si dumneavoastra parerea mie nu imi ramane decat sa va urez navigare usoara in continuare pe site si numai bine.
TOTUL PENTRU CRAP

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 24 Ian 2010, 23:20

mariusbulanel scrie:si totusi dece nu ai dat-o la moderator sa o repare da ca u susti asa sus si tare ca a fost de ne folosit ,ti-a fost frica?(parerea mea ca daca o vedea moderatorul era de parere cu mine si nu eram acuzat pe nedrept)si totusi mie mi se pare ca preai ai exagerat in acuzatii.....]
si o ultima idee(nu inteleg de ce toata lumea crede pe cel care spune ca mulineta a fost rasnitza fara sa o fi vazut ori flosit?pt ca eu stiu ca daca as fi trimiso"rasnitza" se ajungea aici.Intreb:Chiar crezi ca mias fi pus deminitateatea mea in joc pt 90 ron ? (eu zic ca nu!) si celor 2 moderatori le spun sa imi citeasca cu atentie toate posturiile mele si sa vada daca am suparat, deranjat,jignit s.m.a.d pe cineva!ador site-ul asta fffff mult si nu vreau sa fiu tapul ispasitor sau sa ies in evidentza cu nimik.. :!:
Dl. Marius , eu nu am facut oferta sa repar mulineta decat astazi cand era prea tarziu ! De fapt intentionam sa ma ofer s-o repar , daca dvs. nu acceptati s-o luati inapoi !
In acest moment dl. Mihi are o paguba de 35 ron daca inteleg exact ...ai puteti trimite acesti bani prin posta si-ati incheiat orice discutie ! Tineti cont ca si daca ulterior dvs. iesiti in paguba , data fiind starea reala a mulinetei ,pe care hai sa zicem ca noi restul n-o cunoastem exact , ptr. 35 ron nu se merita sa va privati singur de dreptul de a accesa in continuare acest sit !
P.S
Repet , fara sa cunosc starea mulinetei , tot nu pot sa cred ca cineva nu stie cum si daca functioneaza corect baitrunnerul !

Imagine

Scrie răspuns

Înapoi la “Feedback”